Абонаментни кутии в България - Тема 20

• 56 760
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Скрабът за коса го открих като продукт в една кутия ,може би в октомври на Good box и първоначално бях леко шокирана как ще се ползва това чудо, но след като го тествах бях много приятно изненадана. Беше ми се появило лющене на кожата на главата и след като започнах да го ползвам ,нямам оплаквания.
То си е както си мием лицето със скрабове,така и кожата на главата се почиства. Намокрям косата и втърквам с пръсти по кожата.

# 346
Лесно ли отмивате скраба за коса. Косата ми е толкова гъста, че не си представям как ще се случи. 😂

# 347
Много съм доволна от скрабовете за коса, ползват се както пише по-горе. Лесно се отмиват, не е мазен продукт.

# 348
Освен че се ползват и отмиват лесно, косата после се омазнява една идея по-бавно. 😉

# 349
  • Варна
И аз съм доволна oт скраба на Гуд бокс, бях малко скептична понеже до сега не съм ползвала такъв продукт. Лесно се нанася и измива. Чувствам си кожата много освежена след него.

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 13:56 от Daisy_D

# 350
Това е супер и +за омазняването ако и за косопад помага 😇

# 351
Аз имам въпрос към тези, които са пробвали продуктите на Авант, тъй като Кибрит правиха два пъти специално издание с тях, а също попаднах на още една абонаментна кутия в колаборация с тях. Доволни ли сте от продуктите? Имате ли любим продукт? Не смятате ли, че марката е с доста завишени цени? Аз лично  харесах единствено маската за лице с масло от ший, която се оставя през нощта

(https://avant-skincare.com/en/masks-exfoliators/183-8-hour-radia … hatraChatExpanded)

И въпреки това никога не бих дала 200лв за подобен продукт, не виждам даже, че има “уау ефект”. Имам чувството, че има няколко марки с подобни цени, които разчитат на колаборации с абонаментни кутии с цел да съберат клиенти, а пък дали продуктите им не струват толкова пари, няма никакво значение…

# 352
Първата кутия,  която си взех беше специалната на Авант, на Кибрит. Аз не съм от доволните. Маската за лице не ми допадна, тази за очи е с много силен аромат, кремът за лице не в нищо особено.  От специалните кутии, тази, с продукти на Саф, ми хареса повече. Според мен цената на Авант е изкуствено завишена. Изобщо не струват толкова.

# 353
Да си призная и аз от миналата година се запознах с продуктите на Авант. В Коледния календар на Pick and dazzle имаше. Цената ме впечатли,наистина е толкова висока ,ако ги купуваш. Съответно се сдобих и с една кутия пак от Pick and dazzle. Не мога да кажа обаче ,че е нещо особено. Да , ползвам ги,не са лоши,но не са и чак толкова добри.Единствено любим ми е един скраб за лице ,почистващ. Той ухае, поне за мен -чудесно и кожата я чувствам много добре след това.
И един въпрос - смятате ли това е планерът ,за който ви мислим,който се вижда по снимките на Кибрит. Изглежда леко миниатюрен

# 354
Според мен не е този....нали уж не са разкрили официално почти нищо, само някои марки козметика

# 355
Момичета, Честито Рождество Христово! Много здраве и щастливи дни в домовете ви! Искате ли да дадем една годишна равносметка за това кои кутии най-много ви харесаха през 2021. За мен фаворити бяха Goodbox и Кибрит. Весело посрещане на празниците!

# 356
Ще ми бъде интересно😇❤️ аз имам само една и не мога да дам мнение от Бел- декември

# 357
Аз също имам една на Кибрит декември и се чудя сега дали да си взема и на Goodbox🙂
Може ли някой да даде мнение за продуктите в тази кутия SYMBIOSIS LONDON X GOOD BOX - много и се чудя 🙂

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 17:31 от suzy50

# 358
Bgbox разкриха съдържанието. Пас съм. Чакам подсказка от Кибрит.

Поради много запитвания и големия интерес от ваша страна, екипа на BgBox успя да приготви за вас първата кутия ПРЕДПРЕМИЕРНО!
BgBox&SNB – 38,00лв.
Представяме Ви първата кутия на BgBox.Shop с една от най-любимите български козметични марки SNB Professional  . В кутията ще откриеш:
1. Тонизиращ пилинг с масло МОНОЙ – 19,95лв.
2. Витализиращ крем-спрей за ръце и тяло с масло МОНОЙ – 13,50лв.
3. Терапия за нокти – 13,00лв.
4. Терапия с пребиотик за витализиране на кожата – 9,90лв.
5. Сатенена калъфка – 31,00лв.
Обща стойност на продуктите в кутията – 87,35лв.
+ Две безплатни еднократни дози
+ Подарък изненада
Поръчай сега с 56% отстъпка!
https://bgbox.shop/bg-product-details-1.html

# 359
Точно и аз щях да го копирам...нещо не ме грабва..вас?🙂

Общи условия

Активация на акаунт