АВГУСТовските слънца се подготвят за студа!

• 13 593
  • 307
  •   1
Отговори
# 45
И Ники днес става на 3 месеца!!!
Черпя ви виртуално newsm38  ura

juliana честита месечинка и на вас! Много здраве и радости да ви носи!!!

Ммария26 честито дипломиране!!!
Дано да се затопли идната седмица и да може да излизаме пак, че в този вятър не смея да го изведа. Само на терасата стоим по малко Grinning
Лек ден на всички и приятни мигове с бебоците!!!

# 46
Здравейте  Hug,
МОМИЧЕТА, БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ЗА ПОЗДРАВЛЕНИЯТА! Heart Eyes

ЧЕСТИТИ 3-МЕСЕЧИНКИ НА БЕБЧЕТАТА НА juliana И didka25 ! ДА СА ВИ ЗДРАВИЧКИ И МНОГО УСМИХНАТИ!

И ние стоим по малко на терасата тези дни, но истинска разходка не правим. Сега бебка е с баща си - разхождат се колата, а аз имах малко време да се погрижа за външния вид.

Вече трети ден сме много кисели - или се разнасяме, ли сучем

# 47
Здравейте мами!
Нещо не ми остава време да се разписвам тези дни.Вчера бяхме на консултация сложиха ни ваксината Инфанрикс,и досега няма нито температура нито зачервено,малко е кисела, но тя си беше така и преди това.Иначе да се похваля вече сме 6270гр и сме 60см.Голяма мома!Похвалиха ни че сме добре с папането и то само на кърма,въобще каза "Много хубаво бебе!"Не че се съмнявахме Wink но е хубаво да го чуваш пак и пак Mr. Green
Казаха ни ако искаме да започваме сокчетата ,но и аз като Kabiv и Aila ще ги започна след 6 тия месец!
Честити месечинки на juliana и didka25 !Да са ви живи и здрави дечицата ,много да ви радват и слушкат!  bouquet
Ние пропускаме разходките тези дни ще чакаме сънчицето другата седмица!

# 48
Сетих се още нещо,казаха ми да пия Зимафлор ,за да може като минава в кърмата да правим профилактика на зъбчтата на Еличка.
На някой от вас препоръчвали ли са подобна профилактика?
Казаха ми също да и подавам цветни рингчета ,за да се учи да хваща.
Вашите бебоци хващат ли вече? newsm78

# 49
  • София
Здравейте, мамчета!  Hug
Ние пак сме тук.  Laughing Честито на празнуващите днес! Да пораснат умни,здрави и щастливи деца!  bouquet
Мерси на elen@ и Aila за инфото за термометрите!
Кремче явно ще трябва да купя, ние ползваме козметика на Бюбхен по принцип, дали пак трябва да е такова?  newsm78
Ивчо тази нощ ни прави номерца, става към 0ч (скоро не беше правил това  Crazy), после от 2 до 4ч не искаше да спи, но за сметка на това щастливо дремнахме до 9.30ч, след папане в 6ч.
Netty , браво за конците! Аз пък имам алергия към обикновените лепенки и направих страхотна реакция към тези, с които ми бяха залепили превръзката. Д-ра като видя се уплаши - вика "защо не си казала, щяхме да ти сложим хипоалергични", а честно казано в този момент най-малко за това съм мислила!  Crazy И дълго след това белега от тях беше по-ярък и неприятен от този от операцията.
Мама Марго, на нас д-ра ни изписа капки Зимафлор за него, но понеже четох доста противоречиви мнения ги давам доста рядко. Иначе аз пиех по време на бременността. А за хаващането - не е съзнателно още, аз му набутвам разни дрънкалки в ръцете и той ги задържа за малко, но ги пуска. Ама то за момче по-късно се очаква - нали уж се развиват по-бавно.  Wink
Хайде чао от нас! До скоро! Heart Eyes  bouquet

# 50
Здравейте мами! Party
   ura  uraЧестити месечинки на бебоците на мама juliana и didka25.
Ммария26 честито дипломиране smile3529
 И ние утре сме на консултация.Дано ни понесе ваксината и да нямаме проблеми след това.Иначе и ние сме кисели а от два дена е нещо сънлив.Дали е от времето ?
 Mama Margo аз знам от други майки,че на бебо му се дава Зимафлор на капки.Когато питах докторката да ми изпише,тя каза,че нашата вода библа съдържала доста и ще го отложи за по късно.Но сега като идея и аз бих взимала,че имам от бременноста още хапченца.
 Мами искам да попитам тези,които ползват шезлонг дали е удобен.В смисъл бебо стои ли в него и до колко месеца може да се ползва? ThinkingНие се научихме на ръце ,ама кръста и ръцете ми заболяват.,и то трябва да се разхождаме из стаята.
 Нека утре всичко мине благополучно с операцията на Лъчко и получим добри новини Praynig Praynig Praynig
                  Целувки от нас  love001

