nana77 благодаря ти за информацията за ортопеда, но ако знаеш на какви дати коя смяна е ще съм ти благодарна или Kabiv, ако проверяваш за вас ми кажи.

!
!
!
,само говори и се смее.Със нощния сън сме направо "
"-от 21.30 до към 8.Искам да ви питам по колко пъти на ден ядът бебоците,защото от както спи по-цяла нощ се храни по 5 пъти на ден-в 9,12,15,18 и в 21ч. и се чудя дали не трябва да увелича количеството?Тя яде по 150 ам 150 мл.вода с 5 лъжички ам. дали вече да не мина на 180 мл.вода и 6 лъжички?Поне на кутията на Аптамил пише така
.
,има време за всичко.
А сапуна се използва само за миене на дупето и ние така си го и юзваме. Soft cream-а дето го имаш и ти също е много хубав за зимата. С него за сега мажа всички оголени части – лице, вратле и ръце. Бях писала и друг път, че съм страшно доволна от намаслените им кърпички, но за жалост вече не се продават. Аз със триста зора успях да си поръчам да ми донесат някаква изостанала кутия. И за олиото също съм писала друг път, че е много добро... с него успях да опазя Ники от всякакви пъпки и люспички ... абе и аз като Бубчето съм голям фен на Seba Med

.ПРеди малко купих едно малко шишенце за сок4е.Само такова нямам
- 4е нашата претенция хи4 не оби4а да пие от шишета, а на тези бибите са по-разли4ни.Та- въпроса ми е за бибите 
- дано някой ме е разбрал и помогне с инструкции

Дано скоро се оправи и всички си отдъхнат вече,че наистина много им се събра! 

Пожелавам ти да си винаги здрава и много обичана от всички около теб!Дано днешния ден бъде един хубав празник за теб и цялото ти семейство!
И то без да ме попитат даже
Сега и аз съм в чуденка дали да купя на Еличка,защото когато Aila ми услужи с нейното столче за кола тя много- много не искаше да стои вътре
.Иначе вече си имаме чудесна активна гимнастика и едно килимче на Fisher Price за игра,но засега като я сложа вътре само разглежда играчките ,но не смее да ги удари.
За сметка на това успях обаче да кача малко снимки от днес на двете мадами в албумчето.
Знаят си дребосъците какво трябва да направят 
.На тях им стават и бибероните на Авент.
....Вчера,ако знаете как се разревах
,гледах ги как танцуват с татито на една наша любима песен на Анджи Стоун и той я беше гушнал с едната ръка под дупенцето,а с другата я беше хванал за ръчичката...и аз както си ги гледах и си я представих след години,как на сватбата и живот и здраве пак ще танцува с тати,но тогава татито,ще я дава на някой друг с който да танцува вече.Така се разплаках
мъжа ми и той след мен и ми каза после,че нямало да я дава на никой 

eli_ym! Много здраве ,
любов и сбъднати мечти!