🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 7 - и по света

• 27 020
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
@Smileys - напълно те разбирам. Като цяло, ефектът с Къци го превърнаха в дефект.

За разнообразие, ще споделя аз защо гледам предаването: Ами, заради Геро! Забавен ми е още от "Полицаите от края на града". Изключителен сериал, който за съжаление нямаше втори сезон. Голяма и груба грешка от страна на Халваджиян и Нова ТВ.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 23:02 от vanya.pavlova

# 361
Дано при свалянето на маските довечера има изненади.

# 362
Изненади търсете при Госпожицата евентуално. Носорогът и Гъбарко са ясни.

# 363
# 364
Хич не ми се иска победител да е Носорогът - Миро не ми е особено симпатичен и грам не опитва да не пее като себе си. Хубаво пее, но не ми е интересен.
За другите 2 маски - която и от тях да спечели, няма да имам против. За мен Гъбарко си е Крисия, а Госпожицата - Сантра.
Нямам си фаворит - никой не е като великата Баба Яга!

# 365
Тази година нямам фаворит. На мен Гъбарко ми звучи като Невена Бозукова-Неве, но който и да е - смятам, че ще остане на трето място. От много време бях убедена, че Носорогът и Госпожицата ще бъдат добутани до финал, защото са съответно Миро и Галка от Каризма... и вече голямата сензация накрая да останат на сцената двете мишенца! Ествествено като по-голяма "звезда" Миро ще бъде победителят - нищо чудно от самото начало да му е било обещано, за да се навие да участва. Аз от първото изпълнение на Носорога - смятам, че си е Миро и ще бъда адски изненадана, ако не съм била права, както и ако Госпожицата не е Галка. Но честно да си кажа - този сезон никак не ми е интересен и много рядко го гледам. Водещите не ме кефят особено, панелът /главно в лицето на Марта/ доста ме дразни, а какво да кажа за безумните улики и обработеното "пеене", предварително записано и адски променено, та просто нямам думи...

# 366
  • София
И мен този сезон не ме впечатли. Не съм гледала редовно формата, но вас редовно ви чета. Довечера смятам да гледам финала.

# 367
  • Wonderland
Все ми е тази кой ще спечели този сезон.
Аз съм от харесващите Миро и нямам нищо против той да спечели.
Госпожицата не ме кефи като маска. Ако под маската не е Сантра или Галя ще съм о'к. Хареса ми предположението за Неве Blush (Невъзможно, но желано от мен казвам Нина Николина Joy )
Гъбарко ми е сладък като маска и искам, ако спечели да е някой готин под маската Heart

Надявам се да се "видим" довечера на приятен разговор като за последно Hug

# 368
  • Испания
И на мен ми е все едно. Както писах, в началото виждах победител в прилепа, докато не започна ясно да се чува кой е под костюма. Преди да отпадне камъкът, бях навита той да спечели. От сегашните маски ми харесва /като маска и костюм/ само госпожицата. Ако спечели ужасната маска на носорога, нямам нищо против заради избора на песни.

Няма да се зарадвам, ако спечели мухоморката. Не ми харесва и това е.

Надявам се, че ако има следващ сезон, няма да има многобройните издънки на този. От панела предпочитам да остане Азис и с много уговорки /възникнали само през този сезон/ - Александра. Мартина и Владимир Пенев - под ръка и към къщи, въпреки всички наколенки, които сложиха. Спешно трябва да сменят Влади Априлов и да назначат читав сценарист. А ако друг продуцент вземе лиценза - най-добре.

Изказах се.

# 369
На мен Камъкът също ми беше един от фаворитите, и се надявах да е на финал, но за съжаление отпадна на полуфинала.

# 370
Аз пък много харесвах Самурая и исках той да спечели. Невероятен глас и избор на песни. Беше забавно как всички повтаряха, че е Славин, въпреки че той изрично отговори, че не е печелил тв формат. Но гласът наистина приличаше на него. Шапка свалям на Владо Михайлов.

# 371
Така, да се изкажа и аз:
1. Според мен Госпожицата е по-дребна от Галя Курдова.
2. Причината за отсъствието на Носорога не ме касае, негова си работа. На спекулациите за алкохол и наркотици не вярвам.
3. Категорично не искам Гъбарко да печели.

# 372
  • Испания
Владо е страхотен, но гласът му не е разпознаваем. Не беше нужно да го преправя, да го модулират, просто нямаше кой да го разпознае, освен случайно, с налучкване.

Нито веднъж не съм чула гласа на Курдова в маската на госпожицата.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 16:18 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 373
Не знам доколко гласът на Владо е разпознаваем от специалисти, но ако го чуете във Фантома на операта или Клетниците, е съвсем различен. Щеше да бъде много лесно да пее със собствения си глас, той избра по-трудното и го направи перфектно. До степен никой от панела да не го познае, въпреки че в едно интервю каза, че лично познава всички.
Ето затова не искам да спечели Носорога, ако се окаже Миро.

# 374
  • Испания
Не знам доколко гласът на Владо е разпознаваем от специалисти, но ако го чуете във Фантома на операта или Клетниците, е съвсем различен.

От много години не живея в България и не съм го гледала нито във "Фантомът на операта", нито в "Клетниците". Слушала съм други негови изпълнения и пак твърдя, че гласът му е неразпознаваем. Както и да е.
Всеки съди от собствената камбанария, разбира се. 

Общи условия

Активация на акаунт