Спойлери от реалити предавания

• 77 475
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ама и ти правиш заключения, че които плюем Кирил, смятаме Ваня за бяла и добра. Кой го е казал това?! Със сигурност е дразнеща с много неща, но от цялата помия, която изливат отгоре ѝ, въобще не мога, а и не искам, да задълбавам в това, то е по-маловажното в този случай.

Радвам се, че Ваня отпада, по-добре е за нея, дано ги осъди и двамата обаче, не само Ивайло.

# 556
А за каква я смятате? Всъщност все едно ми е, да не разводняваме повече темата.

# 557
  • София
Прочети ми пак мнението, отговорът е там и като цяло защо трябва да ти се отчитам 😀 Тези мнения са спам в тази тема, тъй че аз спирам.

Другата седмица отпада някой от Любо и Георги в извънредния дуел, имаше спойлер, нали? Май ми се видя, че Любо отпада от Кирил?

# 558
А Коцко няма ли да отпадне? Туй мазно нещо 😁

# 559
Надявам се и то скоро, би трябвало другата седмица да му дойде ред и на него.

# 560
Има ли спойлери за двата дуела следващата седмица?

# 561
В лайфа И&А казаха, че ден преди финала, ще има фен-среща с финалистите в един от моловете, по-конкретно в книжарница БукТрейдинг(издателите на Алманаха).Ще раздават автографи, ще се снимат и т.н. Много ми е интересно Кирил и Мартина някой ще ги отрази ли въобще.😀
Аз бих
За теб знаем, Къртицо

# 562
Дано скоро го опукат,че аман от тая муцуна…
А Коцко няма ли да отпадне? Туй мазно нещо 😁

# 563
Щом са мъжки ратаи вероятността Коце да го изгонят е голяма. Ако речем че Ралица стане фермер и ако има акъл ще сложи Георги един от двамата ратаи. Така ще избегне дуел с Любо/Кирил. За другия нямам идея , но може Стефан или Пламен.

# 564
Ралица не може да спаси Георги. Първо се теглеше жребий за извънредния дуел и едва след това се определяха ратаите тази седмица.

# 565
Да ви кажа моля за на някакво чудо, спойлерите да са грешни и Кирил да си тръгне час по скоро 😫

# 566
  • на село
А тази седмица коя печели- Ваня или Ралица?
Извинявам се  ако е писано в по предни страници  не съм чела Blush

# 567
А тази седмица коя печели- Ваня или Ралица?
Извинявам се  ако е писано в по предни страници  не съм чела Blush
Ралица побеждава

# 568
Ох, исках да се върне Ваня, само за да видя как на Киро му завира л....то. Това би било страхотно.
Joy

# 569
  • На морето!
Да ви кажа моля за на някакво чудо, спойлерите да са грешни и Кирил да си тръгне час по скоро 😫
Уви, не са! Освен това като слушам гласът зад кадър как оправдава поведението му... Май наистина го стягат за победител.

Общи условия

Активация на акаунт