Абонаментни кутии в България - Тема 20

• 56 703
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Всяка една кутия, която съм получавала е била от физическо лице. За пръв път поръчах от Лейди бокс и съм много доволна. Това е първата кутия, в която всичко ми хареса. Особено основата за грим. Има сияещ ефект. В същото време и матира. За пудрата също съм чувала добри отзиви.

# 496
Не разбирам какво се учудвате?! Абсолютно всеки си прави каквото си иска. Знаят, че могат и се възползват. Перото за доставки, за всяко домакинство, се нареди до режийните от първа необходимост.

Кутиите на YouAreWorthItBox от промоцията, са унищожени еднолично от Спийди. Така са си решили, така са направили. Поръчалите, имахме възможност да се откажем от тях.

Аз избрах все пак, да си получа пратката. За тази цел, продуктите, които са унижощени от Спийди, ще се поръчват наново от брандовете, тъй като наличните са пратени и унижощени.

Факт е, че кутиите от Острова идват ... Далеч по-бързо и евтино. За тях инфлация също има, но клиентите не я усещат така.

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 15:24 от vanya.pavlova

# 497
Как така унищожени? На какво основание? В случай, че човек не си вземе кутията, тя не се ли връща на собственика?

# 498
По принцип, ако собственика откаже да си вземе обратно пратката, ги унищожават. Но това би трябвало да е само при положение, че и двете страни отказват да вземат пратката.

# 499
Направили са си коледни подаръци служителите, според мен 😉🙊

# 500
@BettyBoop, @Elunaria - И двете сте прави. По принцип е така.

@mama Irina - едва ли. Тогава, просто щяха да се извинят и нямаше да дават никакви опции, а просто щяха да кажат, че няма да могат да ги доставят.

В случая Спийди са направили грешка, която не попада в нито една от тези ситуации.

И съответно, ще си платят обезщетение на YouAreWorthItBox за всички кутии, но мен това не ме касае, защото си исках нещата на Yasumi.

И ще си ги чакам. Когато тогава. Simple Smile

Просто дадох пример, за това, как на хората не им се работи, но им се взимат големи пари от доставки.

Ако може нищо да не свършат най-добре...

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 16:30 от vanya.pavlova

# 501
Lady box на мен лично не ми харесва.скраб з атяло в троино количество е много етин. Не знам за Вас, но за мен са пълно разочарование, и доставката мисля че е доста, за тази празна кутия.

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 16:54 от babyesi714

# 502
Кутията на Лейди бокс е направо абсурдна! Повече от 5лв не давам за тези продукти…особено с тази доставка 🤷🏻♀

# 503
Не знам за вас, но аз като видя руски козметични продукти и настръхвам от ужас .....

# 504
И на мен не ми харесва. Първата такава ми е и май ще е последната.

# 505
Как унищожени аз получих кутиите от YouAreWorthItBox

# 506
Lady box на мен лично не ми харесва.скраб з атяло в троино количество е много етин. Не знам за Вас, но за мен са пълно разочарование, и доставката мисля че е доста, за тази празна кутия.

На мен основата за грим и пудрата много ми харесаха. Отдавна чакам такъв тип козметика.

# 507
Как унищожени аз получих кутиите от YouAreWorthItBox

За кутиите от промоцията ли става дума (ноември и декември)? Simple Smile
Аз не ги получих и за това споделям, макар че причината да го спомена беше друга.

Може да са пратили някои и други да са останали без късмет. Нямам представа.
Когато ги получа, ще пиша.

Моля, някой, който вчера също е получил обаждане със същата информация да потвърди, за да не излиза, че си измислям.

# 508
Да промоцията,която обявиха за ноември и декември кутии плати една получи 2.

# 509
Да промоцията,която обявиха за ноември и декември кутии плати една получи 2.

Да, благодаря Simple Smile Ами значи имате късмет.
Моята поръчка е отпреди 4 дни. Ще се чака.

Общи условия

Активация на акаунт