Абонаментни кутии в България - Тема 20

• 56 695
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Какви са продуктите в малката и голямата кутия? Milanesi антицелулитен ли е?
Milanesi e за крака, с ментол. Не е лош продукт, по-скоро е глезотия. Малката кутийка е нещо като ексфолиант за ръце, ама без отмиване. Всъщност вече изпробвах почти всичко без маската на коса и нещото за нокти. Чакам разрешение от маникюристката 😁 Според мен за тази цена си заслужават нещата 😇

# 556
Ако някой няма да използва Monuskin Exfoliating Enzyme от Кибрит, може да ми пише.

# 557
Хубава е кутията на Кибрит

# 558
Аз всъщност не разбрах. кремът за крака дали е за стъпала или за прасци....(или пък за цели крака?), че това "за уморени крака"...Не помня дали стъпалата се уморяват така, че охлаждане да ги облекчава Joy

# 559
Надявам се за стъпала и глезени. В момента ползвам подобен продукт, но преди да го открия пробвах различни масажи, стелки, нищо не ми помогна. Това е за хора, принудени да носят неудобни обувки на работното място. Надявам се да има ефект и от този продукт.

# 560
На крема пише, че може да се нанася по желаните места от тялото, и че е идеален за уморени крака. Ама охлаждащ ефект по тялото, през зимата... ддз. Не е много подходящо сякаш.

# 561
Кибрит имаха: книга, свещи, лента за коса, тюрбан за коса, продукти на Daily concept за почистване, които не са козметични, восъчна кърпа на Wrap Around, брандирани платнени торби, канче, термо чаша за кафе, четка за коса, чай, несесер, чорапи, планер, та дори изплетена дрешка за чаша за кафе.

Толкова по темата дали Кибрит е лайфстайл кутия или не.

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 21:02 от vanya.pavlova

# 562
Интересно ми е как процедирате с получената козметика? Аз я оставям предимно по кутиите, после установих, обаче, че забравям какво има вътре. Отварям нещо- ползвам. После, обаче, дошло друго. Става едно застъпване, едно претрупване, доста неща чакат ред..

Прибирам си я в шкафа.
Никога не купувам повече неща, от колкото ще мога да изполвам
Винаги съм на принципа "Ако нещо ново идва, нещо старо ще трябва да излезе"

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 21:20 от Jenny Shavarska

# 563
Кибрит имаха: книга, свещи, лента за коса, тюрбан за коса, продукти на Daily concept за почистване, които не са козметични (продуктите за почистване на лице са козметични), восъчна кърпа на Wrap Around, брандирани платнени торби, канче, термо чаша за кафе, четка за коса, чай, несесер, чорапи, планер, та дори изплетена дрешка за чаша за кафе.
Отдавна / инцидентно / в никакъв случай не е регулярно / не е тенденция и определено тези неща не я правят лайфстайл кутия...
Повечето са абсолютно клише за подобен род кутии или са абсолютна глупост - дреха за чаша, восъчна кърпа (!?) и т.н. С право спяха да се мъчат в тази посока, не им се получава.
Типична лайфстайл кутия е fabfitfun, например.

# 564
Първо много се радвам, че открих тази тема, т.е една позната ми каза за нея.
За първи път си поръчах специалната коледна кутия на Кибрит, след нея и тази на Goodbox. Доста ми харесаха и двете кутии. Сега съм си поръчала януарската на Goodbox, Кибрит нещо не ме грабнаха с тази им кутия.

# 565
И аз съм като вас, съвсем от скоро тук  🙂 с една декемврийската на Бел и януарските  ще са ми две Бел и Гууд❤️👍

# 566
От ФБ
Goodbox
⏰ Остават броени дни, в които можете да поръчате кутията за #януари!
❄️ Вече знаете, че в нея ще откриете прекрасният #нощен #крем за лице на MONU Professional Skincare]  и детоксикиращата мус #пяна за лице на @naobaycosmetics

🤩 А какво още се крие в кутията❓Ще загатнем малко...

🧖‍♀️ Още един страхотен продукт на MONU Professional Skincare] за релаксация и истинско зимно СПА изживяване
🥰 Деликатна грижа за мигли с витамин B5 и алое вера
✨ Детоксикиращ тялото продукт с активен въглен
🌺 Еликсир за тялото и душата, на който да се насладиш през студените дни
🍫 Зимен вкус на шоколад и портокал
🎁 И още изненади на обща стойност над 230 лв.

💖 Подари си тази нежна зимна кутия, която ще ти донесе много усмивки и неустоими изненади!
⌛️ Поръчайте до изчерпване на бройките, а доставките започват на 21.01

Чакам си кутията на ГБ с нетърпение, а моят Кибрит ме чака в офиса на еконт, след малко излизам да си го взема 🎁

# 567
Звучи чудеснооо 🥳🥳🥳😇❤️Нямам търпение

# 568
Поръчах си я и аз Blush

# 569
Както мислех да не поръчвам ,сега с тоя серум за мигли ме развълнуваха Blush
Имате ли предположения за продуктите?
Това на monuskin дали ще е някоя маска ?

Общи условия

Активация на акаунт