Кошмари в кухнята - 4 тема

• 35 660
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
  • Враца
Само не разбирам, защо при условие , че се продават 5 килограма уши за уикенда, трябва да ги махнат от менюто, а не ги научат да ги правят добре?

(келнерите са тотал щета)..

# 271
Повечето ресторанти с големи менюта. Ама при малка кухня не става, прав е Манчев. Кухните изглеждат като дупки, подтискащо, тясно, тъмно, колони даже имаше.

Не помнели сервитьорите, защо не използват техника, тъкмо мобилните телефони могат да използват, има  и софтуер за ресторанти, сервитьорът като въведе нещата, излиза на дисплея в кухнята, плащането на сметки, счетоводство...  Манчев не е много за компютрите май?

# 272
  • зад кестените
Какво се случва със Зоран Здравкович от сръбския Лескова сега не намерих никаква информация! Това което Гуглето изписва е че заведението е затворено за постоянно.

# 273
  • Враца
И аз се зачудих, но ненамерих информация.

Потресена съм от малоумният персонал, начело с "управителя'...

# 274
Отворил е друго заведение работещо до не отдавна, след това го е затворил тъй като намалил темпото. През лятото бил на морето, а това от кошмарите в момента е игрална зала.

# 275
  • София
Откъдето е минал шеф Манчев, някое заведение оцеляло ли е?

# 276

Да. Лятото ходих до Кюстендил  и специално се отбихме до дървената къща Стражата. Работеше и беше вкусно специално това, което поръчахме. Менюто беше същото, което Манчев им беше оставил.

Сега обаче, Антонина (онова момиче, което му беше едно от децата и което гласяха за управител мисля) продава някакви дубайски парфюми, в тикток и соц. мрежи се рекламира усилено.

# 277
  • Melmak

Да. Лятото ходих до Кюстендил  и специално се отбихме до дървената къща Стражата. Работеше и беше вкусно специално това, което поръчахме. Менюто беше същото, което Манчев им беше оставил.

Сега обаче, Антонина (онова момиче, което му беше едно от децата и което гласяха за управител мисля) продава някакви дубайски парфюми, в тикток и соц. мрежи се рекламира усилено.

Аз се чудех от къде ми е позната тази с парфюмите…. Чааак сега се сетих, че е от Кошмарите. 😁

# 278
Такива коптори трябва директно да ги затварят.Не бях виждала по-гнусно място,по-гнусна готвачка и по-самонадеян собственик,без никаква веъзка със земята И хората ядат там🤮

# 279
  • София
Не бях успяла да намеря тази тема, но току що ми помогнаха с линк.

Имаше един епизод, в който спретнаха кухнята и ресторанта на един човечец и сега виждам, че е обявен за продажба:

Конкретната оферта - https://www.facebook.com/groups/imotisofiaobbrokers/posts/1943587816159685

Дали сте го гледали, или аз нещо бъркам? Не, че е нещо важно, де, но ми стана интересно.
Познах го основно по розовата кухня, както и по входа.

# 280
Предполагам, че са стари епизоди, но не бях го гледала този с крайпътното заведение край Кюстендил, в което всъщност самия собственик си е доста ок, ни дъщеря му е някакъв ужас и показва защо нивото на услуги в България е на толкова ниско ниво. Защо изобщо се захващат, за да правят нещо през пръсти и да имитират, че работят... бащата трябва да наеме просто професионален готвач, и отделно продавач и сервитьор, а не дъщеря му да си играе. Как пък в 21 век и ерата на интернета изобщо не се научиха без Манчев как да правят меню, и да спазват елементарна хигиена, и да обслужват? Малко напомня и на касите в Била, където очакват от тях да пекат, чистят, режат кашкавали и да обслужват клиенти и като ги видят, че чакат на опашка продължават да си режат все едно клиент няма...
Дъщерята един айран не прави както трябва, не защото не може, а е малко ''искам ама нямам желание''.

# 281
  • София
От февруари ще има нов сезон. Гледах интервю с Шеф Манчев и той каза.

# 282
Време беше. Че някои епизоди вече за 11 път ги повтарят Joy

# 283
И за мен това е ултра прекалено и неуважително към зрителя да им ядем претоплената манджа т.е старите епизоди на предаването от преди сто години. То ни голям брой от заведенията вече съществуват, нито са същите хора, които ги управляват. 

# 284
Да вземе да направи Манчев и за училищните столове, интересува ме какво дават на децата.

Общи условия

Активация на акаунт