Спойлери от реалити предавания

• 77 999
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
Е, поне Живка и Пламен са сигурни Joy

# 661
Е, поне Живка и Пламен са сигурни Joy
Joy Да, те присъстват във всички комплекти напоследък Laughing

# 662
Тъй като са записани и финалните дуели - освен, че Мартина е финалистка, вече победила Живка. Киро е победил Пламен.

# 663
  • Другата България
Аз продължавам да се чудя как изобщо има хора, които вярват, че Мартина може да отпадне от Живка или Ваня.
Ама нищо де, малко остана.

По информация на една мила съфорумка, понеже снощи се пита за състоянието на Жоро.
Тя се е свързала с Ралица, която ѝ е казала, че Жоро е добре, бил е добре на следващия ден още, и е искал да се върне, но от продукцията не са му разрешили. И че състоянието му, което се представи снощи в епизода, е преувеличено.
Сега, аз казах и на нея - склонна съм да вярвам на Ралица, която преразказва думи на Жоро.
Който обаче го видяхме как след тази травма стана и продължи, все едно нищо му няма, воден от адреналин и нищо друго. А, и желание за победа и да се докаже, разбира се. Това обаче, може да изиграе лоша шега на един по-късен етап, както стана после - видяхме. Тъй че специално за този случай, ако Ралица е права, то аз напълно оправдавам продукцията. След снощното падане със сигурност са се .....притеснили /изразявам се меко/ от станалото и са осъзнали колко са се омазали, това все пак е височинна травма и няма как този човек да се пусне на този терен, в тези условия ден след нея.
Тъй че довечера ще се насладим на отпадането на Бай Ганьо от Чикаго.

# 664
Благодаря, Merri_An!
Във фейсбук има коментар от позната на Ралица, че в прощалното писмо е писала и за Ваня, но не са излъчили. Жената е огорчена, че в соц.мрежи критикуват Ралица, а тя вина няма.

# 665
И според мен Жоро е добре вече. Продукцията много ясно, че ще му откажат продължаващо участие - иначе се вкарват в юридически хипотези и трябва да са луди, за да си го причинят.

# 666
  • Другата България
Помолих съфорумката да я пита за Кари, дали е взел Кари.
Сърцето ми се къса като се сетя за това как снощи стоеше, скимтеше и го чакаше в тъмното....

# 667
Георги отказа да спи в къщата, за да остане с Кари. Това лош човек няма да го направи.

# 668
  • София
И на мен от снощия епизод ми се заби Кари, как чака Георги. Там има толкова други хора, но то чака своя Човек. Да пускат линиите за гласуване за Кари и ще ги подпалим с СМС, както каза някой по горе. В кучето има повече любов и душа отколкото в много хора.
Както се казва Погледнеш куче, в очите човек, Погледнеш човек, в очите помияр.

# 669
  • Другата България
Георги е прибрал Кари, и се гледат.Heart
Отговорът на съфорумката - на Ралица.
Олекна ми.
Кучето ще е в добри ръце, сигурна съм.

# 670
Покрай фейсбукския профил на Ралица попаднах и на този на Ваня - Рали я е тагнала заради писмото. Разгледах го набързо и установих, че  Ваня се е активирала на 24-и октомври, точно ден след приключване на снимките. Не знам това доказателство ли е за нещо, но много ми се иска да е, хахаха. Иначе може и по-рано да е напуснала фермата и да си е трайкала до 24-и. Обаче аз си се надявам до последно да е била в манастира. Smile

# 671
Имаше инфо в мрежата и преди това за Кари.
При него е, като е обещал на Мариан кученце от първото кучило.

Кари е уникално куче, не се учудвам на привързаността й, овчарка все пак. Всеки, който е имал допир до овчарките му е ясно за каква привъзаност към човека става въпрос.

# 672
  • Другата България
Покрай фейсбукския профил на Ралица попаднах и на този на Ваня - Рали я е тагнала заради писмото. Разгледах го набързо и установих, че  Ваня се е активирала на 24-и октомври, точно ден след приключване на снимките. Не знам това доказателство ли е за нещо, но много ми се иска да е, хахаха. Иначе може и по-рано да е напуснала фермата и да си е трайкала до 24-и. Обаче аз си се надявам до последно да е била в манастира. Smile
Кой е профила?
Как да я търся, или дай линк направо?

# 673
Кой е профила?
Как да я търся, или дай линк направо?
Заповядай:
https://www.facebook.com/vanya.pavlova.vp

# 674
  • ново
И Ралица стана активна във Фб след снимките, така, че това не е критерий.

Общи условия

Активация на акаунт