Къде в Пловдив??? - 93

• 31 978
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Някоя Мания, на Васил Априлов във Фрея знам, че им е подбрана стоката.
Онлайн Ремикс/Мания.

Ако някой иска да зарадва дете лишено от родителска грижа

# 91
Дами, качествена истинска куркума от къде си купувате?

# 92
  • Пловдив
Къде може да разгледам за официална рокля - дълга? Може и втора употреба или под наем. Трябва ми за 7.12, а не ми се дават много пари за една вечер. Малко късно установих, че има дрескод, а е служебно тържество.
Поръчах си онлайн на "черния петък", но не съм сигурна че ще дойде  навреме, а и дали съм уцелила размера, и обмислям вариант 2.

В Humana  също има официални дрехи.

# 93
  • Пловдив
Някъде в Кършияка да има магазин, от където бих могла да закупия метална фиба тип щъркел?

# 94
  • Пловдив
Лекси?!?

# 95
Къде може да разгледам за официална рокля - дълга? Може и втора употреба или под наем. Трябва ми за 7.12, а не ми се дават много пари за една вечер. Малко късно установих, че има дрескод, а е служебно тържество.
Поръчах си онлайн на "черния петък", но не съм сигурна че ще дойде  навреме, а и дали съм уцелила размера, и обмислям вариант 2.

В Humana  също има официални дрехи.

Къде се намира?

# 96
На главната пред обменно бюро се е извила опашка?! Има ли някаква причина?!

# 97
  • Пловдив
На главната пред обменно бюро се е извила опашка?! Има ли някаква причина?!
евтина турска лира.

# 98
Къде на Главната мога да обменя малка сума в евро (няколко банкноти по 5 евро+ монети)?
Humana имат и сайт. Аз знам за магазини до денонощна Аптека Запад на бул. Пещерско шосе (до дюнерите, по-точно) и малко преди Гранд, като се върви от посока Тримонциум към Гранд (май е на подземно ниво магазинът, но се забелязва). Когато ходих да се изследвам за антитела в Писанец видях магазина.

# 99
  • Пловдив
Поръчах си онлайн на "черния петък", но не съм сигурна че ще дойде  навреме, а и дали съм уцелила размера, и обмислям вариант 2.

В Humana  също има официални дрехи.

Къде се намира?
🌎Хумана🌎Пловдив
💚дрехи втора употреба💚
💚❤️НОВА КОЛЕКЦИЯ❤️💚, 6 декември (понеделник)
✅гр. Пловдив
👉ул. Капитан Райчо 54 - Маркет Център
👉бул. България 35
👉ул. Скопие 39А

https://www.facebook.com/humanaplovdiv

# 100
Бул. Пещерско шосе 129 също. Но там новата стока е заредена от 29.11.

# 101
  • Пловдив
Някъде в Кършияка да има магазин, от където бих могла да закупия метална фиба тип щъркел?

На Пешеходния мост магазин Зара? В Бижуленд също има, но само малки.

# 102
В магазини “Панда” има.

# 103
За фибата, може да се провери и двата ДМ в Кършияка.

# 104
И в магазини тип левче.

Общи условия

Активация на акаунт