АВГУСТовските слънца се подготвят за студа!

• 13 589
  • 307
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И аз най-после успях да се разпиша Laughing
Айла,да са ти живи и здрави тринесечните мадами и все да са така сладки и големи късметлийки!!! newsm51 newsm51
Ама то при нас няма много нови неща,всъщност май всичко си е наред и по старому.
Кабив,идеята за Инка и за мечока е страхотна и вече я почвам,мерси  love001.Ама много ще ти се карам,как може да не кажеш за списанието smile3506.Браво на малък Ники,който вече изобщо не е малък smile3533.
Марги,на мен не са ми изписали Зимафлор,а като бременна пиех,но тогава дозата и от кога да почна да  пия ми го определи зъболекаря ми и го съгласувах с гинеколога.Сега за даване на Зимафлор на Ина пак ще го питам него.Ина също вече целенасочено се опитва да хваща и да задържа разни предмети,ама не винаги й се получава newsm62.Ама колко голяма мома си имате,аз като я видя и пак ще й нащипа хубавите бузки smile3508
Велмар,аз ползвам Витал Център и съм много доволна,ябълката също я цедя през марля,но моркова е доста по-сух и трябва да настържа стабилно количество,за да изкарам 20мл сок,така че като го включа и него ще пускам Витал Центъра.Съвсем спокойно можеш и главата да къпеш с измиващото блокче,пяната за вана също е много добра,но има смисъл от нея като почнат да стоят във ваничката по-дълго според мен.Аз лично мога да ти препоръчам лосиона и олиото за бебка,аз ги харесвам страшно много.Всъщност,всеки продукт,който ти трябва и го има в серията и го препоръчвам с чисто сърце,също и козметиката за големи хора.Май стана ясно,че съм голям фен на Себа Мед smile3534,но още когато за първи път я пуснаха на българския пазар аз работех в една верига аптеки,които бяха първите,които я заредиха.Тогава пробвах почти всички продукти,защото ни водеха делегации на фирмата производител,за да проверят какво е мнението на клиентите и аз трябваше да съм компетентна newsm08.
Дидика,не бързай да се отчайваш,всички сме минали през това,но наистина кърми по-често,пий течност и лактогонен чай и ще видиш,че ще се оправи.Не бързай с АМ.
Олях се,ама много smile3512Спирам със словоизлиянията и се надявам утре вече да става за разходка,че днес адски много духа.

Мама Иги,страшно много стискам палци на Лъчко и се моля за него newsm17

Последна редакция: пн, 06 ное 2006, 09:23 от bubcheto15

# 76
Добро утро от нас с Ивчо момичета!!! Grinning
Моля се  Praynig всичко да е наред с операцията на Лъчко днес, да се възстанови бързо малкото ангелче. Много кураж и  сили на мама Иги.
От събота Ивчо е с обриви по лицето и всичко това от слюнката, която отделя и после разнася с ръчички по лицето. По съвет на педиатърката взех едно кремче да го мажа, но явно няма да минат веднага вчера бяха доста червени, но днес виждам известно подобрение Grinning. Не знам как ще го отучим да си слага ръчичките в устата и после на лицето newsm78
Колкото до сокчетата аз още не съм почнала да давам на Ивчо, мисля да изчакам да направи пълни 3 месеца. Четох доста за захранването във форума и да ви кажа чесно се объках тотално #Crazy. Бях решила и аз да започна със сокчета, но напъследък все повече се разубеждавам, че май е доста рано за сокове newsm78 нали после цял живот ще пие сокове. Мисля на следващата консултация да се консултирам с докторката да видим тя какво ще каже Thinking
Kabiv мила не се притеснявай за Ники. Ако започне да се надува хидроцелето започвай да правиш компреси с реванол при всяка смяна на памперса, аз ги правих с памук и обвивах тестисите. За около седмица подутината спадна, а при нас тя беше доста голяма, левия тестис беше около 3 пъти по-голям от десния. Ходихме на хирург той каза, че не се налага операция трябва да се изчака до 1-1,5 години минавало от самосебе си, но за по сигурно ходихме да ни видят и на ехограф. Ехографиста даже каза, че вече почти не се забелязва хидроцелето Grinning
marulka_s  браво на теб за покупките Grinning. Аз не знам още кога ще имам време за коледни подаръци Wink
Все още не съм взела решение какво кремче за студено време да взема на Ивчо. Момичета я кажете това кремче на Себа Мед добро ли е? Нашата кожа на лицето е явно доста чувствителна newsm78
Днес май ще си стоим в къщи на топло, тук вали дъжд от сутринта Sad
Това е за сега от нас, лек ден на всички  bouquet

# 77
буб4е,мерси за отговорите за себа мед  bouquet.Аз веднъж ползвах блок4ето и на коси4ката но Дари се разплака и аз спрях,защото си мисля 4е й люти Sick.По принцип дали наистина  продуктите са с формула "без сълзи" newsm78.А ина4е мажем тялото по  съвет на кожната със зехтин Rolling Eyes.Хи4 не ми се занимава и  мацоти с него,но..така ще е.
И аз се 4удя за Витал центъра,но  са вдигнали цената #2gunfire- ПРеди време май бяха по 50-60лв Thinking

# 78
  • София
Честит рожден ден на eli_ym!  nbirthday

Честити месечинки на Ваня и Николета на мама Aila, Ивайла на мама  vesi77, Иван на мама Didonski, Бран на мама jovan4eto .   ura

Относно шезлонга, ние нямаме, но количката ми върши идеална работа. Заспива в нея, местя го от стая в стая, закачила съм му разни играчки и той се чувства много добре в нея.

