Абонаментни кутии в България - Тема 20

• 56 702
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
    Момичета, какво стана с предколедната игра на Кибрит?
    Къде са победителите? Писах на Кибрит няколко пъти без успех...

Междудругото се опитах да поръчам от  youareworthit box още на първия ден на промоция и ми казаха че са свършили ноемврийските кутии. Предложиха ми втора за м.дек на половин цена...отказах

# 511
    Някой беше споменал, че пудрата в Ladybox е хубава и се чудех дали да не я поръчам. Регистрация нямам и като го гост ми излезе доставка 5лв., което също ми се вижда много 😅
    Абсурдно е 8 лв. за доставка.. аз не бих я приела.
    Взех си Кибрит кутията с Jorgobe. Изкушава ме Good box, но и аз съм пълна  с козметика 🙈

# 512
    Отказах се да връщам кутията на Лейди бокс. Имаше три различни продукта от другата коледна, които много ми харесаха. Simple Smile Доволна съм и от януарската. Имайки предвид цената от 18лв., са си съвсем наред. На мен доставката ми излиза около 4-4,30 лв. и бих поръчала отново. Simple Smile

# 513
    И на мен от Youareworthit ми звъняха за ноемврийската кутия. Казаха нещо за Спиди и че ще търсят обезщетение, но така бях зарината в работа, че не разбрах.
    Дадоха ми опция да купя дек кутия с 5 лв отстъпка или да ми дадат 2 продукта по избор допълнително.
    Из избрах 2 продукта.

Според мен не са си преценили бройката и сега си измислят оправдания. Спиди може да ги погнат за клевета обаче

# 514
    Здравейте,
    PickNdazzle предлагат кутия с 6 продукта за коса. Цена 65 лв.
    Серумът за бърз разтеж на косата на COCOSOLIS.
    Два продукта на ECOOKING - сух шампоан и лак за коса.
    Възстановяваща маска за коса и шампоан за обем на MADES.
    Крем-балсам за обем на TreSemme с колаген.
    Има ли дами, които са ползвали някои от продуктите и ако може да споделят мнения?
    Аз съм използвала само маската на Mades. Подпомага разресването и оставя косата гладка и мека. След употреба не утежнява или омазнява косата. Има страхотен аромат.

# 515
    Всяка една кутия, която съм получавала е била от физическо лице. За пръв път поръчах от Лейди бокс и съм много доволна. Това е първата кутия, в която всичко ми хареса. Особено основата за грим. Има сияещ ефект. В същото време и матира. За пудрата също съм чувала добри отзиви.
    Всички кутии идват от фирмата от която си поръчал! На сайта на Ladybox има Общи условия и е посочено коя фирма стои зад този сайт. Изпращането на въпросната кутия от физическо лице е грубо нарушение на закона. Като им отидат на проверка от НАП ще им се стъжни.

# 516
    Да! Или някой от НАП да си поръча кутия - отиват в офиса на Спиди, сядат и започват едни портоколи.... Страшна работа.
    Моя приятелка работи в офис и ми е разказвала, че това е ежедневие при тях вече - нон стоп служители на НАП поръчват и правят портоколи - цели фермани.

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 12:44 от jazzzzy

# 517
    Аз си взех кутията Youareworthit 🙂

# 518
    На мен Youareworthit ми я изпрати физическо лице.

# 519
    За дамите, които се надяваха на планер в Кибрит

https://miyahandmade.com/bg/-podarachna-kutiya-miyabox-january/p836.html

# 520
    Поръчах току-що GoodBox януари, защото Глосибокса не ми допадна този месец и си отдъхнах, защото доставката все още е непроменена като цена, до офис на Еконт.

# 521
    Аз се чудя между Кибрит и Goodbox 🤔

# 522
    И аз така се чудех,но веднага ме спечелиха Гууд само чаках да разкрият някои продукти🥳,не ползвам подобни продукти на кибрит като скраб за коса🙂
    Нямам търпение ще ми е първа на Гууд 🥳🥳🥳Много късно тези доставки 😃

# 523
    • София
    Видях, че GoodBox има някакво луксозно издание, публикувам линк в скрит текст:

Скрит текст:

Някои има ли продуктите от него? Заслужава ли си кутията като цяло? Марките не са ми познати, освен маската на Brave new hair, от която получих в кутия от миналия месец в пълноразмерен вариант (мен лично маската не ме впечатлява, освен с приятната си миризма).

Обмислям дали и аз да не поръчам януарската кутия без да са разкрили всички продукти. Надявам се само да няма пак крем за ръце, че вече се заринах от 2 поредни кутии - специалното коледно издание и декемврийската.

Някоя дама, която е поръчала от коледните кутии може ли да каже дали и при нея крема с пробиотици на Doctors Formula е течен и с по-рядка консистенция?

GoodBox, ако четете да знаете, че станах страшен фен на лосиона на EOLIA с коледния аромат на бисквити. Страхотен е Simple Smile!!

# 524
    Дневният крем на Doctors Formula е  с доста рядка консистенция и при мен, да. Въпреки всичко страшно много ми харесва, само заради него поръчах кутията.

От луксозното издание ползвам почистващото на Mudmasky, много го харсвам; мицеларната вода на Paese също  е супер, а мини  гъбата  е чудесна за пътуване.

Общи условия

Активация на акаунт