🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 7 - и по света

• 27 071
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Харесвах камъка, но като видях Тото отдолу, останах разочарована. Хич не ми харесва това момче. А каква му е връзката с Гала и На кафе? Че по спомен имаше такава улика. И за мен е малко прекалено наличието на толкова малки деца в публиката. Особено с шегите, които се пускат от водещите и панела.

# 316
Честото гостуване и споделянето на информация.

# 317
То при Гала 90% от популярните лица са на абонамент 😃

# 318
  • ❌❌❌
Лъжа!!! Камъка не е Тото!!!! 🤬

# 319
Тото нали ставал в 6 и обичал да си пие кафето на спокойствие. Та някаква такава тъпа връзка са направили с Гала и "На кафе" 😄 Уликите са им "Олеле, майко".

# 320
Всъщност май се има в предвид "Питайте Гала". А за "русото момиче" ми хрумна малоумната идея, че може да си е слагал руса перука и да се е правил на Мадона пред огледалото Grinning Или да са имали в предвид имитацията му на същата изпълнителка в Като две капки вода.

# 321
  • ❌❌❌
Не бях гледала предавания от мн. време и честно казано сега ми се струват още по-нагласени отпреди!!!! Всичко е ужасно тъпо и лъжовно!!!!! Ядосана съм!!!!!! 😤😤😤

# 322
Всъщност май се има в предвид "Питайте Гала". А за "русото момиче" ми хрумна малоумната идея, че може да си е слагал руса перука и да се е правил на Мадона пред огледалото Grinning Или да са имали в предвид имитацията му на същата изпълнителка в Като две капки вода.

Хахаха, точно чета вашия коментар и ми тръгна видео в YouTube, участието на Тото в "Като Две Капки Вода", където е в ролята на Луна и пее "Тук там, тук там" и определено го играе русо "момиче". Joy

# 323
  • Испания
И не само.

# 324
Цитат
Не, лично считам, че едно вечерно шоу не е място в публиката за малки деца. Те изобилстват. Личното ми убеждение е че не това е "таргетът" на това предаване. И да, смятам, че след 22 часа децата трябва да са си у дома и да спят, а не френетизирано да подкрепят неща, които не разбират и хумор, който не е за техните уши. Но какво разбирам аз?!
И аз мисля така.Особено сега в пандемията,две години малки деца крещят в залата.Преди 2-3 седмици най-сетне им казаха да не излизат на сцената,защото се сетиха ,че сме в пандемия.Или може би,защото се губи много време,докато всяко си занесе рисунката.Адски е досадно.Ако формата е за деца и родителите им,нека го направят в събота или неделя сутринта,или около 16ч.

# 325
След последното изпълнение на Госпожицата смятам, че това е Неве Бозукова. На моменти се улавя нейния глас, маската също прилича на нея. Само не знам защо госпожица?
А какво мислите за предположението да е Невена Пейкова? В youtube има нейни изпълнения на чалга хитове, като напишете mashup с името и ще ви излязат наколко, доста ми прилича на нейния глас. Само че уликите не ги навързвам нито с едната Невена

# 326
Въобще не я смятам за Невена Бозукова аз, нищо в маниера й не ми подсказва това и даже се чудя малко Владо Пенев откъде го измисли това предположение.

# 327
# 328
Коя маска отпадна в събота и кой се криеше под нея?

# 329
Камъка - Тото.

Общи условия

Активация на акаунт