Пазаруване от НМ, тема 55

• 50 998
  • 766
  •   1
Отговори
# 420
Намалението и онлайн и в реалния магазин е смешна история. Бях си харесала едно плюшено долнище, сега малко са го намалили, та го пуснах, друго нищо не привлече окото ми.

# 421
  • София
То и цената му сега е по-хубава! Но каквато и да е, пак си остава изкуствено палтото! Полиестер 100%. Даже и това са много пари за полиестер!

И аз много се чудех, но вълнените им палта са над 269 лв. в най- добрия случай. За съжаление са ми твърде скъпи или пък няма точно модел или цвят, който да ми хареса. Или калсически модел, който да не ми омръзне и да нося с години, приемерно. Но наистина редовната цена на това палто, не бива да надвишава 80 лв. Ама кой ме пита мен, какво мисля по въпроса. Laughing
Просто не е това сайта с палтата. А Манго Аутлет.
Последните ми палта са Мангото 2 бр., Зара 1 бр от миналото коледно намаление. Но най плътно и като изработка палто ми е от Елизабет.
Палто от ХМ само за тинейджърката купувам.
Вълната в ХМ е ясно златна, та в това отношение, лично аз го прескачам.

# 422
Аз колкото пъти съм отваряла аутлета на манго, все е нямало наличности. Все изчерпани размери. Това ме отказа да го посещавам, все пак денонащно 24/7 не мога да клеча и да дебна.
С ХМ това го няма.

# 423
Аз така си бях харесала едно палто, отбелязах да ми изпратят имейл като е налично в моя размер и го грабнах, не съм стояла 24/7.

# 424
Докога са прословутите промоции на сайта?

# 425
Аз така си бях харесала едно палто, отбелязах да ми изпратят имейл като е налично в моя размер и го грабнах, не съм стояла 24/7.

Вероятно вече е било на друга цена?
Ако промоцията е минала докато се появи отново?

# 426
Тета, не. 270лв. редовна цена, на 99 си го взех, май са го намаляли макс на 70. Ей го.

Аз чак в понеделник ще мога да погледна намалени неща в реала, дано не ги изкупите до тогава Grinning

# 427
Значи бързо зареждат наличности. Което е добре..

# 428
Не знам, като си наумя, че нещо ми харесва и много го искам, ако не го купя после съжалявам.  Днес разходих палтото два пъти и се почувствах супер happy. Дали съм го взела намалено или не, не е от значение. Просто понякога, човек има нужда да се поглези. За мен модата трябва да носи настроение и усещане за себе си. Има много случаи, в които целя намаления и такива в които не целя нищо. Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 22:06 от Анонимен

# 429
И аз съм така, от НМ не пазарувам напоследък , но видя ли нещо по мой вкус в  някой друг сайт, веднага го поръчвам, знаейки, че е въпрос на дни да има някоя промоция.
При последното ми ровене в сайта останах много разочарована- нищо не ми грабна окото.

# 430
Аз периодично купувам на любимия разни дрешки, защото той от години в магазин не е стъпвал с изключение на един костюм, който нямаше как да му купя без да го мери, но се оказа, че за Коледа съм го оставила почти без подаръци... Та показах му това и каза "ммм, не е лошо" и аз го поръчах, ама сега да питам - някой купувал ли го е?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1025102001.html
И това добавих за пуловера
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1011994002.html
Ние обичаме през зимата да ходим в светли дрехи, така, поне аз се забелязвам по-малко на фона на снега когато падне сняг Laughing Като няма, обаче, съм като айсберг, ноооо не ми пука! Обичам бяло.
За мен си взех почти същия, имам и черния, чуден ми е
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1020454002.html

# 431
А някой купувал ли си е боти и как ги намирате? Четох мнения в руския сайт, че били много твърди и наранявали чак.

# 432
  • Пловдив
А има ли начин да се избере конкретен офис за доставка?
Аз отдавна не бях поръчвала от НМ, вчера направих поръчка и след като избрах доставка от офис на Еконт, системата предложи три техни офиса. Исках да избера друг, защото и трите не са ми усобено удобни, но не видях такава опция. Не че е голям проблем, но все пак.

# 433
Аз отдавна не бях поръчвала от НМ, вчера направих поръчка и след като избрах доставка от офис на Еконт, системата предложи три техни офиса. Исках да избера друг, защото и трите не са ми усобено удобни, но не видях такава опция. Не че е голям проблем, но все пак.

Много лесно си избираш офис, като на полето за домашен адрес пишеш адреса на офиса. Аз така правя от поне 2 години.

Нина, аз имам няколко чифта боти, всички ми са ОК.
Ти за кои конкретно питаш?

# 434
  • Пловдив

Много лесно си избираш офис, като на полето за домашен адрес пишеш адреса на офиса. Аз така правя от поне 2 години.

Това ми хрумна, но реших, че самата система ще отчете, че въведеният адрес съвпада с адреса на офис. Но щом става, така ще направя.
Аз в полетата за домашен адрес си въведох реалния адрес, но автоматично предложените офиси не са най-близки до адреса ми, макар, че са в същия административен район.

Общи условия

Активация на акаунт