Пазаруване от НМ, тема 55

• 50 616
  • 766
  •   1
Отговори
# 45
Бъдете здрави и късмет, Щефи!

Вчера имаше питане за коледни НМ-ски дрешки- ето мотива на една памучна блузка, която миналата година купих от там:

# 46
  • София
За размер 116 постна работа... Харесах и едно яке на госпожицата, ама е синьо и ще я чакам след градина да каже дали и харесва и дали ще го носи въобще. 😀

# 47
Ох Щефи, извинявай. Сега виждам, че си писала в множествено число Simple Smile

# 48
🙂 Мислех си, че има време преди да поръчам първите неща. Но, по-добри цени няма да дойдат, следя и чужбински сайтове навсякъде е скъпотия.
Отмятам списъка да не стане накрая мъжа ми да носи вкъщи каквото му
попадне  от магазина по препоръка на продавачи.

# 49
Здравейте, някой има ли впечатления от това? Хем ми харесва, хем на китеник ми прилича. Попринцип в черно по ми върши работа, ама май няма.

# 50
Имам яке от такава материя, доста топли. Не е като китеник, ама си е мечешко някак. Моето е това https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0993553001.html
Това бялото сякаш е малко по-рошаво на вид.

# 51
Вчера мислех да поръчам от мамските дънки на дъщеря ми, но тя има корем, а дънките имат само 1 %еластан се отказах в последния момент. Реших да й потърся нейния модел/слим някакви/, но имаше само в размер 32 и реших тази сутрин да видя дали няма да заредят, но кода не ровене вече. Явно не е като други пъти да действа до преди 9 ч.
Та моля някоя снимка пак да качите и от двата модела, че пък аз искам мамски, ако решите може и на лс, че през телефона не намирам тези които сте казвали или вече са изтрити може би.
Благодаря предварително 🤗

# 52
  • София
Поръчах все пак:

# 53
  • София
Я дайте съвет. Влезнах да видя намалени ли са ми продуктите от кошницата и се оказа, че са. Дали да чакам някакво по-голямо намаление или няма смисъл? Другият вариант е да няма наличност до Понеделник.

# 54
Мнения за това? Пуснах го, защото има БВр.

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0987831002.html

# 55
Някой има ли това яке да каже зимно ли е или не баш.

# 56
И аз поръчах това за дъщеря ми

# 57
Отново беден избор клонящ към никакъв за яке, за по-големите момчета 😔

# 58
И за не толкова големите момчета няма изобилстващ избор. Или поне на по-топлещи и не толкова къси якета.

# 59
Пълна скръб са момчешките якета

Общи условия

Активация на акаунт