Моля се всичко да е наред с малкия Лъчко! Мама Иги, с теб сме!

# 79
  • София
буб4е,мерси за отговорите за себа мед  bouquet.Аз веднъж ползвах блок4ето и на коси4ката но Дари се разплака и аз спрях,защото си мисля 4е й люти Sick.По принцип дали наистина  продуктите са с формула "без сълзи" newsm78.А ина4е мажем тялото по  съвет на кожната със зехтин Rolling Eyes.Хи4 не ми се занимава и  мацоти с него,но..така ще е.
И аз се 4удя за Витал центъра,но  са вдигнали цената #2gunfire- ПРеди време май бяха по 50-60лв Thinking
Не знаех,че са я вдигнали,аз знам за 59 лв,сега колко е ?А за лютенето,не мисля,че е от това,поне на мен не ми люти,може ако си се опитала директно с блокчртео да я сапунсаш да е било студено или защото е твърдо newsm78.И аз мажех със зехтин,но спрях в големите жеги,около месец след като се роди и понеже не видях разлика между лосиона и зехтина не поднових оклепващите занимания,а Ина се чуства по-добре от лосиона,явно не обича да й е мазно Grinning

# 80
Сега Витала струва 89.90 #2gunfire

# 81
Здравейте! Аз явно ще пиша само от работа за сега /в къщи трябва нов комп./
Честита нова темичка на всички- тя ще се напълни докато се включим  Laughing
Елиона, ужасно неприятно нещо е тази твоя бучка. Радвам се, че си се справила, дано повече да нямаш подобни притеснения!
Емеле, стискам палци за петната. Аз през бременността се "разкрасих" до неузнаваемост #Crazy Леко поизбледняха след като родих, но определено има какво още да се желае. Ако имаш време сподели какво правиш ти. Аз взех 1 лосион и крем на Билка- моя приятелка ми похвали други техни продукти. В началото мажех по 2 пъти на ден, но сега с тази работа постоянно забравям  Sad
 Мама Марго, и ние като вас имаме наследство от баткото+ дрешки от племенник и племенничка. Космонавти и якета да искаш- мога да отворя детски магазин  Hug Виж, с баткото беше друга работа- имахме само 1 космонавт newsm78.. и това при положение, че финансовото ни положение беше...  Crazy за повече не можеше да се мечтае. Да си призная, за Виктор не съм купувала дрешки, а и като гледам- скоро и няма да се наложи Wink
Ммария 26- честито ти дипломиране! Спорна и доходна работа ти желая от тук нататък!
Кабив, нашето хидроцеле беше повече от забележимо- едната топчица беше огромна в сравнение с другата! Shocked Не искам да се хваля, но сякаш всичко се резобрира и прибра- бях писала преди, че в над 90% от случаите хидроцелето се оправя без каквото и да било лечение /то лечението е само оперативно ooooh!/ Стискам палци и при вас да се размине  Praynig
Виж, пъпна херния си имаме ooooh! Успокоявам се, че и баткото беше така, а не се стигна до операция...Момичета, извинете ме че не поздравявам дечицата, които имат повод днес, но доста бързам...
С две изречения. Ние сме на кърма /ако прегладнее докато мама е на работа баба дава малко- 30 -40мл. адапте/.
 Виктор проявява желание да стои седнал  Shocked и изобщо не разбира, че не бива. Сърди се и се кара като е в легнало положение. Проявява жив интерес към храната- гледа хранещите се в устата и примлясква  Party, даже батко му от сега иска да го храни с нашата храна.
Няколко нощи спа при мен, но определено не се наспах по- добре, отколкото като си беше в неговото легло. /цокваше по 100 пъти на нощ по 10- тина мл. кърма и пак заспиваше/.
Вече се смеем с глас, гукаме, закачаме се и се "срамуваме".
Миналата седмица явно преживяваше моето тръгване на работа, та се опита да ми спретне стачка, дано да се е поукротил в събота и неделя, когато циците бяха непрекъснато на разположение  Hug
Целувки на всички бебоци. Тук времето е хубаво, но докато се прибера от работа пак температурата ще е около нулата newsm78
Приятни разходки на всички смели майчета!  bouquet

Последна редакция: пн, 06 ное 2006, 10:01 от elia_gg

# 82
  • В ЛЮтеницата
Praynig Mama Igi и Лъчко, сигурна съм, че всичко ще бъде наред! Успех и бързо възстановяване на Лъчко! Mama Igi, бъди силна мъжка майка! Много кураж!
Когато Лора беше малко ембрионче и не знаехме пола й, я наричахме Лъчко и не мога да си сдържа сълзите като си представям какво преживявате, но стискам палци и съм с вас в мислите си!

