Спойлери от реалити предавания

• 77 951
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
Ивчо,върни се в темата за Фермата, че станах разногледа да следя  и двете.А тази е за спойлери.
  Нещо някой да знае за утрешния дуел?

# 691
Ивчо,върни се в темата за Фермата, че станах разногледа да следя  и двете.А тази е за спойлери.
  Нещо някой да знае за утрешния дуел?
Да 😁
Толкова го пазиха това Коци да го дадат на Пламен.  Да го обиждат колкото си искат, че е мишка. В крайна сметка всеки играе за себе си. Що трябва да се прави на мъж преди финала?

# 692
Holly, нещо много бързо мина от:
"Така е, но не всеки става за лидер - иначе като цяло аз също я харесвам. Но тя не успя да се сближи с никой и все пак остава най-добронамерения човек за мен в този сезон. Друг е въпроса, че възпитанието на Иво и Киро липсва, та да се държат със една жена по този начин. Ако моя мъж се държи с другите жени така, аз щях да виждам проблем във това....."
до "вещица"?!!!

Това е просто предаване, чак такива полюсни чувства за кратък период от време🤣

Да, страшно ми падна в очите, след като доволно обясни как играта се е наредила в полза на Стефан през нейното фермерство. Причината да се наредят така нещата е, че стана инцидента с Жоро,защото той може би щеше да отстрани Кирил. Вещерство е постоянно да обяднява как виждала това да стане, онова да стане. Открай време църквата е против такив врачки и гадателки. Не че трябва да обяснявам точно на теб, но все пак има причина и ето, обясних ти.

# 693
🤣🤣🤣

# 694
Четох уж назад, но и аз като Мери няма да си причинявам ферма довечера.
Ивчо и тук е налазил.
Та довечера коцку е чао, нали?

# 695
  • Другата България
Четох уж назад, но и аз като Мери няма да си причинявам ферма довечера.
Ивчо и тук е налазил.
Та довечера коцку е чао, нали?
Да.

# 696
  • Варна
Според мен стоте хилки ще ги вземе Пламен. Нарочно ни нахъсват срещу Кирчо, за да изкярят от смс-те.  Надали ги вълнува на кой ще дадат парите.

# 697
  • Другата България
Аз една прогноза искам да направя.
Предвид това, че знам финалистите, но не знам кой как стига до финала, ми се струва, че в понеделник Пламен като фермер на деня ще направи мъжки дуел, с което автоматично се превръща в първи финалист. Дуелът го печели Кирил, и той става втория мъж на финала.
Вторник Кирил прави женски дуел - няма какъв друг, и праща Ваня и Мартина, Мартина бие Ваня и заедно с Живка стават двете жени на финала.
Защо мисля така? Защото за Кирил това Ваня да иде на финал вероятно ще е равносилно на ритуално сепуко, първо - защото не може да диша въздуха около нея, и второ, заради зрителския вот, който тя ще обере. Ако прати Живка срещу нея, има вероятност все пак Живка да не може да я победи, Ванчето се оказа костелив орех. Обаче Мартина.....никакъв шанс Ваня да пробие там.
Това е моята прогноза, да видим дали ще изляза права.

# 698
  • Велико Търново
Това е най-логичното развитие на нещата, да.

# 699
Аз една прогноза искам да направя.
Предвид това, че знам финалистите, но не знам кой как стига до финала, ми се струва, че в понеделник Пламен като фермер на деня ще направи мъжки дуел, с което автоматично се превръща в първи финалист. Дуелът го печели Кирил, и той става втория мъж на финала.
Вторник Кирил прави женски дуел - няма какъв друг, и праща Ваня и Мартина, Мартина бие Ваня и заедно с Живка стават двете жени на финала.
Защо мисля така? Защото за Кирил това Ваня да иде на финал вероятно ще е равносилно на ритуално сепуко, първо - защото не може да диша въздуха около нея, и второ, заради зрителския вот, който тя ще обере. Ако прати Живка срещу нея, има вероятност все пак Живка да не може да я победи, Ванчето се оказа костелив орех. Обаче Мартина.....никакъв шанс Ваня да пробие там.
Това е моята прогноза, да видим дали ще изляза права.
Аз също смятам този развой на събитията за най-логичен, обаче хората, които твърдят, че на финал са Стефан и Ваня, вместо Мартина и Кирил, смятат, че Стефан ще победи Кирил и след това ще видим така дългоочаквания двубой между Мартина и Живка, като втората печели. Някой беше казал, че Живка побеждава Мартина точно преди финала, но на мен този развой на събитията не ми е много логичен, защото съществува малка вероятно Стефан да победи Кирил. Като цяло мисля, че като се разбере победителят от двубоя между Стефан и Кирил ще стане ясно вече окончателно кои са финалистите, тъй като, както казах, има много хора, които твърдят, че Ваня е на финал. Не знам, минали години всякаш още от преди месец преди финала със сигурност знаем кои са финалистите, а сега до самия край има разни колебания между Мартина/Ваня и Стефан/Кирил, само Живка и Пламен са сигурни!

# 700
  • Другата България
И сега месец преди финала се знаеха финалистите, и ги писах в темата, многократно ти ги потвърдих, ти обаче четеш всеки с някакви предположения, и затова постоянно се чудиш кое вярно, кое невярно.
А и изобщо, ама изобщо не мога да си представя предвид показано до момента как изобщо някой предполага, че Стефан ще победи Кирил. Както и че Мартина може да отпадне от Ваня или Живка. То трябва и малко реална преценка на хората, освен общите пригазки във ФБ.
Нищо, малко остана.

# 701
И сега месец преди финала се знаеха финалистите, и ги писах в темата, многократно ти ги потвърдих, ти обаче четеш всеки с някакви предположения, и затова постоянно се чудиш кое вярно, кое невярно.
А и изобщо, ама изобщо не мога да си представя предвид показано до момента как изобщо някой предполага, че Стефан ще победи Кирил. Както и че Мартина може да отпадне от Ваня или Живка. То трябва и малко реална преценка на хората, освен общите пригазки във ФБ.
Нищо, малко остана.
Така е, но не бих казала, че е невъзможно! Фермата е такава игра, в която никога нищо не се знае. Едва ли някой е предполагал в началото, колкото и реална преценка да е имал, че Кирил ще победи Любо и че Коцето ще има 2 спечелени дуела и ще стигне чак до тук. Да, шансовете са в полза на Кирил и Мартина, но нищо не се знае. Ако пък им дадат игри за повече логика и мислене например (както последната на Коцето и Пламен), тогава Стефан има много по-големи шансове от Кирил. Но, както каза, има още съвсем малко, ще гледаме и ще видим. Тайничко се надявам на варианта Стефан/Ваня, но и аз мисля, че ще е Кирил/Мартина.

# 702
  • Другата България
А, и за финала прогноза - Живка.

# 703
  • София
Ваня е силна на битките, но си пропиля времето и не се научи да сече, реже и кове, което ще я спъне. Не мисля, че ще е на финал.

# 704
  • Бургас
И на мен ми се струва невероятно Ваня и Стефан да са на финал, нищо чудно от продукцията да пишат нарочно неверни спойлери, за да има някакво съмнение и да не се излагат, че всички знаят финалистите

Общи условия

Активация на акаунт