# 51
Здравейте мили мами и малки бебоци. Ето ме пак и мен за съжаление нямам много време да пиша и затова само ви чета от време на време. Все пак не съм изчела всичко, за което се извинявам!
 Praynig И аз искам да изкажа голяма подкрепа на мама Иги и малкият Лъчко!!! Дано всичко мине успешно и мама да забрави, че са имали проблеми! Моля се искрено за това!!!  Praynig
Ммария26 честито дипломиране!!!
Ние сме добре, но си мисля, че се храним доста малко. Минахме вече изцяло на изкуствена храна, въпреки, че имах още малко кърма по причина че наддавахме много малко пък и съмъта кърма намаля. Затова реших да не го мъча детето. Все пак и с АМ не яде толкова много. Моля кажете по колко милилитра изяждат вашите бебета и колко пъти на денонощие се хранят.
И нас доста ни дразнят венците и днес за пръв път му дадох гумена залъгалка за да дъвче. Дори на няколко пъти сам си я хващаше, но му е трудно да си улучи устата.
Сокчета ние даваме още от когато навършихме месец. Първо по малко сок от моркови и ябълка или круша(когато имаме запек). И вече човека си изпива по около  60 - 70 мл на ден. Много му харесва. За пюренцата докторката каза че ще ги започнем от този месец, но аз вече съм му слагала по малко пюре в млякото. Това го правя от зор за да може да яде повече, защото явно млякото не му харесва и когато има някакъв вкус си изцоква всичко. Зная че може да получа критики от вас, но детето наистина се чувства много добре, а и колики не сме имали изобщо от както се е родил. 
За термометрите беберони ние си взехме такъв - от Техномаркет - марка Бойрер. Струва 25лв. Доволна съм послужи ми доста при поставянето на ваксината, защото два дни бяхме с температура а как щях да му я меря през нощта.
Стана доста дълго но нали не съм писала отдавна та се олях сега. smihesorry

# 52
  • София
tedy84, добре дошла отново!   bouquet
За папкането - ние сме изцяло на АМ, яде 6 пъти на ден, по 120мл (което май е малко, но педито не дава повече, защото бързо качваме. Понякога реве за още след хранене и го залъгвам с чай на ХИП Tired) Иначе се буди все още и нощем, не знам дали от глад, но пак му давам чай и заспива.

# 53
Здравейте,момичета! Честити месе4инки на вси4ки празнуващи Hug
НИе сме добре.Преди малко ходихме до гарата да си посрещнем свекито .Дари заспа,а аз ,разбира се се възползвам от ситуацията и сядам пред компютъра.
Ели 78, ние от в4ер си имаме шезлонг4е и искам да ти кажа 4е е супер! е- не 4е сме отказала висенето по ръцете,но все пак   върши работа PeaceВе4е няколко пъти заспива в него( а по принцип и е много трудно заспиването).И си има и още един плюс Wink- мога да си пиша   във форума,шезлонга е на земата до мен и с крак да го люшкам Blush- много е удобно.А и на нея й харесва смяната на изгледа. Peace
Флуорните таблетки съм ги пила и аз,4е имам  проблеми със зъбите,но..ефект не съм видяла никакъв Naughty.До колкото знам за беб4етата  се изписва от 4-ия месец.Нашето педи не ни е казвала  още да го взимаме.НО - мнението ми ,както моето ,така и на много хора и лекари с които съм се консултиратала  е,4е  няма особен смисъл от тях.Абе- или си предразположен към проблеми,или не.ТОва си е ген.Аз за това ще се моля Дари да вземе зъбите на баща си Praynig( Няма нито една пломба в устата #Crazy).
АМи- май е това от нас.Ставам, 4е се опитва да се събуди и да мрънка Crazy

# 54
За папкането - ние сме изцяло на АМ, яде 6 пъти на ден, по 120мл (което май е малко, но педито не дава повече, защото бързо качваме. Понякога реве за още след хранене и го залъгвам с чай на ХИП Tired) Иначе се буди все още и нощем, не знам дали от глад, но пак му давам чай и заспива.

