Абонаментни кутии в България - Тема 20

• 56 720
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Честита нова година и от мен. Не съм влизала тук от миналата година... Надявах се да видя в януарскитв кутии нешо различно от козметика. Ама не 5крема и един календар. А нешо за четене, аксесоар за коса, за дома за офиса. Идейно нещо. Лошо ми става като видя козметика. За една година напред съм фул. Празниците си оказаха влияние и ще съм пас засега..

# 526
Кога са доставките на Good Box?
Тази пяна за лице нямам търпение да я изпробвам. Някой има ли наблюдения над нея?

# 527
За мен остава мистерия - Защо очаквате в beauty кутии да откриете нещо друго, различно от козметика - домашни потреби?! Това са абонаментни кутии за козметика...
Все едно да негодувате, че в магазините за козметика има само козметика, а няма хляб и зеленчуци примерно, супер странно е... А всеки 3-4ти коментар в темата е такъв...

# 528
  • Пловдив
Купувам само Кибрит и не съм затрупана с козметика.
Чакам кутията с нетърпение, синът ми ми помогна с изразходването на бамбуковия стик за устни, като си го хапна Joy та отворих на paw paw за загрубяла кожа, устни и т.н. страхотен крем, с гъстота на вазелин, много икономичен, прави вълшебство с устните ми, които си ги гриза и вечно са в ранички и изсушени.

# 529
Подкрепям мнението на jazzzzy, няма как в кутиите да има нещо по-различно. Затова ще си купувам такива за храна, изяжда се и повече не го мислиш 😆 а и на практика знаеш какво има вътре, изненадата е във вкуса.

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 12:12 от amini

# 530
  • Варна
Интересно ми е как процедирате с получената козметика? Аз я оставям предимно по кутиите, после установих, обаче, че забравям какво има вътре. Отварям нещо- ползвам. После, обаче, дошло друго. Става едно застъпване, едно претрупване, доста неща чакат ред..

# 531
Интересно ми е как процедирате с получената козметика? Аз я оставям предимно по кутиите, после установих, обаче, че забравям какво има вътре. Отварям нещо- ползвам. После, обаче, дошло друго. Става едно застъпване, едно претрупване, доста неща чакат ред..
Някои държа по кутиите, други, които съм решила да използвам първо в друга обща кутия. Никога не започвам нов продукт, ако имам отворен от същия вид.

# 532
Хах, при мен е станала цяла система май. Имам една кутия, в която слагам продукти за почистване на лице и маски, друга - кремове и серуми, трета- коса и тяло и четвърта- неща, които са сезонни и не им е сега сезона. Засега по една кутия ми стига Joy Не отварям вид продукт, който вече ползвам. Просто всичко си чака реда.

# 533
  • Варна
Това обмислях и аз, да ги сортирам по видове продукти в други кутии, че да има ред някакъв.

# 534
  • Варна
Хах, при мен е станала цяла система май. Имам една кутия, в която слагам продукти за почистване на лице и маски, друга - кремове и серуми, трета- коса и тяло и четвърта- неща, които са сезонни и не им е сега сезона. Засега по една кутия ми стига Joy Не отварям вид продукт, който вече ползвам. Просто всичко си чака реда.
И моите са разделени по горе долу същия начин.

# 535
Момичета, не знам дали е позволено, но не открих и забрана.
Разделям се с козметика от коледната кутия на Кибрит и woode spoon.
Имам нов серум Majestic drop, спрей за лице с нероли и серума за коса, който е изпробван на ръката ми. За съжаление аз не мога да ги ползвам. Ако някой има интерес може да ми пише Simple Smile

# 536
Кутията на Кибрит пристигна. Доволна съм Blush

# 537
Какви са продуктите в малката и голямата кутия? Milanesi антицелулитен ли е?

# 538
Качете и описанието ако може. Моята ще я видя довечера, но нямам търпение.

# 539
Моите продукти също съм ги разделила по категории като #MarianaP. Удобно е- свършва ти серума- отваряш кутията със серуми и избираш🤷🏻♀
Колкото до това, че очакваме нещо различно от кутиите, освен козметика, доста от кутиите се водят лайфстайл, а не козметични кутии. Кибрит например е такава. Затова и окачване нещо различно като свещ, аксесоар, планер… Тяхната заявка си е такава, нормално е ние да очакваме това, което те заявяват. Затова и поръчвам точно кибрит, а не Белбокс например.

Общи условия

Активация на акаунт