Абонаментни кутии в България - Тема 20

• 56 685
  • 746
  •   2
Отговори
# 585
  • Over the rainbow
https://hristinabratanova.com/gymbox

Дали това е въпросната фитнес кутия?

# 586
@Mimi9999 - единичният крем от Бел е същият, който е в кутията на GoodBox x Symbiosis.

# 587
https://hristinabratanova.com/gymbox

Дали това е въпросната фитнес кутия?
Това е, намерих я в инстаграм. Честно казано съм малко с противоречиви чувства. Заради добавките (сега са били мултивитамини, в миналата е имало Омега 3-6-9) бих я поръчала, за останалите неща не съм сигурна. Барчетата да кажем, че стават, шотчетата… не знам ( ако са л- карнитин, магнезий да кажем или нещо такова, няма смисъл от един шот…)А пък дреха… какъв размер ще е🤔
Освен това май няма никакви предварителни подсказки или разкрити продукти.
Ще е хубаво тези, които са я пробвали, да ни разкрият малко повече.

# 588
Някой ако не се иска шампоана от Бел... Simple Smile може да ми пише. 😂

# 589
@Mimi9999 - единичният крем от Бел е същият, който е в кутията на GoodBox x Symbiosis.
Дам 🙂🙂🙂
Чета в коментари че имало разляти шампоани в кутиите Бел,вашите как са 🙄

# 590
Цитат на: Mimi9999
Дам 🙂🙂🙂
Чета в коментари че имало разляти шампоани в кутиите Бел,вашите как са 🙄

Аз нямам такава кутия на БелБокс, но не се учудвам, че са спукали шампоаните. Толкова са ни експертни, експертните куриери.

Имах спукана мицеларна вода на SoBio от GoodBox, които въпреки че грешката не е тяхна, предложиха да върна мократа кутия и да ми изпратят чисто нова за тяхна сметка. Естествено отказах, защото просто нямаше смисъл. Само още пари за доставки и на без това, наглите куриери.

# 591
серумът за устни-много му се надявах-напълно съм разочарована😢, очаквах омекотяване и подхранване,но не виждам нищо такова-попива бързо и сякаш нищо няма на устните ми,дори не стават по-меки..

При първия ми досег с продукта бях на същото мнение, но се опитах да му дам втори шанс Sweat Smile За нанасяне самостоятелно не мисля, че би имал някакъв особен ефект, затова го нанасям под матовите червила, които използвам. Забелязах, че червилата издържат с една идея повече, когато използвам серума и го няма този "сух" ефект.

# 592
Аз имам един серум за мигли на Yoga, много е хубав, но не помня от коя кутия беше. Дано не е същият, че имам още доста време да си го ползвам.

# 593
  • Пловдив
Аз дохсега файда от серум за мигли не съм видяла, малко такива серуми са ми като антицелулитните мазила.

# 594
И аз не съм попадала на серум за мигли, който да работи. Последно използвах един на Shiseido, файда нула.

# 595
И аз не виждам ефект от серуми,имам на ya be за гърди от бел 🤐🤐🤐

# 596
kashmir не ми допадат продуктите от кутията. По скоро май ГБ ще поръчам.

# 597
  • София
Аз си намерих партия. 🤗.

Някой виждал ли е някъде лосион на Eola от кутията на Гуудбокс?

# 598
  • Over the rainbow
Аз си намерих партия. 🤗.

Някой виждал ли е някъде лосион на Eola от кутията на Гуудбокс?

Мисля, че не се предлагат в България. С една от кутиите на Гудбокс получих душ гела/скръб за тяло. Ароматът беше невероятен.

# 599
Имате ли мнение за този серум
Хубав ли е, някой ползвала ли го е

Общи условия

Активация на акаунт