АВГУСТовските слънца се подготвят за студа!

• 13 608
  • 307
  •   1
Отговори
# 105
Сега прочетох разказа на мама Иги и оставам без думи. Никога ми е минавало през ума, че нещо подобно може да се случи с моето бебче, но уви това е животът!!! Дано много малко бъдат тези, които преживяват съдбата на малкия Лъчко. Спирам, че  Cry Cry Cry

# 106
И аз като Еленка просто нямам думи Cry Cry,толкова мака ду6ица и преживя много.Дано ве4е никога да не се налага каквато и да е операция Praynig.Нека бог да е с вас Мама Иги и малкия Ла4ко ти си много силна жена,прегра6там те силно Hug

# 107
Здравейте и от мен! Влизам тази сутрин в любимия ми форум,както всяка сутрин изпълнена с трепет и добро настроение.И..виждам линка з аоперацията на Лъчко.Дано вси4ко най-накрая е наред с малкия Лъчко PraynigТоку що про4етох разказа на Мама Иги  и сълзите тръгнаха Cry.СЕга седя и пла4а- толкова ме развълнува  написаното.Нямам думи просто.Иги Hug Hug HugВие сте силни и вярвам 4е ще се справите и вси4ко ще се оправи.  bouquet
Ами - исках да пиша и друго ,но - думите излетяха  от мисълта ми.ЩЕ пиша по-късно.ПОздрави на вси4ки!

# 108
  • софия
Добро утро,на всички  Hug!
Днес моето слънчице става на  три месеца  Heart Eyes!Толкова много я обичам  newsm76!
Искам да честитя същата радост и на :Елица на МамаМарго на Пресиан на мама Бебон на Дария на мама Велмар на Никола на мама Бебун и на Ангел на мама Васиа!Да са ви живи и здрави малките човечета и много да ви радват!
Искам да пожелая на Мама Иги,скоро да гушка едно здравичко и усмихнато момченце,което всеки ден да я дарява с множество усмивки!

# 109
ЗА малко да забравя за месе4инката ни ooooh!.Та- както е казала Дани777к( благодаря ти  bouquet),днес и Дария става на 3 месеца Hug
Честито и на вси4ки останали празнуващи бебоци.НЕка са ни живи и здрави и  да лушкат пове4е Laughing
исках да ви пиша ,4е май и ние сме в някаква криза на разтсежа ooooh!.Вчера ДАри ме направи на луда #Crazy.Искаше да яде на 2 часа.Направо полудях.Не вярвах 4е това може да ни се слу4и,но...Сега разбирам какво са имали предвид другите мами,когато са споделяли тези периоди.ИСкам да попитам- колко време продължава?Аз ,както знаете ходя на работа, и не мога да откликвам  по всяко време на позивните й .Та- за това искам да знам  кога мога да о4аквам да се регулират нещата.В4ера бях полудяла,а в края на деня  бях "живия труп" Crazy.Спестих  къпането на Дари и си легнахме две4ките рано-рано.АМи - това е за сега!

# 110
Стискаме палци на малкия герой на Мама Иги да се възстанови безпроблемно!
У нас пак беше цирк! ooooh! Вчера от 7 сутринта до 23ч. е спал точно 1 час Crazy Подлудил е баба си, подлуди и мен след работа #Crazy Дано да отминава... какъвто и да е бил проблема /може би беше с акането, но дори и като се изака не се успокои напълно/. За сметка на този рев безподобен от 23,30 до 6 е спал непробудно- за първи път! Баба ми в такива случаи казва, че някой е каталясал  Sick /дано така да се пише/. Днес сутринта ми стана гузно и виновно, че го обличам полуспящ  Tired, но трябваше да излизаме и да го оставя на баба му. Наслаждавайте се на всяка минутка с малките слънчица Simple Smile

# 111
Здравейте  Hug,

Стискам палци бебе Лъчко вече да е добре  Praynigи изказвам цялата си подкрепа за мама Иги!

Ние вчера бяхме на консултация и имунизация. Този път аз й държах крачетата, докато я боцкаха. Съвмсем малко поплака. Лекарката каза, че имаме малко рахит, та увеличаваме капките на 4. Не сме и качили много- само 550 гр., но сме порасли с 4 см. Лекарката каза, че няма проблем да се захранваме от 6ия месец направо с пюренце без преди това да сме пили сокчета. Дано да имам мляко дотогава...
Взимам всички мерки за увеличаване на кърмата, за които чета и ви благодаря, че споделяте опит - кърмене на два часа от двете гърди,чайче на Хип, ядки всякакви, повече течности, вчера си поръчах и това хомеопатично лекарстово Ricinus....Само дето нощем не се кърмим, ама детето спи -как да я будя да яде  newsm78 . След две седмици пак сме на преглед. Дано нещата се нормализират дотогава.

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ!   bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА [eli_ym!/color]

ЦЕЛУВКИ ОТ НАС!

# 112
  • по света
Здравейте и от нас! Моля се да се възстанови бързо бебчо Лъчко!
Честито и на празнуващите днес!
Е да ви кажа,след като направихме три месеца в неделя и вчера дадохме ябълков сок.И двата пъти след около час Пресиана започна да плаче и да има колика.Мисля да го спра поне за седмица или две.Аз кърмата не можах да я върна, но не я и спрях така че давам от време на време.Мисля че не е фатално ако дадем по-късно сока.
Искам да питам мамите на Аптамил по колко дават?На опаковката пише 180мл но на мен ми се струва доста.Аз правя 150 мл и тя изпива колкото иска.
Ох, май стана доста дълго. Това е от нас!

