Айла,да са ти живи и здрави тринесечните мадами и все да са така сладки и големи късметлийки!!!

Ама то при нас няма много нови неща,всъщност май всичко си е наред и по старому.
Кабив,идеята за Инка и за мечока е страхотна и вече я почвам,мерси
.Ама много ще ти се карам,как може да не кажеш за списанието
.Браво на малък Ники,който вече изобщо не е малък
.Марги,на мен не са ми изписали Зимафлор,а като бременна пиех,но тогава дозата и от кога да почна да пия ми го определи зъболекаря ми и го съгласувах с гинеколога.Сега за даване на Зимафлор на Ина пак ще го питам него.Ина също вече целенасочено се опитва да хваща и да задържа разни предмети,ама не винаги й се получава
.Ама колко голяма мома си имате,аз като я видя и пак ще й нащипа хубавите бузки 
Велмар,аз ползвам Витал Център и съм много доволна,ябълката също я цедя през марля,но моркова е доста по-сух и трябва да настържа стабилно количество,за да изкарам 20мл сок,така че като го включа и него ще пускам Витал Центъра.Съвсем спокойно можеш и главата да къпеш с измиващото блокче,пяната за вана също е много добра,но има смисъл от нея като почнат да стоят във ваничката по-дълго според мен.Аз лично мога да ти препоръчам лосиона и олиото за бебка,аз ги харесвам страшно много.Всъщност,всеки продукт,който ти трябва и го има в серията и го препоръчвам с чисто сърце,също и козметиката за големи хора.Май стана ясно,че съм голям фен на Себа Мед
,но още когато за първи път я пуснаха на българския пазар аз работех в една верига аптеки,които бяха първите,които я заредиха.Тогава пробвах почти всички продукти,защото ни водеха делегации на фирмата производител,за да проверят какво е мнението на клиентите и аз трябваше да съм компетентна
.Дидика,не бързай да се отчайваш,всички сме минали през това,но наистина кърми по-често,пий течност и лактогонен чай и ще видиш,че ще се оправи.Не бързай с АМ.
Олях се,ама много
Спирам със словоизлиянията и се надявам утре вече да става за разходка,че днес адски много духа.Мама Иги,страшно много стискам палци на Лъчко и се моля за него

всичко да е наред с операцията на Лъчко днес, да се възстанови бързо малкото ангелче. Много кураж и сили на мама Иги.
. Бях решила и аз да започна със сокчета, но напъследък все повече се разубеждавам, че май е доста рано за сокове 

.По принцип дали наистина продуктите са с формула "без сълзи"
- ПРеди време май бяха по 50-60лв

Виж, с баткото беше друга работа- имахме само 1 космонавт
за повече не можеше да се мечтае. Да си призная, за Виктор не съм купувала дрешки, а и като гледам- скоро и няма да се наложи
/ Стискам палци и при вас да се размине
, даже батко му от сега иска да го храни с нашата храна.
.
.При нас не е студено смао си духа оби4ания средиземноморски вятар,но 6те го изкарам а разходка.
Ама нали познавам Ваня и Ники и направо се отнесох после.Пожелавам им да са най-щастливите и обични бебета и да са много здрави
.