# 83
4есттити месе4инки на вси4ки бебоци  bouquet  bouquet  bouquet4естит рожден ден на eli_um newsm59.Ние с моя бебо сме добре ,и аз о6те се 4удя а сок4етата newsm78,но му давам по-малко и ги харесва много.И ние сме ътзаи седмица на имунизаця за минингит.Емиле това за водата и фонтанелата сега го 4увам Shocked,моя и тои пие по-малко води4ка и е добре сас фонтанелата.Моля се с малкия Ла4ко вси4ко да е наред Praynig.ами това е мами целувки на сладките бебоци  ylinfant newsm51.Теди84 вклу4ваи се по-4есто newsm10.При нас  не е студено смао си духа оби4ания средиземноморски вятар,но 6те го изкарам а разходка.

# 84
Здравейте момичета мойта красавица заспа и аз се възползвам от ситуацията да Ви прочета.
Ммария честито дипломиране!   Hug
Tedi 84 добре дошла отново!  Joy Joy Joy
Аз все още не съм давала никакви сокове,смятам като направим 3 месеца да започна с ябълка.
Velmar нашата сокоизтисквачка е на "Fagor",доволна съм,но за такова малко количество голямо миене ще пада. Party
Струва ми се,че Lorexa и Didika не са се включвали отдавна  newsm78.
Момичета -Даяна от 2 дни като се нахрани и след половин час повръща млякото като струя,на някой от Вас бебчета правили ли са така и имате ли идея на какво се дължи,утре ще ходя при педито и ще питам,но все пак искам и Вашето мнение newsm78
Иначе ние още не сме се престрашили да излезем,откакто се застуди и доскоро нали бяхме болни и още ме е страпх да не ни повтори пак Sad
Ами това е от нас целувки на сладките бебчета smile3534 smile3534 smile3534

# 85
  • София
Добро утро и от нас.

Присъединявам се към подкрепящите Лъчко и мама Иги.

Аз минах през такава криза, още от 18-тия ден, когато се оказа, че кърмата ми не стига. На първа консултация бебка беше наддала само 300 гр, колкото и често да я слагах на гърдата. Тогава докторката ни ми препоръча да започна да дохранвам с АМ, беше голяма драма за мен да свикна с мисълта, че нямам достатъчно кърма. Ревах и се обвинявах, а това не помагаше. Започнах да пия на Хип лактогонния чай, да се храня по редовно, защото месец след раждането всяка храна ме отвращаваше и не ядях. И нещото, което най-много ми помогна са едно хомеопатични дражета на  Боарон, казват се Ricinus communis 5 ch. С тези дражета си стимулирах кърмата. Сега имам повече, пак дохранвам, но значително по малко. Цедя се освен това редовно, за да видя колко мога да изцедя и вечер и сутрин храня беба с шише, за да знам какво количество поема, през деня се кърмим.
И все пак, това че плаче бебчо, не мисля, че ще е задължително от липса на кърма. Важното е да наддава и да расте, а иначе бебетата са за това и да плачат Laughing

marulka_s, аз също нямам достатъчно кърма и опитвам какво ли не за да я увелича. По каква схема пиеше тези дражета, хомеопат ли ти ги изписа? Ние спряхме коликите с хомеопатия, така че съм склонна да опитам и с дражетата за увеличаване на кърмата.

# 86
eli_ym, Честит рожден ден! Пожелавам ти всичкото щастие на земята да падне в краката ти! Да си винаги усмихната и весела.  Много здраве, много късмет! Пожелавам ти още приятелите ти да са винаги до теб. Весело изкарване на празника! 

Честити месечинки на Ваня и Ники на мама Aila, Ивайла на мама  vesi77, Иван на мама Didonski, Бран на мама jovan4eto . 

# 87
  • София
Момичета, някой има ли инфо за операцията на Лъчко? Опитах се да открия темата в Клюкарника, но не успях, а и търсачката не работи. Sad

# 88
  • София
Пак съм тук CrazyПърво да се извиня,че предния път не честитих на Ивайла на мама  vesi77, Иван на мама Didonski, Бран на мама jovan4eto. Embarassed BlushАма нали познавам Ваня и Ники и направо се отнесох после.Пожелавам им да са най-щастливите и обични бебета и да са много здрави Heart Eyes.
Честит рожден ден на eli_ym,и на теб ти пожелавам всичко най-хубаво. Party  bouquet
Пък аз сега много се смях с моятат дъщеря,явно е запомнила часа,в който й давам сока и такъв воя нададе докато й го дам,че ми събра очите #CrazyСлед като го изпи се ухили и заспа блаженно JoyХайде много целувки от нас за сега Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 89
  • у дома
Още няма новини за Лъчко. Молим се да бъде силен малкия мъж  Praynig  Praynig  Praynig
ето я темичката http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=138312.0

Честит рожден ден на мама eli_ym   bouquet 
Честити месечинки на Ваня и Николета на мама  Aila, на Ивайла на мама  vesi77, на Иван на мама Didonski, на Бран на мама jovan4eto   baby_neutral bouquet  Hug  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт