Спойлери от реалити предавания

• 77 533
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
  • София
другата седмица извънредния дуел ще е мъжки в това съм сигурна защото първо жени не останаха да се изправят една срещу друга и също така Мартина утре/сряда бие Лора , Ралица бие Ваня. А някой сподели че Любо го има и след 4.12 това почти означава че или той или Кирил е бил Жоро. Освен ако Ралица се сети да сложи Георги ратай с цел да се не изправи срещу Любо/Кирил.
Ралица дори и да сложи Георги ратай, може да не успее, защото снощи първо избраха извънредния дуел и след това женския ратай, мъжкия беше ясен. Така че ако правилото е първо извънреден дуел избор и после ратаи, никой никого няма да може да спаси.

# 421
  • Велики Преслав
Някой с информацийка кой ще бие на дуела между пуйката и кокошката

# 422
В промото за довечера викат лекар за Лора.

# 423
Ако Мартина е кокошката, тя ще е.Laughing

В промото за довечера викат лекар за Лора.
Open Mouth Дано не се е потрошила лошо. Disappointed

# 424
  • софия
Мен ще ме е яд, ако Жоро падне от Кирил. Утре като отпадне Лора и после Ваня в събота, би трябвало другата седмица да има 2 мъжки дуела, след които отпадат може би Любо и Коцака.
Ралица ми е неприятна, тя се скатава, но се представя добре на битки.

# 425
  • Mediterraneo
Не ме учудва да викат лекар за Лорче- тъпото. Настърган кашкавал изглежда по- силен от нея.

# 426
  • Варна
Не ме учудва да викат лекар за Лорче- тъпото. Настърган кашкавал изглежда по- силен от нея.

😂😂😂😂😂

# 427
Аз само за едно се моля Георги да бие Любо. Поне ако ще си тръгва Жоро поне да бие Урко. 😁😁

# 428
  • Асеновград
Аз само за едно се моля Георги да бие Любо. Поне ако ще си тръгва Жоро поне да бие Урко. 😁😁

И на мен така ми се иска , но четох че Любо отстранява Георги.

# 429

И на мен така ми се иска , но четох че Любо отстранява Георги.

Ужас. Дано не е вярно.

# 430
  • Велико Търново
На последните страници, ако не във всеки, то поне през пост е написано как Лора отпада. Разпределението на птиците ти си го знаеш най-добре, тъй че - нагласяй си го

# 431
Във фейса видях една по-различна четворка, ама то вече всякакви интерпретации  могат да се появят. Мен повече ме устройва от другата, има подробности за дуелите, остава и да е вярна:

Издавам тайната! Финалисти от мъжете Жоро и гнусния Любо от жените Живка и Мартина ! Пламен и Коцето падат от Жоро , а Кирчо и Стефан Падат от Любо , Ваня пада от Живка , а Ралица и Лорчето падат от скрития гей Мартин(а)

# 432
Грешка.

# 433
  • София
Този спойлер не е възможен, защото в спойлера от Мирон, ясно се виждаше на мониторите, че докато снима той тече дуел и на него са Ваня и Ралица.

# 434
Знам, Ваня и Ралица падат тук от различни съперници, но за всеки случай го сложих, защото има все пак някакво инфо за дуелите. Може пък нещо да е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт