Пубертетът при момчетата - тема 10

• 45 660
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Лейди,не си изостанала. И според мен е прекалено рано да се живее заедно. Много рано!

Моя няма гадже. Пише си чат пат с едно момиче,но нищо друго.

# 436
Бре, на 15 години живеят заедно?!?! Около 17-18 иди-дойди, ама на 15......Astonished

# 437
Аз навремето имах такава приятелка - с който се хванеше за повече от 6 месеца, веднага се местеше при него. Но при нея беше друго - майка й живееше с някакъв мъж, с който тя не се разбираше, та имаше някакво оправдание да не иска да живее при тях. А това момиче си има нормално, стабилно семейство, хубав дом, та не мога да разбера защо е това чудо.
Аз лично съм му казала на синковеца, за да си знае, че това при нас просто няма как да стане. Да ми дойде момиче вкъщи, да ми спи в къщата и както казва ММ - нощно време да не мога да отида до тоалетната по гащи, ами извинявам се, ама твърдо НЕ. Моят дом си е мой дом, ако иска да си води моми, като порасне да се изнася и там по 3 да ги прибира, ако иска - негова си работа.
Да не говорим, че дори е незаконно деца под 18 години да живеят извън дома си. Ако един ден, недай Боже стане нещо, отговорни ще са нейните родители, че са го позволили.

# 438
Боже, но 15 години се правят на семейство!? И аз съм "консерва", това няма да го позволя и не мога да се го представя честно казано. Та моят син става тази година на 15г , а такъв дечко ми се струва. Принципно аз съм против и след време да води момичета вкъщи да живеят с нас. Работят , плащат наем , живеят си живота- всеки да си знае къщата , за да има мир и любов. Това съм му го казвала многократно.

# 439
  • София
Ужас, лейди ...
Добре, че ни е малък апартамента, няма място за снаха в него Simple Smile Като се изнесе, да живее с който иска.

# 440
И аз го наблюдавам това със съвместен живот на 15-16 години. Съжалявам старомодна съм и това няма как да се случи у нас

# 441
  • София
Моят синковец се тресе от нерви и се ядосва за най-малката глупост. И вика, и тропа, и врати тръшка. Не било вярно.
Бях сложила ластик на тренировъчният му панталон. Махнали са го. Дълъг му е. Да съм го отрязала. (Щот не е дал 150 лв той). Подгъвам го. Няколко пъти го молих да го облече, за да видя дали е добре. Не си направи труда.
Облича се за извънредна тренировка, тропа с крак... "едно нещо те помолих...". Изобщо не погледнал, че панталона е подгънат. Първосигнално - нерви.

За най-малкото нещо - нерви. Не изслушва какво му се казва, но се сърди, че него не го изслушвали. Тръгва да казва нещо, прекъсва и ако някой тръгне да казва нещо се започва с истерията "защо ме прекъсвате", "защо не ми давате да се изкажа".

Мисля да изляза на кафе Joy

# 442
Е, то има етноси и народи, при които снахите са още деца, нямат и 14-15 г. Преди столетия, това е било също норма. Ама сега , ако семейството е стандартно, българско , и на мен ми е неприемливо да живеят заедно като " гаджета". Още повече, без брак.

# 443
И за мен  съжителство (на тази толкова деликатна възраст) е недопустимо и абсурдно!
Ако искат да ме мислят за ограничена, задръстена, не в час, старомодна...пет пари не давам!

# 444
Ама сега , ако семейството е стандартно, българско , и на мен ми е неприемливо да живеят заедно като " гаджета". Още повече, без брак.

Ако са по-големи, над 18 г., нека поживеят без брак. Аз съм ЗА да опитат преди да се оженят, за да видят дали им е ок да живеят заедно. Но, разбира се, не на 15 години, в никакъв случай.....

# 445
  • София

За най-малкото нещо - нерви. Не изслушва какво му се казва, но се сърди, че него не го изслушвали. Тръгва да казва нещо, прекъсва и ако някой тръгне да казва нещо се започва с истерията "защо ме прекъсвате", "защо не ми давате да се изкажа".

Не знам на колко години е, но това хормоните са страшен бич. Хладнокръвие и кураж ти пожелавам!

# 446
  • Пловдив
Лейди, да пази Господ, ама и аз съм против...
Моя няма гадже, даже незнам да харесва някоя...ама май и другите в компанията нямат.

# 447
  • София
Моят е много "застрелян" в това отношение. Не харесвал никое момиче. Но за живеене в нас или в гаджето на 15 години - абсурд, никога няма да се съглася за такова нещо. Крайно неприемливо е за мен на такава възраст. След като завършат училище и станат студенти, да се изнасят и да си живеят заедно нищо против.

Ох, за нервите и тръшкането - не ми се говори. За съжаление моето търпение е на нулата (да не кажа и под нулата) и ми е много трудно. За всяко нещо е ръчкане, ръчкане, тръшкане, хлопа по бюрото, вади ме от равновесие направо.

# 448
А с мързела как се справяте? Голямо моткане само и само да не седне да си пише домашното. Чак сега седна и ще го пише до среднощ. Уф!

# 449
  • В полите на Пирин планина
Ей сега спорехме за ученето пак... Simple Smile
С малкия. Големият е пълнолетен - да се опаравя. Шегичка.
Но седмокласникът ме нервира яко с тоя негов мързел. И после ми казва - аз не те ядосвам, ти се ядосваш сама...

Общи условия

Активация на акаунт