Пазаруване от НМ, тема 55

• 50 775
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
Суичери, якета, чорапи и бикини може и да стават, но панталони,дънки и клинове на мен са ми тесни в кръста. Иначе съм 164см и 52 кг., но ми е по-широк ханша.

# 661
Да, зависи от структурата. На мен идеално ми стават дънки 164, но якета дори 170 ми теснеят в раменете и гръдната обиколка. Суитчъри имам различни, един даже е за 152, но той е оувърсайз по принцип.

# 662
# 663
Много съм доволна от последната си поръчка.
Особено от чантата за куче,само не ми харесва,че няма закопчалка за каишката вътре  ,трябва да измисля нещо.

При мен в приложението все още излиза намаление до 70% .

# 664
  • София
А някъде пише ли, че вече ще са само за редовни цени? Да не е бъг?
На самите талони пише, така че явно онова е било бъг....изгоден за нас

Да ви подскажа, че можете да получавата пратки от НМ в автоматите на Еконт - не се редиш и е на разположение 24 часа.

Едит: По незнайни причина вече втори път ми изпращат пратката в офис на Еконт, който ми е неудобен. Ако исках в офис, щях да го посоча. Току-що говорих с НМ и казаха, че дават този адрес, който аз съм написала, т.е. топката остава у Еконт.

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 11:13 от Cuckoo

# 665
Х.Т. и аз вчера си взех чантата за кучето. Не разбирам много, защото куче няма, ама е добра, само дръжките са ми къси и не могат да се удължават имам като забележка.
А каскетчето и аз го имам преди месец май го купих и писах тук, харесва ми, но някак не ми седи добре, обикновено се харесвам с шапки всякакви (освен идиотките) но ме сплесква малко, не се харесвам много, но си я нося.
Сега чакам плетената блуза и плетения панталон на майка. Яд ме е, че изпуснах спалното бельо, не че имам нужда, ама ..да имам, изгодно е било. И някакви пижамки съм загледала, но не намирам отзиви, нещо не ми се отварят в другите сайтове в чужбина, а преди си гледах и преценявах.

# 666
fanfanito , мисля че ако са по-дълги дръжките ,кучето много ще се люшка 😀
А моите са двама, идеална ми е.
Каскета ,в началото не се възприех  ,явно защото е по -обемен ,а го поръчах защото имам същата материя бяло палто пак от ХМ.
Но сега пак се пробвах и скочих до магазина с него ,взе да ми харесва.

# 667
Зависи как го носиш. Аз исках на рамо да ми е чантата и главата на кучето да ми е близо с муцунката. Изобщо не мисля надолу да държа дръжките. То..куче няма, пак да пиша, ама ми не пречи да се изказвам. Материята е добра на чантата, харесва ми, изобщо за тази цена си заслужава. Ти да нямаш йорки, че ми трябва едно и да ми метнеш едно мъжко бебенце с хубава муцунка))

# 668
Благодаря, Х.Т., поръчах вчера блуза и аз, дори вече пътува.
Точна ли е като размер, четох в руския сайт, че била умалена и препоръчват номер нагоре 🤔?

# 669
Някой с отзиви?Много ли е торбесто?

# 670
Малиии....това като ватенка...от едно време Joy

# 671
Здравейте, направих нов имейл, регистрирах се на за News feeda, обаче вече втори ден не получавам имейла с 10% отстъпка. Какво мога да направя? Свързах се и с тях и те не могат да помогнат, не знаели защо така се получава

# 672
  • София
Здравейте, направих нов имейл, регистрирах се на за News feeda, обаче вече втори ден не получавам имейла с 10% отстъпка. Какво мога да направя? Свързах се и с тях и те не могат да помогнат, не знаели защо така се получава
И при мен се беше получило така. После разбрах, че е добре първо да се абонираш с даден имейл и после да направиш регистрация със същия имейл. Получи се.

# 673
То отдавна е така.
Първо се абонираш за бюлетин, после правиш нов акаунт. И веднага получаваш код.

# 674
Аз два месеца не мога да си открия зимно яке, което да харесам. Мога да влизам само в разни малки магазини и нищо не харесвам.
Днес ми дойде едно от Reserved , и там я има врътката с бюлетин, безплатни са доставка и връщане, якето обаче не е за люта зима.Като за 27 лв е екстра- вталено и добре скроено и ушито:

https://www.reserved.com/bg/bg/1012h-79x/kurtka-k-bjt

Та ако някой търси яке, може да надникне и там. Аз само където не съм надникнала, само там не съм се отчела.😂

Общи условия

Активация на акаунт