Къде в Пловдив??? - 93

• 31 996
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
От няколко дни на радиото в колата му се разпада връзката. Както си свири хоп губи честота. Енерджи и радио 1 със сигурност. Тази вечер на Меджик ФМ се задържа до вкъщи без проблем. И вече се чудя,  проблема в моето радио ли е.
Някой друг със сходни неволи?

# 106
  • Пловдив
При мен се губи радио 1, но според мен проблемът е в радиото ми, нямам антена 🤪

# 107
От няколко дни на радиото в колата му се разпада връзката. Както си свири хоп губи честота. Енерджи и радио 1 със сигурност. Тази вечер на Меджик ФМ се задържа до вкъщи без проблем. И вече се чудя,  проблема в моето радио ли е.
Виж си антената. Да не се е счупила, паднала.. или някой да си я е харесал, ако е на винт.

# 108
Не ми е такава антената. Дори не нам къде е.
При мен се губи радио 1, но според мен проблемът е в радиото ми, нямам антена 🤪
Това тия дни или по принцип ти се случва Simple Smile

# 109

Фризьорката ми се оплака, че й се губи Енерджи и Бг радио. В салона, та не е от антената явно.

# 110
От няколко дни на радиото в колата му се разпада връзката. Както си свири хоп губи честота. Енерджи и радио 1 със сигурност. Тази вечер на Меджик ФМ се задържа до вкъщи без проблем. И вече се чудя,  проблема в моето радио ли е.

Фризьорката ми се оплака, че й се губи Енерджи и Бг радио. В салона, та не е от антената явно.
Благодаря за включването!

# 111
  • Пловдив
Зависи в коя част на града съм. До нас, в Южен проблем няма, случва ми се като си тръгвам от работа, близо до Бриколаж 1. Както и извън града, на Поповица примерно радиото ми изчезва. Както казвам аз - влизам в зоната на здрача 😂 Но си знам, че е заради липсата на антена.

# 112
На мен пък през интернет ми прекъсва Радио 1, на компютъра. Поне по няколко пъти дневно.

# 113
Къде може да разгледам за официална рокля - дълга? Може и втора употреба или под наем. Трябва ми за 7.12, а не ми се дават много пари за една вечер. Малко късно установих, че има дрескод, а е служебно тържество.
Поръчах си онлайн на "черния петък", но не съм сигурна че ще дойде  навреме, а и дали съм уцелила размера, и обмислям вариант 2.
Фреа, която е след Тунела (бившата Азия). Там има страшно много официални дрехи, вкл. рокли и са евтини.

# 114
Здравейте, случайно някой да знае откъде мога да купя подаръчнс кутия(картонена) ?

# 115
В Пепко има коледни, много са хубави. От Джъмбо взех червени със златна панделка, 2 размера са. Не знам колко големи търсите всъщност. Тези не са от големите. Мога да ги снимам, за да знаете дали си струва.

# 116
Предполагам, че и в Евроленд има картонени кутии.

# 117
  • Euskal Herria
Такива кутии съм купувала от магазин Хита - зад автогара Родопи, срещу стадион "Тодор Диев" (Спартак).

# 118
В Пепко има коледни, много са хубави. От Джъмбо взех червени със златна панделка, 2 размера са. Не знам колко големи търсите всъщност. Тези не са от големите. Мога да ги снимам, за да знаете дали си струва.

Снимайте тези от Пепко, ако е удобно. Че ми трябва за утре спешно и няма да имам възможност да обикалям много.

# 119
  • Близко съм
Здравейте, откъде мога да купя маса със столче за момченце до към 50лв? Масово тези, които изгледам или са изчерпани или доата скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт