Абонаментни кутии в България - Тема 20

• 56 692
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Аз изцяло се преориентирах вече към Goodbox.
Последната кутия на "Кибрит" дори не ми се коментира.
Белбокс не съм я следила, ще обърна внимание занапред.

# 571
Да започваме с предположенията 😇🥰🥳
А този елексир за тялото и душата 🙄🙄🙄

Като първа декемврийската на Бел много ми хареса.Съответно имам абонамент,за януари май е слаба,ще им дам шанс още няколко месеца и може да си прекратя абонамента

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 15:12 от Mimi9999

# 572
Аз от доста време не бях поръчвала кутии ( повече от година), но този месец пуснах Кибрит и ГБ.
Вчера получих Кибритчето и съм доволна доста, цега ще чакам ГБ, изглежда обещаващо и тя. така като гледам май ще остана занапред само ГБ - там ми се струват по-интересни продуктите, пък ако ме заинтригува Кибрит - ще поръчвам ... Simple Smile

# 573
Здравейте дами,минавам само да споделя впечатления от януарската Бел-шампоана е великолепен,също като балсамът на същата марка,който бяха сложили в по-предна кутия,за мен лично, те са си топ продукти! Маската им за лице също я пробвах-лек,ненатрапчив аромат,мека кожа,изравнен тен-определено ще си я ползвам; серумът за устни-много му се надявах-напълно съм разочарована😢, очаквах омекотяване и подхранване,но не виждам нищо такова-попива бързо и сякаш нищо няма на устните ми,дори не стават по-меки..маската им за очи....ползвах я,не видях нищо различно,само леко затопляне на клепачите.....не бих ползвала повече такъв продукт,не му разбрах предназначението...
Направих си 3-месечен  абонамент към Goodbox-от последните кутии си ползвах всичко и съм доволна,  сега възлагам много надежди на серумът им за мигли и на нощният крем!
Относитно въпросът на дамата-какво правим с козметиката си-не се чувствам зарината-миналата година от лятото поръчвах от Белебокс,Гуудбокс и Кибрит всеки месец, но продуктите които реших че няма да ползвам, отделих в отделна кутия и подарих на  близките си по Коледа. Отделно имаме къща на село,на която ходим всяка събота и неделя  и през ваканциите на децата, така че и там съм заредила част от продуктите,така че да не нося козметика, когато съм там.
Тази година ще остана само на Гудбокс и ако харесам нещо от Кибрит при разкрита кутия,ще поръчвам.Абонаментът към Беле го змразих за сега.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 18:45 от vipkris

# 574
Някои може ли да ми каже повече за тази кутия? Нещо не успявам да намеря съдържанието?

# 575
Някои може ли да ми каже повече за тази кутия? Нещо не успявам да намеря съдържанието?

Ето на този линк като пренъртите надолу има инфо за артикулите 🙂
https://goodbox.bg/page/symbiosis-london-x-good-box

# 576

Описанието на продуктите е под бутона "Купи".
Хубава е кутията, наскоро ми свършиха нещата от нея. Няма да сгрешите ако си я купите. Само серумът не съм използвала повече от веднъж.

# 577

Ето на този линк като пренъртите надолу има инфо за артикулите 🙂
https://goodbox.bg/page/symbiosis-london-x-good-box
Много Ви благодаря!
Изглеждат доста добре продуктите? Ще се радвам, ако някои, който има кутията сподели мнение.

# 578
Беше полезно мнението за януарската на бел 🙂
На симбиозис имам един крем от бел страхотен е,аромата е чудесен,лека текстура, попива бързо Дано скоро пак го пуснат 🥰🥳

Май има доста фенове на гб 🥳
Тези абонаменти при първата кутия ли се плащат,доста голяма сума😄

# 579
Аз малко без пари останах покрай празниците, та съм си оставила само кутийката на gymbox. Ето от този месец продуктите. Много съм доволна засега от тази кутия.

# 580
  • София
You are worth it са пуснали декемврийската си кутия 2 на цената на 1 в следващите 24 часа. Някой иска ли да си разделим 2те кутии? 🤗

# 581
kashmir моля те дай линк,  в който да видя въпросната кутия за декември. Влязох във ФБ и страницата, но никъде не откривам.  Моля и за цена, за да преценя, дали да се включа да си разделим.

# 582
  • София
Може ли линк към кутията на gymbox? Благодаря.

# 583
  • София

45лв + доставка

# 584
Аз малко без пари останах покрай празниците, та съм си оставила само кутийката на gymbox. Ето от този месец продуктите. Много съм доволна засега от тази кутия.
Каква беше цената на кутията? Може ли линк към нея?

Общи условия

Активация на акаунт