Спойлери от реалити предавания

• 77 633
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Логиката от Спойлера на Мирон сочи, че дуелът ще е женски и ще отпадне Лора. Следващата седмица ще е Стефан-Ивайло, Стефан побеждава и става фермер. Тогава влиза Мирон, на снимки ги няма Лора и Ивайло, а Стефан е със значка.
Лора най-вероятно ще отпадне от Ралица.

Идеал Петров, все тая дали сега или след седмица, и двамата са брак( негодна продукция).

# 151
  • Велико Търново
Не сочи точно това логиката, но днес достатъчно писах по въпроса и няма да започвам отначало с обясненията защо и как. В темата е всичко.

# 152
Дана два пъти написа, че е " време за мъжки дуел", има ли как да е мъжки тази седмица и пак да пасне със Мирон/спойлер?

DamaPika 👍

# 153
  • Велико Търново
Естествено, че има. Най-вероятно след опитите за шмекеруване от страна на Коцьо утре (според промото) ще има някакви рестрикции, само не знаем точно какви ще са. Но все пак "готините" няма да посмеят да гласуват срещу Лора и Ивайло става първи дуелист. Избира Стефан, Стефан го побеждава и ... готово.
А всъщност - защо да няма възможност за мъжки дуел?

# 154
  • на село
Още след отпадането на Теодора във ФБ видях да пишат, че следващият  е Ивайло, доколко може да се вярва и аз не знам, но се надявам да е тази седмица.

# 155
Коце си вкара автогол. Има голяма вероятност да не може да гласува , Пламен също. И групата на Живка + Стефан може да гласуват за Ивчу и съм абсолютно убедена че Ваня ще си сложи гласовете в купата на Иво. Реално може да бъде 7 на 3 гласа за Ивчу. 😁😁

# 156
  • Другата България
Какво е направил Коцьо?

# 157
Какво е направил Коцьо?
Драскал/ писал е букви на земята. Изглежда и Пламен е намесен. Нещо като Л се вижда, предполага се, че коментират кого да пратят на дуел...доколко разбирам.

# 158
  • Другата България
Ясно. Пак ще ги наказват.
Напълнил е гащите лилипута...
Благодаря ти.

# 159
  • Велико Търново
Пренасям част от мнението си от темата за Фермата:
Реално не показват какво точно е нарушението, но ясно се вижда буквата Л на едното място:

# 160
Днес приятелка, която познава една от вече напусналите участнички, ми каза спойлер за последните четирима. Живка, Мартина, Кирил и Пламен.

# 161
  • Другата България
Това вече е стара новина.Joy

# 162
Аз потвърждавам. Някои твърдяха, че е Стефан, а не Кирил.

# 163
  • Другата България
Да, тя майката на Пламен създаде такова впечатление.

# 164
Няма значение зрителския вот ще отиде при Живка и без това. 😁

Общи условия

Активация на акаунт