Спойлери от реалити предавания

• 77 451
  • 762
  •   1
Отговори
# 540
  • Sunshine state
То уж е ясно, че е заради Ковид, но мисълта ми е, че иначе цял сезон ги тъпчат по форматите, а накрая уж загрижени снимат баш финалните игри предварително, ама пак народа си е в студиото и ги гледа прожектирани?! Нещо няма голяма логика. Много се отклоних, извинявам се. Просто се дразня на тия двойни аршини и глупости.

# 541
В лайфа И&А казаха, че ден преди финала, ще има фен-среща с финалистите в един от моловете, по-конкретно в книжарница БукТрейдинг(издателите на Алманаха).Ще раздават автографи, ще се снимат и т.н. Много ми е интересно Кирил и Мартина някой ще ги отрази ли въобще.😀
Аз бих

# 542
А знае ли се вече в дуела между Ваня и Ралица коя побеждава? Извинявам се ако е писано вече..

# 543
А знае ли се вече в дуела между Ваня и Ралица коя побеждава? Извинявам се ако е писано вече..
Ралица мисля, че побеждаваше.

# 544
Ралица мисля, че побеждаваше.
[/quo

Еее... Аз се надявах Внаначето да спечели...

# 545
  • Разпиляна във въображението
С оглед показаното по-добре да си тръгне. Ще трябва да се изтърпи неистовата радост на Кирил и сие, ама какво да се прави.

# 546
Спойлерът, че Стратимир отпада днес, а Елизабет остава четвърта наистина се оказа фалшив.
Много нагласени битки изгледахме този сезон, обаче тази беше: леле! Scream

# 547
Ако спойлера за финалистите във Фермата е верен, то тоя Кирил е абсолютно недостоен да стигне до този етап на играта. Алоооууу , опосумите ?!? WTF

# 548
Дано Ваня си тръгне, че и на мен ми писна вече от сцените и с Кирил.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 23:30 от Iseis

# 549
  • Варна
Дано Ваня си тругне, че и на мен ми писна вече от сцените и с Кирил.

Не те разбрах, на мен ми писна от Кирил, има късмет с тия хора вътре. Ако аз бях там щеше да го вземе линейка по спешност.

# 550

Не те разбрах, на мен ми писна от Кирил, има късмет с тия хора вътре. Ако аз бях там щеше да го вземе линейка по спешност.
За съжаление на дуел е Ваня, а не Кирил. И двамата искам да си тръгнат. Не ги харесвам.

# 551
  • Варна

За съжаление на дуел е Ваня, а не Кирил. И двамата искам да си тръгнат. Не ги харесвам.
Въпрос на вкус, но Кирил и Ваня те мога да ги сложа наравно, шанс няма тая мастия Кирил.

# 552
Не ги равнявам - и двамата не ги харесвам по различни причини.

# 553
  • Варна

Не разбрах, какъв проблем е, че Ваня отговаря на Кирил, какво означава сцените й с Кирил, ти ще мълчиш ли на тоя Дебил?

# 554

Не разбрах, какъв проблем е, че Ваня отговаря на Кирил, какво означава сцените й с Кирил, ти ще мълчиш ли на тоя Дебил?
Защо се опитваш да ме въвлече в някакъв спор колко бяла и добра е Всня и колко лош Кирил? Тоя спор върви в другата тема. Омръзна ми вече това, от фермата се пренесе извън нея. Просто не харесвам и двамата по различни причини и толкоз. Нито Кирил, нито Ваня. Не обяснявам кой е прав кой крив. Какво смятам за Кирил съм писала поне десет пъти и няма да се повтарям отново. Друга е целта на точно тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт