Хайде, мамо, ЯНУАРИ наближава, време за пазар не ти остава!!!

• 15 009
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Такааааа, за кофата за памперси:

Sangenic 3, с лилавия капак, стр. 162 от каталога на Премаман, кат. номер е 25493. Цената е като в Германия - естествено без разпродажбените намаления, които са така популярни в по-цивилизованите държави.

Допълнителните касети с найлон за опаковане (освен 1 бр., който придружава кофата) са до 4 м и след 4 м. Вторите са по-плътни, с оглед на това, че бебо по-вероятно не се кърми вече. Явно пюренцата са по-вонящи.

Е, дано съм Ви била полезна.  Hug

# 151
a.nedeva незнам, аз прочетох тук във форума, че бебето може да "страда" като шава много и затова попитах, иначе и аз не бих предположила, че е нещо притеснително. Даже напротив - мислех си, че щом шава по много и го усещам постоянно е добре  newsm78 Той моя доктор даже доста цветно се изрази, ама няма да го кажа тука, че е твърде брутално и да не предизвиквам кавги  Peace Почетох някой неща, тук във форума доста е дискутирана темата и стигнах до извода, че като ти слушат тоновете, тогава се установява със сигурност дали има поводи за притеснения.

Мимоза2 и Ивонска - днес реших малко да походя и аз пеша да се разходя и след 5 минути вече съжалявах! Изморих се, допишка ми се, заболя ме стомаха, получих контракции  Thinking  Изобщо всичко накуп и повече няма да си правя експерименти когато съм сама.

Сега лека нощ на всички и да спите спокойно  Hug

# 152
Хей! Здравейте!
Аз може на някои да съм досадна, обаче и темата ме предизвика пак да ви питам - каква количка избрахте? Аз вече толкова колички гледах че мога да напиша дипломна работа, тези дето са ми фаворити, обаче са доста скъпички - quinny buzz напр. или bebeconfort hightrack ...Какво мислите вие? дайте някой съвет!

Харесала си точно количките който и аз харесвам.  1stroller  Мога да добавя и Чико 3 в 1 на 3 колела, но определено Бъз е на първо място, колкото момичета виждам с хубави колички, а напоследък само в това се заглеждам са с него.

За протектора на матрачето - аз вчера взех такъв и според мен е много практично нещо. Племеницата ми нищо че е на почти 3 години няколко пъти прави номера да си сваля памперса, докато сестра ми спи и да пишка в леглото (прави го на пук, че не й се обръща внимание) и не само това, ако памперса изпусне или разни други неща по-добре е да е матрака да е защитен.

А тази вечер пак съм сама - мъжо е в командировка, но аз си намерих занимание. Днес купих играчка за леглото  newsm07 - Чико с тигър, много е готина, а как ми се върза с цветовете на стаята не е истина, много шарена има и огледало на закрепващата част. Вчера съм разглеждала около 1 час играчки в един магазин и днес не се стърпях, та сега само си я пускам и си ми пее.

Ивонска, честита ти награда!  smile3501И аз не знам каква е, защото не съм била на училище. Благодаря за инфото и аз май ще си взема, че от племеницата ми знам как мирише и ако мога да си спестя това удоволствие ще е добре, иначе трябва да се държат на терасата, аз проблем с изхвърлянето на боклука нямама, имаме портиер който всяка сутрин го събира, ти само го оставяш пред вратата, но пак не е приятно.

Да ви кажа бях в Хиполенд и има много сладки комплекти за изписване. 

# 153
Благодаря на всички отговорили за размерите на бебетатаbouquet
Интересно е,че доктора,като го измери(бебчото) каза,че вървяло 5 дена напред според размерите си.Изобщо не спомена,че теглото му е по-ниско. newsm78
Значи,или теглото е ОК,или.....Не знам,наистина,какво да мисля. Sad

# 154
То на ехографа не може точно да се прецени. Пак да дам примера с 5 килограмовото бебе, което са очаквали да е ок. 3800, ако не греша. Grinning

Днес е хубав ден, излизайте на разходка, да се порадваме на слънцето. Аз не мога и 200 метра да измина без да ме заболи корема Confused

# 155
Добро утро на всички,

Като гледам не си поплювате - една темичка за около седмица май.
Аз да ви се оплача така ме боли кръста от сутринта, че място не мога да си намеря, но корема ми не е твърд, нито пък ме боли, та се питам това контракции ли са или е нещо друго.

А и забелязвам, че бебчо започна да хълца(поне на това ми прилича) от няколко дни насам( по-точно по 2 пъти на ден за 5 мин.) и това малко ме стряска. Знаете ли на какво се дължи хълцането - означава ли, че нещо не му е добре?