# 113
  • София
   Добър ден и от нас!
   Честита месечинка на Найа на  dani777k, Елица на МамаМарго, на Пресиан на мама Бебон ,на Дария на мама Велмар на Никола на мама Бебун и на Ангел на мама Васиа.
    Стискам палци скоро да чуем добри новини за малкия Лъчко и повече да не се налага да лежи в болница! Да стане едно здраво и хубаво бебе. А тези лекари които са казали в началото да се изчака до шести месец.. Просто нямам думи.
    Да се похваля днес за пръв път ми се стори че двете мадами си обръщат внимание една на друга. Ваня като че ли дори се усмихвеше на Ники. Ваня определено се завърта от корем по гръб. Даже всъщност и е трудно да се задържи по корем защото все се катурва по гръб. Обръщането става лесно просто защото тя се изправя на целите ръчички, а не само на лактите. Така става много на високо и лесно се завърта. Ники не го прави, но пък тя като е по гръб така силно и дълго рита с крачета, че мисля че си наваксва също откъм движение.
    Мисля днес отново да рискувам да ги изведа навън.
    Засега са добрички да видим дали ще оцелеем до петък. Вие какво ползвате за запушено носле освен физиологичен разтвор?

# 114
  • София
И аз влизам първо,за да кажа,че не спирам да мсиля за Лъчко и Иги и се моля за пълното му възставовяване и второ,за да честитя на Пресиан на мама Бебон, на Дария на мама Велмар, на Никола на мама Бебун и на Ангел на мама Васиа.И специално да кажа честита ви тримесечинка Марги,пожелавам ти Еличка да е голяма късметлийка и много да е здравичка!!!Смятам да се присъединя към Айла и опита й за разхода, за около час и нещо,но мисля,че трябва да вземе малко въздух Ина Thinking.
juliana,опитай да даваш по-малко и да увеличаваш количеството постепенно като 10 мин преди сока дай капки с/у коликите.При нас този метод подейства и сега вече пием по 60мл сок и се сърдим докато не го дам,а после пък мрънка,че й е малко Laughing
Аз спирам,че съм се заела с wash hang 1ironingПожелаваме ви приятен ден  love001

# 115
Привет и от нас с Даяна! Hug
Честито на всички празнуващи днес!  bouquet  bouquet  bouquet
Прочетох написаното от Иги и доста си поревах,вярвам че всичко с малкия Лъчко ще е наред и дано повече от "здраве да не се отърве" newsm10 newsm10 newsm10
Момичета при нас се указа,че повръщането след хранене е от рефлукс и педито ни каза да пием "Фризовом",аз го купих,но разбрах че е доста гъсто,та искам да попитам ако някоя мама храни с "Фризовом" с каква биберона го дава? newsm78 /ние все още сме с 1,защото много се уливаме/,но сега се чудя 2 или 3 ще е по-добре newsm78
Aila аз пръскам в нослето "Еуфорбиум" по 3-4 пъти на ден и съм много доволна,отпушма нослето и изкарва сополките навън.
Аз след малко смятам да изведа Даяна на терасата за малко на чист въздух,че още не сме съвсем здрави и да не настинем отново Wink

# 116
Aila ,аз пръскам на Дани STERIMAR и съм доволна от него

# 117
Зравейте и от нас с Тони!

Разказа на мама Иги направо ме разплака. Моля се Лъчко да се пребори и да радва мама с много усмивки,прегръдки и целувки. Praynig А за лекарите които са казали да изчакат до 6 мес. нямам думи.  Заслужават да ги  #2gunfire.

Честито на всички празнуващи днес!  bouquet

# 118
Моля се скоро мама Иги да се похвали с едно весело и здраво дебеланче!!! Praynig

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБЧОВЦИТЕ И ТЕХНИТЕ МАМИ!!!

Ние днес вече излязохме навън и мисля, че Георги се чувстваше отлично, но на мен ми замръзнаха ушите cold Тези дни е малко по-спокоен и хубаво си поспинкваме двамата следобед на спалнята.
Аз се отказах да купувам шезлонг, защото няколко мами ми казаха, че скоро ще започне да се обръща и няма да е особено доволен ако седи вързан в шезлонга и затова реших да му вземем кошара за игра и спане.

Aila, аз също пръскам Стеримар, но задължително е с бибата в устата, защото иначе не мога да му уцеля нослето. Mr. Green

# 119
  • софия
Julianaние сме също с АПТАМИЛ,но ар.И аз също и правя по 150мл.вода
+5 лъжички мляко,но напоследък нещо се сърди след като изяде всичко,явно не и стига.Чудя се дали да започна с 180мл,но пък ме е страх да не я прехраня,защото и без това доста едричка "върви",а тя колкото и да и дам не отказва Naughty Joy!Явно е на принципа-"Дават ли ти взимай.."Мисля да задържа за малко увеличаването на количеството  newsm78.
Мiss_74,както по-горе написах ние също сме на антирефлуксно,но аз от Фризовома нещо не бях доволна и го смених с Аптамил.Давам го с биберона на Чико от каучуковите с две капки.С такъв биберон изяжда цялото количество за има-няма 10 мин.,а с биберон с една капка за около 40 мин.Принципно е по-добре да гълта по-бавно,но тя няма търпение и се сърди,ако не е от "бързите биби".Така,че пробвай от дву капковите  Peace!А пък този Фризовом,колко гадно се разтваря все ми ставаше на бучки  Close!
Искам да благодаря на всички,които ни честитиха празника  Heart Eyes!

Общи условия

Активация на акаунт