🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 7 - и по света

• 27 082
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
По принцип, Сантра е на около 40, точно на 38.
Нямам спомен за такса улика, но може и да съм пропуснала. Не я виждам обаче, как ще избере песен на Галена, което не е толкова лошо, но изпълнението беше потресаващо зле .... типична Мила Робърт. Майка й е много талантлива с бижутата, с книгите, но с песните .... и двете ги няма ....

# 301
Имаше такава за 40 и повече страници, което може и да са нейните години, а може и да не са.

# 302
Имаше такава за 40 и повече страници, което може и да са нейните години, а може и да не са.

Може и тя да се е пробвала да пише, но да е стигнала до тези страници и да се е отказала. А може, дори да е написала такава, която да промотира в шоуто. Дори по шуробаджанашка линия се връзва и с Тото, Азис и цялата там роднинско-колегиална концепция в това шоу.

# 303
Струва ми се, че избраната снощи от Госпожица песен на Галена няма нищо общо с музикалните ѝ предпочитания, а е нарочно с цел заблуда. Но коя е изпълнителката под маската спирам да гадая и се надявам да има хубава изненада.
Имам обаче “предчувствие” - за съжаление, че победителят във формата ще бъде Гъбарко.

# 304
И аз предполагам, че Гъбарко ще е победител. Също така не мисля, че под маската е Крисия. Дано на финала при свалянето на маските има изненади.

# 305
  • Germany
Аз чак сега изгледах снощното предаване. Браво на всички, които познаха за Тото. Малко съм объркана и не знам какво да си мисля, хареса ми Камъка като образ, но Тото не ми е  много симпатичен. Сега ще стискам палци на Госпожицата😉 Иначе Миро си е супер.

# 306
Гъбарко. Няма ли власти в България да попитат какво правят толкова много малки деца в шоО на живо, което продължава до 23 часа? Как няма да е Гъбарко! Мисля, че госпожицата е Сантра. Познавам я като студентка отпреди години и ми се струва, че са нейните маниери. Миро вчера си се чу като не му включиха микрофона навреме. Не е голям съспенс. Дано има изненада, ама надали...

# 307
  • В светлината на слънцето
Камъкът и Тото ще пропусна да коментирам, защото вече гледам към финалистите.
Поради някаква причина (която не мога съвсем да си обясня) също не харесвам маската на Гъбарко- уж трябва да представя весело и приятно човече, а ми изглежда всичко гротескно и този образ ми е твърде отдалечен от оригиналния Гъбарко, който носи съвсем друг заряд и настроение. Изпълненията на момичето под маската също не можеха да ми харесат.
Все повече ми харесват като цяло изпълненията на Госпожицата, но самата маска всеки път като я видя ми прилича на изскочила от някоя по-елементарно изработена страница на комикс и не ми допада.
Носорогът още от първото си появяване ми направи впечатление, че завладява сценичното пространство, но самият костюм е малко странен за въплъщаване на идеята или името, което носи този костюм. Така, че ако от останалите три маски трябва да преценя коя искам да победи, може би по-скоро ще предпочета Госпожицата, въпреки че самата маска не ми харесва как изглежда.

Много точен анализ! 👍

# 308
  • Radnevo
Сега се сетих още нещо за Госпожицата - показваха рисунки в последните улики, а Невена обича да рисува. Друг е въпросът, че останалите не се връзват много-много с нея, но след свалянето на маската на Камъка вече ще следя по-малко за тях. Нещо не ми звучи като Сантра, Мила Роберт или Галя Курдова.
 Госпожицата е Вики, всички улики могат да се свържат с нея,  морето, албумът, обувките, татуировките, особеното облекло, Евровизия с около 40 участника, вниманието към нея покрай конкурса, пясъкът в сценичното и представяне на Евровизия, височината - тя е нисичка, освен това е много слабичка нагоре в момента, а тренира и краката й не са тънки, някои нейни характерни жестове също. Виктория рисува, арт клипа на последната й песен е всъщност нейна рисунка.

# 309
  • Испания
Виктория много силно съска и чъчка. Вярно, че модулирането сякаш изглажда говорните дефекти, но шъшкането на Миро се чува ясно, след като започна да се чува, че е той.

# 310
Госпожицата определено е със слаби крачета. Поне аз така ги виждам. А снощи дадоха кадър отдолу и дупето се видя дори, че е малко. Виктория ми се струва с едра структура, колкото и да е отслабнала пак не е е особено тънка.

# 311
  • Mediterraneo
Гъбарко. Няма ли власти в България да попитат какво правят толкова много малки деца в шоО на живо, което продължава до 23 часа?

Крисия е на 17, отдавна не е малкото дете, което помниш. И 23 часа не е като да е 04 сутринта. В публиката е пълно с хлапетии. Да не живееш в полицейска държава, където децата нямат право да излизат след 22 часа?

# 312
  • Radnevo
Госпожицата определено е със слаби крачета. Поне аз така ги виждам. А снощи дадоха кадър отдолу и дупето се видя дори, че е малко. Виктория ми се струва с едра структура, колкото и да е отслабнала пак не е е особено тънка.
Напротив Виктория е миньонче, не повече от 160-165 см и въобще не е едра, просто не е с кльощави крака и дупе и Госпожицата не е с тънки крака клечки, а се виждат оформени, изтренирани прасци. И жестовете, типично нейни са си. https://youtu.be/FCfkXZbLIR4

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 18:05 от sanian

# 313
Гъбарко. Няма ли власти в България да попитат какво правят толкова много малки деца в шоО на живо, което продължава до 23 часа?

Крисия е на 17, отдавна не е малкото дете, което помниш. И 23 часа не е като да е 04 сутринта. В публиката е пълно с хлапетии. Да не живееш в полицейска държава, където децата нямат право да излизат след 22 часа?
Не, лично считам, че едно вечерно шоу не е място в публиката за малки деца. Те изобилстват. Личното ми убеждение е че не това е "таргетът" на това предаване. И да, смятам, че след 22 часа децата трябва да са си у дома и да спят, а не френетизирано да подкрепят неща, които не разбират и хумор, който не е за техните уши. Но какво разбирам аз?!

# 314
  • Испания

Ужасен ракурс на Александра.

Общи условия

Активация на акаунт