🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 7 - и по света

• 27 032
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
В 1:29:09 Къци си тръгва от сцената.

В 1:29:51 Гъбарко излиза на сцената.

Колкото и да е бърз, няма как за 40 секунди Къци да отиде до стаичката, да се преоблече, и да се върне на сцената.

# 346
  • Пловдив
На мен ми се стори, че Къци беше в публиката, докато Гъбата е на сцената.

# 347
На мен ми се стори, че Къци беше в публиката, докато Гъбата е на сцената.
Сторило ти се е... Щом pinko казва, че Гъбарко е Къци, така ще е!

# 348
https://www.vbox7.com/play:454dbbe4c7
На 09:45 когато Гъбарко отговаря "естествено", гласът не е модулиран и се чува истинският глас.

# 349
Гласът е на Крисия.

# 350
  • Испания
Извън България не се отваря. Така ни се пада!

# 351
смайли,
разбрах негодуването ти , трия защото си е твоя темата, а ти си в Испания където не можеш да гледаш Vbox
Мир

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 18:04 от pinko

# 352
  • Испания
Добре, де! Защо е необходимо да се повтаря едно и също през два поста? Слава Богу, че утре свършва, та и този тормоз ще престане.

# 353
Според вас кой ще спечели трети сезон? Аз съм за Гъбарко, Камъкът и Самураят също ми бяха фаворити, но отпаднаха преди финала.

# 354
Предполагам Гъбарко, предпочитам Госпожицата, но като цяло ми е безразлично кой ще е победител.
Липсва ми завладяващият образ на Баба Яга!

# 355
Финалът ще е сравнително скучен. Няма я тази мистерия от предните два сезона. Иначе, аз си повтарям, че Носорогът трябва да победи. Нищо, че отдавна го знаем кой е.

Имаше дискусия, че Носорогът бил пиян, друсан, всякакви теории, защо не излязъл.

В един от последните подкасти на Дули и Мати, Дули спомена, че Носорогът е дал положителен тест за коронавирус и това е причината да не излезе. Вероятно резултатът е излязъл докато тече предаването.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 22:09 от vanya.pavlova

# 356
Предпочитам Гъбката, но предполагам че Носорогът ще спечели. Съжалявам, че Самураят отпадна.

Една седмица по-късно Носорогът беше на сцената, а карантината е 14 дни за положителен тест.

# 357
Ако е дал положителен тест, защо в следващият лайф беше на живо? Карантината след положителен тест е 14 дни.

# 358
  • Испания
Темата не е моя. На всички е. Аз само я пускам. Негодувах за постоянното повтаряне Гъбарко е Къци.

Ако е дал положителен тест, защо в следващият лайф беше на живо? Карантината след положителен тест е 14 дни.

Разбира се. За една седмица не може да го изкара. Ако бяха казали истината, нямаше да има всякакви спекулации, но явно истината не е за казване.

# 359
Гъбарко ми е неприятен, носорогът също, ако е Миро. То не остана ...все ми е тая тази година. А как се радвах миналата година на баба!

Общи условия

Активация на акаунт