🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 7 - и по света

• 27 042
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Днес ми харесаха изпълненията.  Моята класация и предположения са следните: на първо място Носорогът (Миро), след него Госпожицата ( Сантра), на трето място Камъкът (Криско) и накрая Гъбата ( Крисия).
Признавам и аз, че за този Блажев за първи път чувам. Гала не съм гледала от много години.

# 121
  • Испания
Илиян е по-висок от Камъка. Ще се окаже, че под маската е Г. Блажев.

Ако не го сменят. Пуснете си интервюто с Александра. Публикувах го тук. Вижте физиономиите на Блажев и Гала, когато говорят за гафа.

Ако е Блажев, не знам как мислят, че трябва да се разпознае, като никой не го е чул да пее. По уликите? Понякога се толкова отвлечени, че нямат нищо общо с участника.

# 122
Цитат
Геро каза,че тъща му дошла,блъснала я кола,но оцеляла...другия каза,че неговата я блъснали във Враца,но нямала късмет...и се заливат от смях на простотията
Самозабравили се,уяли се простаци.Даже не могат да измислят нещо от сорта,че се е спънала и размазала,или че и е паднала керемида на главата.Една идея по-неутрално.Чудя се тези ''шеги'' те ли си ги измислят,или някой от сценаристите им ги пише?

# 123
  • Испания
Влади Априлов ги пише. Пълен некадърник.

# 124
А кой е чувал преди участието си Кристиян Кирилов да пее?

# 125
  • София
Много е добре да пиеш розе, да игнорираш панела и водещите и само да слушаш изпълненията на маските. Разбира се, и да четеш тук Wink Миналия сезон сякаш не им пипаха толкова гласовете, колкото този в началото. И не, не си ги променяха певците, "чистеха" бленди, говорни дефекти и не само... Много съм възмутена, затова за н-ти път го повтарям Simple Smile))

# 126
Много високо това храстче 😁

# 127
  • Испания

Никой. А аз не знаех и за съществуването му.

Не е като да не знаеш Владо Михайлов, нали?

# 128
Очи ли е,храст ли е,може и за червей в трева да мине.

# 129
Това за Кирилов ме подсеща,че може още някой от ''София ден и нощ'' да участва.

# 130
Слави Трифонов?

# 131
  • София
Изобщо чух за него първи и последен път в шоуто, камо ли пък гласа му Simple Smile))

# 132
  • Испания
Участникът под "Очите" не е толкова висок. Вижте къде са му раменете, къде е главата.

Ужас! Падна и са резпадна. Доказателство, че нищо не вижда.

Познат глас, но не се сещам кой е.

# 133
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Стефан Илчев?

# 134
Много преиграва този храст. Да не е Икебаната?

Общи условия

Активация на акаунт