Къде в Пловдив??? - 93

• 32 008
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Някой знае ли откъде мога да купя големи декоративни възглавници за диван? Трябва ми дебела, от най-големите - примерно 100х70х30.
Най-добре поръчка. В сайта на Домко са скъпи, кичозни и квадратни. 70/70… 45/45. Една шивачка, вата от Какаду и ще стане. И калъфите ще бъдат подходящ цвят.

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 21:30 от 💙 Clo 💙

# 646
Последно време Елитис приличаше точно на хале с преценени продукти. Тя и атмосферата  беше тягосна, не миришеше добре. Половината гримове изглеждаха стари и развалени.Имам чувството, че от както се махнаха от пощата, спряха да зареждат и искаха да разпродадат наличната стока и да затворят.
Значи вече не работят, така ли?
Онзи ден щях да ходя да се пошматкам малко и там, но чак като ги подминах се сетих, а не ми се връщаше пак.
Да знам да не ходя вече изобщо.

# 647
Че то така си беше и още в Пощата... Имах чувството че всеки момент ще затварят. И последният спомен е от средата на миналата година...

# 648
В началото на юни със сигурност бях в Елитис не беше вече в Пощата от много време /доста време преди това, сигурно поне година, се опитвах да разбера къде е новото място/...Бих поръчвала от сайта им нещата, които не намирам на друго място...но сайтът им е наистина смотан 😆

# 649
Долче, и аз за лакове ходех там.
Срещу Хепи в бившия хотел България  беше.

# 650
Да, имах попадения оттам...🙂
Последно, сигурно ли е, че вече е затворен Елитис?

# 651
Не знам, това ми излезе на телефона. Нямам път скоро към Главната, но ще видя все пак.

# 652
  • Майничка
Затворен е, в петък минах през магазина за обувки.

# 653
Дева, сега попаднах на статия, че са затворили на 10.01. На 8, 9 и 10 януари е имало "сензационна" разпродажба до -10% за стоки, които не са в промоция...😆

# 654
Ей, жалко, Долче. Изтървали сме.

# 655
Здравейте, дами.
Трябват ми 4 флакона Фраксипарин или Клексан 0,4.
Някоя от вас скоро да е купувала? Не намирам в аптеките, в които проверихме.

# 656
  • Пловдив
Здравейте, дами.
Трябват ми 4 флакона Фраксипарин или Клексан 0,4.
Някоя от вас скоро да е купувала? Не намирам в аптеките, в които проверихме.
няма никъде...пробвайте с внос от Турция.

# 657
И утре включително ще може да се пътува до Турция без PCR тестове. От сряда влизат новите ограничения. Мем травъл ще имат организирано пътуване с автобус до Одрин, който тръгва утре от сточна гара, но около 4 сутринта.

# 658
  • Пловдив
И в Одрин няма никъде. Инфото е от събота.

# 659
  • Пловдив
Zibor 3500 IU е същото като Клексан и Фраксипарин, но е по-скъпо. Проверявайте в аптеки Sopharmasy Докато се ползва при ковид, трудно ще се намира. Особено при този брой болни. Но задължително ви трябва рецепта. Без рецепта изобщо няма шанс да ви дадат, ако случайно има.

Общи условия

Активация на акаунт