🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 7 - и по света

• 27 106
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Изненадаха ни и този път. Тото не го харесвам, а образа на Камъка - да. Не самата маска, а песните и енергията, която създаваше. Гъбарко и аз не го харесвам.

# 286
Изненадаха ни и този път. Тото не го харесвам, а образа на Камъка - да. Не самата маска, а песните и енергията, която създаваше. Гъбарко и аз не го харесвам.

Без частта за Гъбарко /не мога да си преценя отношението към него/, за другото съм на същото мнение.
Обаче и той /Тото/ се знае какво л***о е, защото накрая каза, че ако е бил разкрит по-рано, отдавна да са го изкарали от шоуто. Ми не е харесван и това е.

# 287
Аааа, някои не бяха изненадани обаче. Аз обаче имам някакъв странен слух, щом през цялото време чувах Тото с малки изключения. Обаче ми стана смешно как всеки път се опитваха да ни бутат към различни личности и някои се връзваха. Изпява италианска песен, Руши бил; споменава се за готвене, Дичо бил; дават сцена, в която охраната яде кекс, Папи Ханс бил; показват снимка на Рачков и се споменава за забранено шоу, Рафи бил; споменава се Гала, Георги Блажев/Илиян Любомиров бил... А аз си мислех, че забраненото шоу всъщност е неговото, което е налично в youtube.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 11:46 от Балкай Бартокомляс

# 288
  • София
Това, че някои дами тук не харесват Тото не означава, че той не е харесван повсевместно.

Между другото отдавна се говори, че Йонислав има артистични дарби.

# 289
Това, че някои дами тук не харесват Тото не означава, че той не е харесван повсевместно....

Истината е, че аз го харесвах. Харесах го в онова тъпото - Биг Брадър.
И после нещо стана. Изцепките му нещо, знам ли. И разбрах, че ме дразни с нагласеното си и изкуствено поведение. Никого не задължавам с мнението си. Мое си е.

# 290
Камъкът и Тото ще пропусна да коментирам, защото вече гледам към финалистите.
Поради някаква причина (която не мога съвсем да си обясня) също не харесвам маската на Гъбарко- уж трябва да представя весело и приятно човече, а ми изглежда всичко гротескно и този образ ми е твърде отдалечен от оригиналния Гъбарко, който носи съвсем друг заряд и настроение. Изпълненията на момичето под маската също не можеха да ми харесат.
Все повече ми харесват като цяло изпълненията на Госпожицата, но самата маска всеки път като я видя ми прилича на изскочила от някоя по-елементарно изработена страница на комикс и не ми допада.
Носорогът още от първото си появяване ми направи впечатление, че завладява сценичното пространство, но самият костюм е малко странен за въплъщаване на идеята или името, което носи този костюм. Така, че ако от останалите три маски трябва да преценя коя искам да победи, може би по-скоро ще предпочета Госпожицата, въпреки че самата маска не ми харесва как изглежда.

# 291
Сега се сетих още нещо за Госпожицата - показваха рисунки в последните улики, а Невена обича да рисува. Друг е въпросът, че останалите не се връзват много-много с нея, но след свалянето на маската на Камъка вече ще следя по-малко за тях. Нещо не ми звучи като Сантра, Мила Роберт или Галя Курдова.

# 292
За Галя вече почти съм сигурна, че не е Госпожицата, снощи нищо не намерих общо с нейния глас, за Сантра - не съм толкова убедена. Ще е интресно, ако е Неве, но да видим.

# 293
След снощи си мисля все повече, че е Мила Роберт. Тя е споделяла в интервюта, че слуша чалга, имала е по едно време и хоби да прави някои чалга парчета да звучат като поп/джаз Grinning, така че ми се връзва.

# 294
Мила Роберт е доста висока, за това мисля, че не е тя Госпожицата. Иначе ще и отива тази маска. А и семейство Щереви ще се изредят в шоуто.

# 295
Самураят в "Събуди се".
Забележете, че казва, че има честта да познава лично всички от панела, а Мартина му говореше на "Ви". Joy Принципно има вероятност да са се запознали след като си е свалил маската, но според мене просто Мартето нещо се лигавеше (както винаги).

# 296
Снощи изпуснах свалянето на маската на Камъка и сега пуснах на запис ... Пак чух фалшивото изпълнение на Госпожицата ...
И за съжаление, за мен това е Мила Роберт ....
За визия не знам, но това беше нейният глас .... Отделно и майка й беше по-рано в този сезон като гост ....
Дара заслужаваше къде, къде повече да стигне до финал.

# 297
Понеже не следя предаването, но онзи ден пиейки кафе пред едно заведение, дочух разговор между Мая Бежанска и Виктор Калев (които също чакаха пред същото заведение), че много хора им се обаждали и ги питали дали участват в предаването. Та те реално участвали ли са?

# 298
В уликите за Госпожицата(ако не ме лъже паметта),бе загатнато,че е на около 40 год.,така че за каква Мила Роберт се говори?Въпреки че нищо няма да ме учуди.То пък едни улики....Карат я през просото,колкото да завършат сезона,пък хич не им пука ни за улики,ни за нищо.

# 299
Виктор Калев беше гост-панелист миналата година. Мая Бежанска не е участвала, но редовно е била спрягана за Малинката.

Общи условия

Активация на акаунт