🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 7 - и по света

• 27 058
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
  • Ню Йорк
Аз лично много се надявам носорогът да е Миро. Супер тъпо ми е като под някоя ,маска се появи световно неизвестен изпълнител. Последният път гост маската така и не разбрах кой е.

# 331
  • Sofia
Аз лично много се надявам носорогът да е Миро. Супер тъпо ми е като под някоя ,маска се появи световно неизвестен изпълнител. Последният път гост маската така и не разбрах кой е.
Не е безизвестен актьорът Мариян Бачев.
Пак е от свитата на Славчо 😁

# 332
Въобще не я смятам за Невена Бозукова аз, нищо в маниера й не ми подсказва това и даже се чудя малко Владо Пенев откъде го измисли това предположение.

Защото, след уликите, реши че Госпожицата рисува, а Неве рисува.

# 333
На глас Госпожицата го докарва доста на Неве.

# 334
И аз я чух Неве след последното изпълнение. Значи или е Неве и Владо ще е единствен, който ще я познае, или е Невена Пейкова и никой не я позна.
Би трябвало да има накой от Х фактор и тази година, първите два сезона имаше по един участник от там, всяка година и в Капките викат попе по един. От дотук падналите маскш нямаше участник от Х Фактор и това ме кара да мисля, че или Госпожицата или Гъбарко ще е участник от музикалния формат.

# 335
Виктория Георгиева също е участвала в Х фактор.

# 336
  • Radnevo
Виктория Георгиева също е участвала в Х фактор.
Точно Вики е Госпожицата, този пясък с кого другиго може да се свърже? А и тя има някои характерни жестове, които я издават.

# 337
  • София
Ще се радвам, ако Госпожицата е Вики. По-добре от Галка.

# 338

Както и очаквах, Къци участва за трети път, под гост - маска, и гост - участник от миналата година беше редовен участник сега (Тото).

# 339
Къцко може ли пак да е гост маска в събота?Сигурно.Joy Никой не харесвам от останалите участници.Мисля,че гласят мухоморката да спечели.

# 340
Къци е Гъбарко !
Уморих се да повтарям, но скоро ще свалим Гъбата и ще видите кой...изненада..Къци!!

# 341
В такъв случай Носорогът е Петя Буюклиева, а Госпожицата Фики Стораро.

# 342
Ще е наистина странно ако Къци е Гъбарко при положение, че последният излезна веднага след като Къци си тръгна от сцената след участието му като гост - маска. Освен ако Къци не се е клонирал. LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

# 343
Сваля палто и събува панталон , клинчето на гъбата е под панталона предварително облечено Wink навлича отгоре гъбата и ботите и тича на сцената все пак не веднъж е казвал че изпипва нещата и е куклен актьор завършил . Той много добре изиграва/обиграва маската на Гъбарко, факт!
Пуснете си изпълнение негово от капките и гледайте внимателно.
Прави ги на луди Гъби цял панел!
Именно за да не се усъмнят в него, пожела да натрие носовете на всички демонстрирайки, колко е велик правейки Шапката и минута по късно излизайки с Гъбата!
Евала му последен ще се смее!
Помнете

# 344
  • UK
Нямам търпение Гъбата да не е Къци и да видим ти как реагираш. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт