Спойлери от реалити предавания

• 78 023
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
Много нови никове има, вече писах - това не е необичайно, всяка година е така преди финал - участници, близки....нищо ново под слънцето.
Ама си личат просто, по пристрастията, писането.....

Има един, дето много ми опонира, подозирам, че е от "умния" отбор.
И ти ми опонираш непрекъснато, от кой отбор си?

# 631
  • Варна
Много нови никове има, вече писах - това не е необичайно, всяка година е така преди финал - участници, близки....нищо ново под слънцето.

От отбора на нормалните, естествените, борбените, доблестните.

# 632
Ванчето пак разби. Как се радвам, че спойлерът беше фалшив. Сега се прокрадва лъч надежда и този за финалистите да не е верен.

Лошото е, че киро оръфляка ще продължи да я трови, а ние да се натоварваме.

# 633
Скрит текст:

От отбора на нормалните, естествените, борбените, доблестните.
Я, били сме съотборници.

Няма лошо, че спойлера се оказа грешен, това означава, че и четворката на финала може да е друга. Дано.

# 634
  • Варна
Ванчето пак разби. Как се радвам, че спойлерът беше фалшив. Сега се прокрадва лъч надежда и този за финалистите да не е верен.

Лошото е, че киро оръфляка ще продължи да я трови, а ние да се натоварваме.

Да погледнем от добрата страна, просто на него няма да му е добре 😂😂

# 635
  • Стара Загора
Много се радвам за Ваня !!!!! Браво! Чакам Киро да си взема мешката и да се прибира!

# 636
Много се радвам за Ваня !!!!! Браво! Чакам Киро да си взема мешката и да се прибира!
За жалост той забрави какво е казал и ни уведоми,че бил подготвил вот на недоверие и други такова тъпотии

# 637
Имаше уж сигурен спойлер, че Ваня пада от Мартина. Запомнила съм го, защото се ядосах много, че Ванчето отпада и то баш от тази.

# 638
Имаше уж сигурен спойлер, че Ваня пада от Мартина. Запомнила съм го, защото се ядосах много, че Ванчето отпада и то баш от тази.
Абе по-добре от Мартина, ако беше отпаднала от “кунки в гзунки” нямаше да е по-хубаво. Много ми беше весела Раличка, ама хич не я биваше милата на арената. Човек на изкуството в тя, тя няма злоба в себе си да се бори до край.

# 639
Чак се чудя Ралица как би Мартина в началото на сезона. Ралица-Цветелина щеше да е "епичен" дуел.
Искам сега да вкарат телевизора и да покажат на всички думите на Киро, че ще си ходи, че не помня пред кого го каза.

# 640
Чак се чудя Ралица как би Мартина в началото на сезона. Ралица-Цветелина щеше да е "епичен" дуел.
Искам сега да вкарат телевизора и да покажат на всички думите на Киро, че ще си ходи, че не помня пред кого го каза.
мда, сблъсък на титани SobSobSob

# 641
Ох, нимоа Joy

# 642
Някой знае ли кой срещу кого ще се изправи в сряда?

# 643
Ох, с тази победа на Ваня съвсем не знам кое е вярно вече Grinning ! Една жена, в началото на седмицата, ми писа, че Ваня е на дуел тази седмица срещу Ралица и печели дуела. След това написа, че Ваня е финалистка, тъй като в последната седмица Живка побеждава Мартина и така се формира двойката жени - Живка и Ваня на финал. Когато прочетох това, веднага го отписах като грешна информация, тъй като тук прочетох, че финалистки са Живка и Мартина и че Ваня пада тази седмица. Сега, след като Ваня спечели и наистина се изправи срещу Ралица, вече не знам дали е истина. Имаме ли СИГУРНА информация, че Мартина е на финал, защото тази жена твърди, че информацията и е достоверна? Не знам и аз вече какво да мисля, но тайничко се надявам наистина Ваня да е финал Grinning !

# 644
Фермата за пореден път издават кои са ратаи идващата седмица. Пламен и Стефан. Някъде мернах че последния редовен дуел ще е между Пламен и Коце. Дано е верен.

Общи условия

Активация на акаунт