Спойлери от реалити предавания

• 78 009
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
И аз го прочетох това за Ваня, но вече всичко ми е под въпрос. То четиримата финалисти сигурно всички ги знаят, във фейса през два реда някой осведомява неразбралите, че Живка, Мартина, Пламен и Кирил са на финал.

Това е всичко, което жената е изписала по въпроса за Ванчето-финалист:

"Ваня се изправя срещу Ралица и я побеждава! Ваня е на финал и става фермер на седмицата. Недейте да гадаете повеч.
................
Сигурно е! От познат на Ваня знам.
.................
Не зная дали се изправя срещу Ралица или Живка, но Ваня е на финал и е фермер за втори път. То всъщност няма значение коя от двете ще избере, Живка доказа, че не е много читав човек. Няма да ме е яд да отпадне още сега, но чета коментари, че Живка също е на финал. Все пак участниците нямат право да коментират, но знам със сигурност от познат човек."
Значи един от най-ненадеждните на пръв поглед спойлери излезе верен, хаха.

# 646
  • Другата България
Не е верен, защото Ваня не е на финал.

# 647
Е, все донякъде е верен - победила е Ралица и е фермер. И това не е малко. Аз се подведох по инстаграмския пост на Ваня и реших, че наистина е загубила битката с Ралица, но тя май е бъзнала публиката, хахах. Голяма работа е Ваня. Не гледам вече, но ѝ желая успех вътре и вън от фермата. И да не е на финал, тя си остава единственият ми фаворит.

# 648
Следващата седмица кои отпадат от Фермата? Георги и Коце ли?

# 649
  • Велико Търново
Фермата за пореден път издават кои са ратаи идващата седмица. Пламен и Стефан. Някъде мернах че последния редовен дуел ще е между Пламен и Коце. Дано е верен.
А то има ли друг вариант? Единствено те двамата са ходили на елиминационни дуели. Другите трима ще си чакат жребия за извънредния.

Така де, не са единствени те, и Коце е ходил на елиминации, но той пък нали беше ратай по-дълго, та сигурно ще е "имунизиран". Което не е много честно, щото така "наказанието" всъщност ще го заведе до финалната седмица.

При положение, че извънредният дуел ще е между двама от Киро, Любо и Георги, все пак ще остане един, който още не е ходил на арената. Дали няма той директно да е вторият дуелист за събота?

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 00:28 от DamaPika

# 650
А какво ли означава "Ваня обърква сметките на Мартина" според вас?

# 651
Според мен означава, че Ваня отстранява голяма част от хората в лагера на Мартина.

# 652
  • Sunshine state
И аз така смятам.

# 653
Моля, ако някой има инфо как е Георги сега, да пише.

# 654
Моля, ако някой има инфо как е Георги сега, да пише.
И аз за същото щях да помоля.

# 655
  • До морето
В другата тема писаха - сътресение, пукнати ребра и счупена челюст.
При положение, че този дуел се е играл преди месец и половина, вероятно все още се лекува.

# 656
Те казаха и в предаването. Не са му леки травмите на човека. Пък счупени ребра е толкова неприятно…

# 657
Овен се опитва да изкара нещата не толкова страшни, защото иначе ще им се стъжни. Дори на момент се подсмихваше , но се усети, че не е много правилно.
Дано Жоро е добре и получи под някаква форма своя реванш.

# 658
  • Пловдив
Ето затова човек не трябва да лъжи,особенно когато се касае за здравето му,защото може да го застигне.Той се опита по всякакъв начин да се изкара че не е ок за да го избере Коцито миналата седмица и какво стана още на правата игра се контузи така,че това ще му коства оставането във фермата.

# 659
Видяно във фейса:

ЕЙ МАЛОУМНИЦИ ВСИЧКО Е НА ЗАПИС ! ФИНАЛИСТИ СА - КИРИЛ,ПЛАМЕН,ЖИВКА И ВАНЯ ! ПИШЕТЕ НА ВОЛЯ СЕГА !

И още един коментар с отговорите на последвалите въпроси:

- Честно казано, чакам с нетърпение епизода другата седмица, в койт Живка ще опраска МаЧин и от там насетне, даже и финала няма да ми е толкова интересен... но ми е още по-хубаво, че там и сянка няма да има от групичката на глупаците...

- Някъде прочетох, че на финал отиват Живка и Мартина, Киро и Пламен.

- доста се изписа, че е така, но не е... На финал са Стефан, Пламен, Живка и Ваня

- Мартина не е ли финалистка ?

- ами не е

- Сигурна ли сте, защото навсякъде пишат, че е?

- ами, гледайте

Общи условия

Активация на акаунт