Къде в Пловдив??? - 93

• 32 107
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Имам нужда от многооо добър бракоразводен адвокат,моля за препоръки!
Благодаря Ви ,момичета!!!!

# 406
Има ли магазин, в който предлагат фетски халати Aglika? Мернах в Лекси онзи ден, но беше само 1бр./размер.

# 407
  • Пловдив
Здравейте, честита нова година на всички.
Имам пътуване към Пловдив и бих искал да посетя някой от моловете в града. Кой мол бихте ми препоръчали, където всичко си има?
Зависи какво ви трябва. Аз лично предпочитам Plaza. И в трите мола има разнообразни магазини, зависи от интересите ви.

# 408
И аз лично предпочитам Plaza, защото има лесен достъп и достатъчно паркоместа.

# 409
Ще имам ден или два свободни, и ако е лошо времето предпочитам да съм в някой мол където има повече развлекателни и интересни места и неща. Примерно кино, хубава храна, интересни магазини.. нещо такова.
Общо взето вие в кой мол в Пловдив бихте изкарали един ден?

# 410
Кино в Плаза няма, освен, ако тотално не съм изостанала от новостите в града. За други забавления и атракции, също не знам. Имаше преди някакви 5D прожекции, не знам дали още ги има, те бяха за по десетина минутки.

# 411
  • Пловдив
Аз лично в никой. В Плаза не съм стъпвала, Марково тепе е много далече от представите ми за качествени и интересни стоки, а в стария не съм ходила от години, а помня  когато го отвориха каква радост беше, че си имаме такова чудо и в Пловдив  и няма да ходя в София на "шопинг" Simple Smile.Има толкова по- хубави места в града, които да си посетят дори и при лошо време. Все пак може да разгледате сайтовете им и да видите какво предлагат.

# 412
Кино има само в мол Пловдив, но сега дали работи, не знам. В Плаза няма.

# 413
Кината си работят - Синема сити в МОЛ Пловдив и Арена в Марково тепе

# 414
Да кажем на жената, че ние в Пловдив на мол много не ходим. Имаме си Главната.

# 415
Ааа, ходим, ходим. Всичките ги знаем.
В МОЛ Пловдив е Синема Сити, най- хубавато кино за мен. Има и детски център, но не работи. Гребната база е на една крачка.
Единственото хубаво нещо на МОЛ Марково тепе е, че е в центъра на града.
МОЛ Плаза ми е скучен, но пък зоната за забавления на деца работи. Столипиново е много близо до този МОЛ, така че си имайте едно на ум за етноса на посетителите му.
Пловдив е малък град, така че нищо не ви пречи да обиколите и трите обекта и да останете в този, който ви допадне. Приятно прекарване.

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 06:23 от Mia Rulana

# 416
  • Пловдив
Познати вчера ни заведоха на детска площадка в Кичука, имитираща улично движение със светофари, пътни знаци и въпросът ми е има ли такава в други квартали в Пловдив?

Ще имам ден или два свободни, и ако е лошо времето предпочитам да съм в някой мол където има повече развлекателни и интересни места и неща. Примерно кино, хубава храна, интересни магазини.. нещо такова.
Общо взето вие в кой мол в Пловдив бихте изкарали един ден?
Цял ден, трудно, но в Плаза има доста магазини, където може да убиете повече време и е най-просторен, но пък си няма кино. Мол Пловдив си има всичко,  хубаво кино, сносни магазини, Фенси ресторант с добра кухня, а ако обичате мексиканска храна, в близост е Сомбреро 2 с отлична кухня и при хубаво време, може да се разходите до Гребната. Ако времето позволява разходка навън, разгледайте Стария град, Капана, Данов хълм, Голяма базилика, един тегел по Главната и денят ще си е отишъл.

# 417
Детска площадка с улично движение и светофари има в Тракия срещу училище “Черноризец Храбър”.

# 418
По Главната има много повече жители на Столипиново, отколкото в Плаза.
Изобщо по мои наблюдения, без кината, в моловете няма много от тях.

# 419
  • Пловдив
Такава детска площадка със знаци има и в район Кършияка/Гагарин ли се води. Идея си нямам как се казва улицата, но ще се опитам да обясня. От колелото на Панаира в посока търговиите на първата пресечка в дясно и почти на другия край на улицата се минава покрай тази площадка. До нея има или ясла, или детска градина, а малко след това улицата свършва до едно училище. Квартала ми е непознат, но като видя малката на фризьор там, винаги минаваме покрай тази площадка със знаците.

Общи условия

Активация на акаунт