Гледахте ли снощи по новините за тризнаците от Добрич - три мишленца.Жената е трябвало да ги роди началото на Януари, ама май им е станало тясно.Те дори докторите не са знаели, че са три. Да са й живи и здрави и тримката.

# 156
  • София
Галче, на една от лекциите май споменаха, че не препоръчват въртящите се играчки за бебо до 3 месеца... Спомняш ли си? Беше свързано с възприемането на звуци и цветове, даже дадоха пример с бибероните за новородени - цветовете не били ярки и наситени... А иначе и на мен ми е мерак да се оборудвам с такава... ooooh!

Хайде, приятен Ви ден! 

# 157
  • София; Дружбето
Тити хълцането си е напълно нормално, мойта беба хълца всеки ден по няколко пъти. Казват, че ако бебето хълца често в корема, то и след като се роди ще хълца често, затова не трябва мамите да се плашат после Grinning Малко тафтология стана ма ще ме прощавате Flutter
Аз също като походя 2-3- минути започвам да получавам болки в корема и позиви за ходене до санитарния възел, та сега до работа се влача едва едва. Преди ми отнемаше 5 мин от спирката до офиса, сега - 20 Crazy Ма още малко, ще устискам.
А за играчките да - на лекцията казаха, че първите 2 месеца не трябва да има цветни и въртящи се неща, защото бебето ще е неспокойно, ще се дразни нервната му система много и ще е нервно. newsm78
PS ЧИД на всички именници и честит прзник на всички полицаи (ако има и такива Mr. Green)

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 09:34 от tsveta

# 158
Тези разходки и за мен стават трудни. В неделя ходихме с една приятелка на разходка за около 2 -3 часа. Няма да ви казвам как се чувствах. Ходех по-бавно от костенурка. Корема започна да ми се мести (аз гледам да разходя бебето, да го запознавам с магазини, природа и други деца, а то взе да рита и да показва характер). Краката ми изтръпнаха, не си усещах таза ...абе направо се разглобих. Като се прибрах към 6 часа вечерта, направо се излегнах пред телевизора и повече не станах. Даже и таткото се притесни да не взема да раждам. Но се съвзех и в понеделник бях чисто нова.
Леле с това "страдание" на бебето ме изплашихте...то и нашето бебе ритка здраво в някои моменти, но после се укротява. Иначе при мен тоновете ги слушат всеки път и това е безплатно.

# 159
ЧЕРПЯ ВСИЧКИ ЗА ИМЕНИЯ МИ ДЕН !!!

# 160
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Такааааа, за кофата за памперси:

Sangenic 3, с лилавия капак, стр. 162 от каталога на Премаман, кат. номер е 25493. Цената е като в Германия - естествено без разпродажбените намаления, които са така популярни в по-цивилизованите държави.

Допълнителните касети с найлон за опаковане (освен 1 бр., който придружава кофата) са до 4 м и след 4 м. Вторите са по-плътни, с оглед на това, че бебо по-вероятно не се кърми вече. Явно пюренцата са по-вонящи.

Е, дано съм Ви била полезна.  Hug

Аз има такъв от 2 години,и съм много доволна.Когато Алекс беше бебе,голям кеф си е - мирише си на готино,удобно ти е , после стават едни такива дълги саламчета за изхвърляне,и винаги ми е ставало смешно,кво ли си мислят клошарите,като бъркат в казаните,и като ги видят ,едни такива,опаковани акита,миришат да добре,като големи бонбони са Joy

# 161
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
ЧЕРПЯ ВСИЧКИ ЗА ИМЕНИЯ МИ ДЕН !!!

Да си жива и здрава и ти и името ти , и едно хувабо бебе да озари живота ти  bouquet  bouquet  bouquet

Честит имен ден на всички които имат такъв,да са много здрави,щастливи,и с гордост да си носят имената  bouquet  bouquet  bouquet

# 162
  • Варна
Честит имен ден, Анджи!
Да си жива и здрава и все така отзивчива.   bouquet

# 163
4естит имен ден, Анджи! Да си носи6 името със здраве и много щастие и, разбира се, да си гу6ка6 едно хубаво беб4е, като му дойде времето!  bouquet

# 164
  • Варна
Честит имен ден, Анджи!!!   bouquet

А на всички варненки напомням за утрешното Училище на сп. "9 месеца" - от 9.30... Пишете ако някой друг освен Анджи се навие да дойде- че да се опознаем вече...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт