Пазаруване от НМ, тема 55

• 50 772
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аз два месеца не мога да си открия зимно яке, което да харесам. Мога да влизам само в разни малки магазини и нищо не харесвам.
Днес ми дойде едно от Reserved , и там я има врътката с бюлетин, безплатни са доставка и връщане, якето обаче не е за люта зима.Като за 27 лв е екстра- вталено и добре скроено и ушито:

https://www.reserved.com/bg/bg/1012h-79x/kurtka-k-bjt

Та ако някой търси яке, може да надникне и там. Аз само където не съм надникнала, само там не съм се отчела.😂
Разгледайте About you

# 676
  • Пловдив
Здравейте момичета! Да попитам знаете ли дали удължения срок да връщане важи за покупки направени в края на ноември, получени са в началото на декември. По стечение на обстоятелствата не успях да ги върна навреме и вече мина повече от месец.

# 677
  • Mostly in my mind
Здравейте, направих нов имейл, регистрирах се на за News feeda, обаче вече втори ден не получавам имейла с 10% отстъпка. Какво мога да направя? Свързах се и с тях и те не могат да помогнат, не знаели защо така се получава
А кода въведе ли го? Пробва ли?

# 678
Получих имейла. След два дена, ама важното е че поръчах. Благодаря ви

# 679
Има ли друг код за отстъпка освен при нова регистрация?

# 680
Малиии....това като ватенка...от едно време Joy
Ватенка,ватенка ама модерна ватенка...Има останала само някоя друга М-ка 🤷‍♀️😀😀😀

# 681
Благодаря, Х.Т., поръчах вчера блуза и аз, дори вече пътува.
Точна ли е като размер, четох в руския сайт, че била умалена и препоръчват номер нагоре 🤔?
Ами аз съм Хс и ми стои много прилепнала по тялото.
И С щеше да ми е добре.
Но ХС за високи момичета няма да е подходящ ,защото ръкавите на мен са ми добре ,а съм 158 см

# 682
Преди имаше ли такава опция? Не съм я виждала до сега 😅

# 683
И аз не съм. Ново е.

# 684
Сетиха се най-сетне.

# 685
Благодаря за споделянето, пробвах опцията, да видим ефект ще има ли, обаче.

# 686
Явно са в настроение днес 😅 Няма много нови неща, но все пак може да се нацели нещо.

# 687

Поръчвам тия,свещта как е?Някой с мнение?

# 688
  • Бургас
Има добре намалени спални комплекти двоен за 27 лв в сиво и кафяво. https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0453853061.html
Поръчах един сив аз, на тази цена скоро не съм виждала тяхно спално бельо

# 689
  • Пловдив
Мерси!
Пуснах и аз Simple Smile малко ми е големичък, ама карай.

Общи условия

Активация на акаунт