Къде в Пловдив??? - 93

• 31 969
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Наскоро опитвах и поръчвах за един празник от една новооткрита сладкарничка на Кап. Райчо - "Дон Антонио". Под новия хотел. Много бях впечатлен от вкуса, но съм опитвала само едноименната им торта "Дон Антонио", хвърлила съм око обаче и на други. Не знам колко са им натурални, но са много вкусни.

# 76
  • Пловдив
Кажете къде да разпечатат и подвържат читаво дипломна работа и да не е безбожно скъпо.

# 77
Кажете къде да разпечатат и подвържат читаво дипломна работа и да не е безбожно скъпо.

http://www.dedal-copy.com/

# 78
Копирния център под Дома на Техниката.

# 79
  • Пловдив
На спирката срещу стадион Ботев има едно малко магазинчета за тонери и канцеларски материали. Разпечатват, копират, подвързват.

# 80
  • Пловдив
За разпечатване
https://www.facebook.com/misia.nadejda/

Вкусни торти: Нико, Стената, Лекси

# 81
  • под тепетата
Добро утро! Малко странен въпрос, но за да не звъня рано-рано да попитам вас. С какво образование са завършилите последните години търговската гимназия - средно или средно специално?

# 82
  • Пловдив
Мисля, че открай време завършват със средно специално. Провеждат ДКИ и май трета степен получават.

# 83
Добро утро! Някой може ли да ми каже къде в Пловдив продават японски климатици- втора употреба? Преди време имаше магазин точно срещу Търговската гимназия, но отдавна вече не е там.

# 84
Здравейте, искам да купя за подарък качествен зелен чай. От къде да купя или поръчам?

# 85
  • Пловдив
Добро утро! Малко странен въпрос, но за да не звъня рано-рано да попитам вас. С какво образование са завършилите последните години търговската гимназия - средно или средно специално?

Открай време средно специално няма. Завършват с диплома за средно образование и удостоверение за професионална квалификация в два различни документа.

# 86
  • Пловдив
Здравейте, искам да купя за подарък качествен зелен чай. От къде да купя или поръчам?

Чаената къща - https://teahouseplovdiv.com/.

# 87
  • Пловдив
Подкрепям за Чаената къща! Има уникални чайове, човекът е страхотен. За него мога да кажа, че е консултант, а не просто продавач.

# 88
  • Пловдив
Добро утро! Някой може ли да ми каже къде в Пловдив продават японски климатици- втора употреба? Преди време имаше магазин точно срещу Търговската гимназия, но отдавна вече не е там.
В Аримаг има магазин за климатици, има и японски ВУ.

# 89
Къде може да разгледам за официална рокля - дълга? Може и втора употреба или под наем. Трябва ми за 7.12, а не ми се дават много пари за една вечер. Малко късно установих, че има дрескод, а е служебно тържество.
Поръчах си онлайн на "черния петък", но не съм сигурна че ще дойде  навреме, а и дали съм уцелила размера, и обмислям вариант 2.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 21:13 от Kaili

Общи условия

Активация на акаунт