Абонаментни кутии в България - Тема 20

• 56 771
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Завишаване на цените на кутиите ще завиши и критичността към съдържанието. И да не забравяме, голяма част от продуктите в тях са с рекламна цел, което БИ ТРЯБВАЛО да определя и по-ниски крайни цени.
Аз нямам намерение да спонсорирам практики, които опорочават идеята, а и към "Кибрит" отдавна загубих интерес и нищо не ме кара да си променя мнението.

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 23:08 от Tsugumi_

# 331
Кутия, която си заслужава е тази на Митомо.
Празничната, която дойде с 8-те маски, освен, че беше с безплатна доставка, дойде опакована като за списание.

Абонирах се за 2 месеца, като си избрах и маските, които ще дойдат. Не знам дали ще продължат и след март и дали ще разнообразят асортимента, но с безплатната (вече включена в цената) доставка, хубавата опаковка и милото отношение ме печелят много.

Просто маските са много добри. Бих пробвала и някоя от терапиите им. Ако презаредят избелващата, ще си взема 2 поне.

# 332
Моето мнение е, че човек много трябва да го бият парите по г..за, че да поръчва всеки месец по 2-3-5кутии.
Реално стойностните продукти в тях са 1-2. На тази цена, човек може да си купи каквото прецени и без да се затрупва с други излишни неща.

Аз също тази година началото поръчах кутии и дори само от няколко се затрупах с излишни за мен продукти, които се чудя какво да правя.

# 333
Споделям мнението ти, Essentiall. Кутиите са си краста. Едно време така се бях запалила по ebay. Уж по - евтино, уж по-различно, а накрая като удариш чертата осъзнаваш, че си дал една торба пари за ненужни неща. Поне от кутиите се запознах с фирми, които ще ползвам и в бъдеще- Saff, Jorgobe, Mitomo. Първите ме изненадаха приятно. Не очаквах подобно качество от българска фирма.

# 334
На всекиму, според разбиранията. Едно посещение при козметик за най-елементарното почистване на лице с ензим, маникюр и педикюр клонят към 200лв. И това е разход, ако не всеки месец, през месец.

5 кутии, някой ако купи, едва ли всичките са за лична употреба. Познавам две дами, които всяка година си купуват по 100 чифта обувки, поне. От дизайнерските.

Това е краста, ама истинска. Никога не ми е хрумвало да си изказвам мнението, дали ги бият парите отнякъде.

И по три кутии съм купувала, чак супер затрупана не съм. А не е и като да не ги ползвам. Отделно, винаги има повод, да се направи подарък на някой.

И така си вървят. Blush

Иначе, Весело посрещане на празниците Ви желая на всички до една.

# 335
✨SNEAK PEEK✨ През януари сме ти подготвили 3️⃣ страхотни нови бранда 👉 MIA Cosmetics Paris, ikoo и Elfeya Cosmetics. 🎉

🇪🇸 Първият гост в кутийката ще бъде от Испания с иновативен продукт за ежедневна грижа...

🇩🇪 Продължаваме с участие от Германия с модерния и интересен бранд ikoo, които ще те изненадат с два продукта за коса...

🇧🇬 И едно натурално съкровище от България на Elfeya Cosmetics, което се превърна в наш любим продукт.

🧘 Нещотърсачите са ти подготвили общо 7️⃣ продукта, а за теб остава да се отпуснеш в уютно кътче у дома и да се насладиш на време само за себе си... 🐈

🤫 Нямаме търпение да ти покажем какви съкровища сме ти подготвили, а ти имаш ли вече предположения? 🙈

🧡 Първото издание за януари те очаква в сайта ни!
📲 Поръчай на https://kibrit.bg/january
📲 Поръчай на https://kibrit.bg/january

# 336
От картинките ,с които Кибрит подсказва и като проверих сайтовете на марките ,ще да са - това продълговатото е за заздравяване на нокти ,а тези за коса - едното е като маска еднократна ,а другото предполагам или скраб за коса или маска за коса. За планер и аз предполагам

# 337
От картинките ,с които Кибрит подсказва и като проверих сайтовете на марките ,ще да са - това продълговатото е за заздравяване на нокти ,а тези за коса - едното е като маска еднократна ,а другото предполагам или скраб за коса или маска за коса. За планер и аз предполагам
Според мен не е еднократна маска, а ластиците им. Те са в подобна опаковка. Другото сигурно е маска за коса.
В сайта на MIA не успях да видя заздравител в тази форма...
Продукта на elfeya сигурно е ИЗМИВЕН ДЕГРИМИРАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 20:47 от amelia2113

# 338
На мен ми изглеждат интересни тези продукти, но нека видим. Обожавам продукти за коса и аксесоари, за ръце и нокти също, а ако има и планер, определено ще харесам тази кутия.

# 339
Аз в последно време толкова много пиша, че минавам през всякакви тетрадки и тефтери със скоростта на светлината. Много ще се накефя на планер, даже само това ме интересува в момента :Д

# 340
Ако са тези ще се замисля дали да поръчам имам комплект за косопад от друг сайт и отделно друг шампоан от ЧП,заредена съм.В майчинство съм  и почти не се гримирам...дегримьор също няма да ми трябва ...😇🙄🙄
И аз съм ЗА планер винаги ще потрябва😇

📦 Първата кутия на Bgbox  ще е налична от 27 Декември '21 💫
- 5 продукта
- 2 безплатни подаръка
- 1 изненада за първите клиенти
... Защото е българско!
#bgboxshop

# 341
Според мен продуктите на Ikoo са :

На Alfеуa със сигурност е измивния гел с черен пипер и смокиня.

# 342
  • Пловдив
Не вярвам да е кърпа за коса, защото октомври или ноември имаше такъв продукт.
Надявам се да няма и заздравител за нокти.

# 343
  Аз намерих това по-рано

# 344
Скраб за коса..какво е, как се ползва 🙄

Общи условия

Активация на акаунт