Кошмари в кухнята - 4 тема

  • 34 196
  • 280
  •   1
Отговори
# 270
  • Враца
  • Мнения: 3 869
Само не разбирам, защо при условие , че се продават 5 килограма уши за уикенда, трябва да ги махнат от менюто, а не ги научат да ги правят добре?

(келнерите са тотал щета)..

# 271
  • Мнения: 10 533
Повечето ресторанти с големи менюта. Ама при малка кухня не става, прав е Манчев. Кухните изглеждат като дупки, подтискащо, тясно, тъмно, колони даже имаше.

Не помнели сервитьорите, защо не използват техника, тъкмо мобилните телефони могат да използват, има  и софтуер за ресторанти, сервитьорът като въведе нещата, излиза на дисплея в кухнята, плащането на сметки, счетоводство...  Манчев не е много за компютрите май?

# 272
  • зад кестените
  • Мнения: 829
Какво се случва със Зоран Здравкович от сръбския Лескова сега не намерих никаква информация! Това което Гуглето изписва е че заведението е затворено за постоянно.

# 273
  • Враца
  • Мнения: 3 869
И аз се зачудих, но ненамерих информация.

Потресена съм от малоумният персонал, начело с "управителя'...

# 274
  • Мнения: 1 556
Отворил е друго заведение работещо до не отдавна, след това го е затворил тъй като намалил темпото. През лятото бил на морето, а това от кошмарите в момента е игрална зала.

# 275
  • София
  • Мнения: 8 973
Откъдето е минал шеф Манчев, някое заведение оцеляло ли е?

# 276
  • Мнения: 1 556
Откъдето е минал шеф Манчев, някое заведение оцеляло ли е?

Да. Лятото ходих до Кюстендил  и специално се отбихме до дървената къща Стражата. Работеше и беше вкусно специално това, което поръчахме. Менюто беше същото, което Манчев им беше оставил.

Сега обаче, Антонина (онова момиче, което му беше едно от децата и което гласяха за управител мисля) продава някакви дубайски парфюми, в тикток и соц. мрежи се рекламира усилено.

# 277
  • Melmak
  • Мнения: 8 825
Откъдето е минал шеф Манчев, някое заведение оцеляло ли е?

Да. Лятото ходих до Кюстендил  и специално се отбихме до дървената къща Стражата. Работеше и беше вкусно специално това, което поръчахме. Менюто беше същото, което Манчев им беше оставил.

Сега обаче, Антонина (онова момиче, което му беше едно от децата и което гласяха за управител мисля) продава някакви дубайски парфюми, в тикток и соц. мрежи се рекламира усилено.

Аз се чудех от къде ми е позната тази с парфюмите…. Чааак сега се сетих, че е от Кошмарите. 😁

# 278
  • Мнения: 5 598
Такива коптори трябва директно да ги затварят.Не бях виждала по-гнусно място,по-гнусна готвачка и по-самонадеян собственик,без никаква веъзка със земята И хората ядат там🤮

# 279
  • София
  • Мнения: 12 341
Не бях успяла да намеря тази тема, но току що ми помогнаха с линк.

Имаше един епизод, в който спретнаха кухнята и ресторанта на един човечец и сега виждам, че е обявен за продажба:



Конкретната оферта - https://www.facebook.com/groups/imotisofiaobbrokers/posts/1943587816159685

Дали сте го гледали, или аз нещо бъркам? Не, че е нещо важно, де, но ми стана интересно.
Познах го основно по розовата кухня, както и по входа.

# 280
  • Мнения: 8 160
Предполагам, че са стари епизоди, но не бях го гледала този с крайпътното заведение край Кюстендил, в което всъщност самия собственик си е доста ок, ни дъщеря му е някакъв ужас и показва защо нивото на услуги в България е на толкова ниско ниво. Защо изобщо се захващат, за да правят нещо през пръсти и да имитират, че работят... бащата трябва да наеме просто професионален готвач, и отделно продавач и сервитьор, а не дъщеря му да си играе. Как пък в 21 век и ерата на интернета изобщо не се научиха без Манчев как да правят меню, и да спазват елементарна хигиена, и да обслужват? Малко напомня и на касите в Била, където очакват от тях да пекат, чистят, режат кашкавали и да обслужват клиенти и като ги видят, че чакат на опашка продължават да си режат все едно клиент няма...
Дъщерята един айран не прави както трябва, не защото не може, а е малко ''искам ама нямам желание''.

Общи условия

Активация на акаунт