Абонаментни кутии в България - Тема 20

• 56 744
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
И аз чакам на Гууд бокс нещичко да ме впечатли 🙄

# 436
А аз много се радвам, че този месец ще спестя някой лев😂

# 437
Поръчах Кибрит. Бях се зарекла без кутии, но за мен селекцията, ако съм я познала е отлична и все продукти, от които нямам запаси и бих ползвала веднага. Със сигурност нямам нужда от кремове и серуми за лице, лосиони и душ гелове за тяло, балсами за устни и крем за ръце. Пилинга и скраба за скалп ще влязат в употреба, както и другите 3 продукта ако са това което мисля. Надявам се 2-та които остават да не са крем за ръце или балсам за устни. Предпочитам аксесоар някакъв

# 438
  • Варна
Момичета, попаднах на нещо много интересно- сайт, който намира алтернативни/ сходни продукти по INCI и дава съвпаденията в състава в %
https://skinskoolbeauty.com/?fbclid=IwAR0MY6X9iGGUvK-tP1UY49Q8wX … KlGaEPQdmQXwBkkGs

# 439
Това наистина е интересно Real Fantasy, благодаря, че сподели!

# 440
Някой може ли да качи Бел? Мислех, че съм се отписала, ама явно не съм и сега ме чака в Спиди, чудя се да я взимам ли...

# 441
Хм как така не ви ли потвърдиха че сте отписана...и аз искам да я видя моята ще ми е подарък за РД и е у моя приятелка 😃😇

Понеже ми омръзна да чакам писах на Гууд казаха че днес ще разкрият продукти,следете 😃

Здравейте,

Благодарим Ви, че се свързахте с нас!

Днес ще разкрием два продукта от януарската кутия. Simple Smile Следете страничката или сайта ни. Simple Smile

Винаги сме на Ваше разположение.

Поздрави и усмивки,
Good Box Team

# 442
Аз пък им писах миналия месец, че искам само кутията за декември и не очаквах днес кутия, но те са ми направили абонамент. Ако някой друг не я качи, аз ще мога след около час.

# 443
По - скоро се бъркам с някоя от другите, че аз имах и прити, и май и на гб си направих,  освен отказвах.. и мислех, че и на тази съм отказала.

Хм как така не ви ли потвърдиха че сте отписана...и аз искам да я видя моята ще ми е подарък за РД и е у моя приятелка 😃😇

Понеже ми омръзна да чакам писах на Гууд казаха че днес ще разкрият продукти,следете 😃

Здравейте,

Благодарим Ви, че се свързахте с нас!

Днес ще разкрием два продукта от януарската кутия. Simple Smile Следете страничката или сайта ни. Simple Smile

Винаги сме на Ваше разположение.

Поздрави и усмивки,
Good Box Team

# 444
А ясно🙂 мислех,че нещо се правят те, да знам че някой ден и аз  ще си спирам абонамента в Бел

# 445
# 446
Благодаря за снимките. Бел не са моето този месец, пас. Кибрит ще взема, има продукти, които бих искала да пробвам, остава да видя и ГБ какво ще разкрият и този месец може би ще мина тънко :Д

# 447
Момичета, попадали ли сте на пачове за очи, като тези на Petitfee, в някоя кутия?
Кибрит, ето ви идея за следваща кутия! Но пълноразмерна кутийка, не пакетче с 2бр Wink

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 15:53 от BettyBoop

# 448
🎉 SNEAK PEEK🎉 Разкриваме 2️⃣ страхотни продукта от кутията за #януари!

1️⃣ В нея ще откриеш възстановяващ #нощен #крем за лице, богат на активни съставки на @monuskincare (Monu Extra Rich Night Cream) на стойност 117 лв. 🤩
🌸
Обогатен с ценно антиоксидантно пчелно млечице, овлажняващо бадемово масло и хидратираща хиалуронова киселина, той #подхранва, #освежава и #регенерира кожата на лицето
⭐️Повече за нощния крем:
🍯 Пчелното млечице е козметична съставка, позната от древността. Тя е изключително богата на витамини, минерали и ензими, които спомагат регенерирането на кожата.
🛡️Бадемовото масло #защитава от изсушаване и влиянията на околната среда.
💧Хиалуроновата киселина интензивно #хидратира кожата на лицето и я подхранва в дълбочина.

2️⃣ В кутията се крие още детоксикираща мус пяна за лице (Detoxing Foam Cleanser) на любимата испанска марка за био козметика @naobaycosmetics на стойност 21 лв. ❤️
🤸‍♀️
Нежната му пяна е на основата на екстракт от джинджифил, който подобрява циркулацията и кръвообращението на кожата и я успокоява.
⭐️Повече за почистващата пяна:
🍋 Съдържа екстракт от лимон, който редуцира излишния себум
🌿 Безценният екстракт от зелен чай предпазва кожата от окисляване и стареене.
🤗 Лека, деликатна и подходяща за всеки тип коса, която почиства и най-упорития грим.

❄️ Подбрали сме още много интересни, зимни продукти и аромати, с които нямаме търпение да те запознаем!

👉 Поръчай кутията на www.goodbox.bg/product/yanuari

# 449
Благодаря, Didi. Известно ли е, кога ще започне  изпращането на кутията?

Общи условия

Активация на акаунт