🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 7 - и по света

• 27 008
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
  • UK
За мен този сезон беше много разочароващ, не откъм маски и песни, а заради сценария във всеки епизод. Изключително ми е неприятно да слушам просташки и дебелашки шеги, а изглежда друго няма да чуем от водещите и част от журито. Махленска история.

# 376
Уикипедия са напред с материала.

Скрит текст:

# 377
В Уикипедия всеки може да напише каквото си иска.

# 378
Даже са предвидили, че Госпожицата ще спечели Grinning Искам да си свали маската втора и под нея да се покаже Виктория Георгиева или Невена Бозукова.

# 379
Даже са предвидили, че Госпожицата ще спечели Grinning Искам да си свали маската втора и под нея да се покаже Виктория Георгиева или Невена Бозукова.

А най-добре да е някой, който не е споменаван. Grinning

# 380
Водещите обявиха, че ще има две гост - маски. Това означава, че ще паднат общо пет маски.

# 381
  • Sofia
По две песни ли ще пеят отново?

# 382
  • Испания
По две песни ли ще пеят отново?

Не съм прочела информация по този въпрос, но мисля, че трябва да пеят по три песни.

Представям си на колко глупости ще се наслушаме за три часа и толкова малко участници.

# 383
Да, по 2 песни ще пеят.

# 384
Ако трябва да правя обобщение на сезона преди финала:
1. Бях сигурна, че първи ще си тръгне Циркът. Супер скучен образ и дори не успя да избяга от себе си.
2. Прилепът беше първата маска, която чух да пее. Нито за секунда не чух Миро, а за Иво Димчев да не говорим.
3. Камъкът беше първата маска, която ме разочарова. Първото му изпълнение беше жестоко, но второто абсолютна греда.
4. Разбра се, че които да са водещи, разтягането на шоуто е неизбежно.
5. Госпожицата е една от малкото маски, които ми бяха пълна мъгла доста дълго време. Единствено в последните две предавания започнаха да ми изникват имена.

# 385
  • Wonderland
Приятно гледане! Hug Heart

Ще ми липсва предаването...

# 386
Все ми е тая кой ще спечели, но сякаш не искам да е Носорогът, заради Миро.
Доста слаб сезон за мен, от средата натам ми беше скучно, а миналия сезон чаках всяко издание с нетърпение.

# 387
  • Испания
Все ми е тая кой ще спечели, но сякаш не искам да е Носорогът, заради Миро.
Доста слаб сезон за мен, от средата натам ми беше скучно, а миналия сезон чаках всяко издание с нетърпение.

Напълно съм съгласна. Скука + глупости. Дано го осъзнаят.

Бухалът е хубава маска, но ми беше досадна заради Валентин Михов. Може да дават повече улики за гост-маските.

# 388
Тъкмо щях да кажа "Събудете ме, когато Марта млълне" и тя взе, че млъкна.

Бухалът се разпадаше още първият сезон, да видим дали сега са го позакрепили.

Приятно гледане на всички! Popcorn

# 389
Категорично не искам да печели Носорогът ако е Миро.
На мен любимата ми маска от началото е Гъбката, но Госпожицата е страшно мъглив образ, нямам идея коя е, но залагам и аз на Невена Бозукова.
Ще видим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт