Спойлери от реалити предавания

• 77 507
  • 762
  •   1
Отговори
# 435
А и майката на Пламен няма как да е сбъркала, че синът й е финалист. Иначе щях да се радвам Жоро да е на финал.

# 436
Да, майката на Пламен едва ли е излъгала. Но ми се ще Георги да е финалист, а не Пламен, Любо или Кирил, хаха. Така гори в битките на другите, че ще е тъжно ако не е на финал. За Ваня и Георги много ще ме е яд, ако не са в четворката. За Ваня е ясно вече, няма спойлер, в който тя да е финалистка, но за Георги ще се надявам още малко.

# 437
  • Мюнхен
Спойлера за Рабухчиев се оказа верен, значи ако утре си тръгва Неделчо, дуела ще е Поли срещу него. Харесва ми.

# 438
  • София
Жоро пада от Киро, защото май си чупи ребра.

# 439
Олеее. Дано не е сериозно.

# 440

Нямам думи. Това наистина ме разстрои.

# 441
  • гр.София
Еее, хубава работа. Пирова победа за Кирил ако е така

# 442
  • София
Ужасно е, дано не съм разбрала и нищо да не си чупи.

# 443
Спойлерът, че Неделчо си тръгва утре се оказа фалшив. Изглежда Борис ще си ходи, а Полинка ще добута до финал.

# 444
Жоро да не стане като лъжливото овчарче. Днес лъга коцьо за кръста. Дано не се е наранил наистина.

# 445
Ако Георги се е контузил, това обяснява цялото ми чудене, че някой го е бил в дуел. Ама дано не е контузия все пак, а невярна информация, че зле за него. Обаче толкова дуели на открито и в дъждовна есен...нещо недомислена ще се окаже работата на ИиА. Вече няколко човека се нараниха, макар и не тежко, обаче сигурно ще има и други. Disappointed

# 446
И аз си помислих за Георги да не му стане нещо наистина, както се преструва.

# 447
Дано наистина не е от това да отпадне Геогри , но се замислям коя игра евентуално може да стане(дай боже да не е така). Надявах се с Любо да е , но с Кирил започнаха битките в фермата и така ще завърши за Жоро явно.  Disappointed Relieved

# 448
Толкова антипатичен и гнусен ми е Георги, че ще съм доволна да отпадне от когото и да е.
Беше уж много смел, уж щеше да им пръска дробовете, искаше Любо, а сега куцука и се моли за най-слабия - Коцето! Брррр...

Сори за спама!

# 449
Спойлерът, че Неделчо си тръгва утре се оказа фалшив. Изглежда Борис ще си ходи, а Полинка ще добута до финал.
Борис някъде беше казал/написал, че много искал да участва в битките, които са играни след отпадането му, тъй че и аз очаквам да си ходи утре.

Общи условия

Активация на акаунт