Теди и ние сме по съвсен същия начин, само дето последното ядене ни е 150мл, за да спи цяла нощ:)

# 55
  • София

Теди и ние сме по съвсен същия начин, само дето последното ядене ни е 150мл, за да спи цяла нощ:)
Ха! Тоя номер действа ли? Свеки го предложи, но аз се чудех.  newsm78

# 56
Здравейте! Честит празник на всички!
   Моят малък мъж вчера навърши 3 месеца и зарадва мама и тати с хубав подарък! За първи път от както се отучваме от нощното хранене Христо спа цяла нощ без да се събуди. До сега се събуждаше към 4 и се залъгвахме с вода до 6. Миналата нощ го нахранихме в 21 ч и спа до 6.30. Аз се събудих към 5 и се видях в чудо, защо не се събужда. Даже се изплаших малко и станах да го проверявам дали диша, а той така сладко спа!!!
  Ние от своя страна го зарадвахме със сокче от ябълка и той много го хареса. Дори се принудих да му дам да поближе от моето парче, защото искаше още. Захранването го отложих на своя глава и сега като идем на консултация педито ще ни каже да почваме пюретата, а ние сме още на сокове. Ще трябва да се поровя във форума за това, но ако някои има инфо може да го сподели. Всмисъл колко време след започване на соковете се включват и пюретата.
  Въпреки студеното вече време ние смело излизаме навън. Даже и вятърът не ни спира. Обличах бебчо с космонавт, но днес го облякох по-леко, защото ме е страх да не прегрее с тези шушляци. Още повече, че е завит с одеяло и покривалото на количката и нещо ми се виждат много слоеве. Иначе непрекъснато го проверявам и той е доста топличък. Затова смело навън!

# 57
Здравейте и от нас!  Laughing
Мами много ви благодаря за бързите и изчерпателни отговори - много ми помогнахте! Страхотни сте!  Heart Eyes   bouquet  Heart Eyes
Честито на празнуващите днес!   bouquet
Ммария26 честито дипломиране!
tedy84 радвам се че отново си сред нас!   Hug
За Зимафлуора - на нас ни го изписаха отдавна. И аз си му давам, но може и да спра сега.
Момичета вчера случайно попаднах на част от ноемврийския брой на сп. 9 месеца. Бях приятно изненадана като видях публикувани снимките на Kabiv, cvetence  и ivka_pifka - страхотни сте.  Flutter Ама много са ни скромни мамите - никоя не се хвали за медийни изяви или за участия в конкурси. Да, Netty видях че участваш в конкурса на сп. Моето бебе и аз и гласувах естествено.
За шарените халки нищо не са ни казали. Забелязвах, че Токи си открива ръцете и гласа и ми става много приятно като го видя как си разглежда ръчичките и как вика.  Hug Ето заради такива моменти не ми се връща на работа. Също от няколко дни като го сложа на активната гимнастика съвсем съзнателно си удря играчките с вече откритите си ръчички. Едната ни висяща играчка е рак с халка и той доста добре я хваща. Бях му купила една дрънкалка на Чико, учих го да я хваща, но той така се удря с нея че чак ми става жал и затова съм я прибрала.
AndyB ние много честно сме в такова настроение.  Laughing Явно не им харесва по цял ден вкъщи.  Laughing
Снощи се събуждахме през два часа, а аз тъкмо си мислех че вече сме махнали нощното хранене.  Sick
Ами това е - приятна вечер!

# 58
Еленка,май с теб процедираме по един и същи на4ин  по въпроса със захранването.Може да обмнюеняме опит и информация за в бъдеще Peace.Аз давам сок от 3-4 дни,но все още давам само по няколко лъжи4ки.А как се въвежда друг плод newsm78За сега давам само ябълка Rolling Eyes

# 59
Еленка,май с теб процедираме по един и същи на4ин  по въпроса със захранването.Може да обмнюеняме опит и информация за в бъдеще Peace.Аз давам сок от 3-4 дни,но все още давам само по няколко лъжи4ки.А как се въвежда друг плод newsm78За сега давам само ябълка Rolling Eyes
newsm10
   Второто трябва да е морков. След 3-4 дни. Сутрин 1-2 лъжички. Постепенно се увеличава и след това се смесва с ябълката ако не се лъжа. А вечер даваш ли сокче?
  Айде сега ще кача снимки в клуба на тримесечните!

Общи условия

Активация на акаунт