Пубертетът при момчетата - тема 10

• 45 989
  • 721
  •   1
Отговори
# 225
  • София

Проблем е обаче, че не ме слуша, когато му казвам нещо, което знам от опит. Знам какви ще са последствията, защото е логично, че ще има такива, а той дори не се замисля.

Какво говориш Simple Smile моят не само от моя опит не се учи, но не се учи и от грешките си. Едно и също по два-три пъти.. Повтарям, че с еднакви средства, различен резултат няма начин да получи, ама "говори си, не ми пречиш"...

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 13:17 от molive

# 226
Моля препоръчайте ми козметик или дерматолог в Пловдив за тийна. Положението става все по-зле. Спешно трябва да го водя' но ме е страх при непроверени' за да не стане по-зле.

# 227
  • Пловдив
Незнам за тук...бях ти споделила за друг град, ама вярно си е път, а и всички тия процедури са скъпи.

# 228
  • София, Лагера
Не мога да препоръчам дерматолог, но мога да споделя крем, от който съм изключително доволна. Изчисти пъпките на тийна за 1 седмица!

# 229
Незнам за тук...бях ти споделила за друг град, ама вярно си е път, а и всички тия процедури са скъпи.
Да помня' но всяка седмица едва ли може да ходим до стара загора
Колко скъпи са
Ноеми' има ооогромни черни точки' не знам с крем дали ще се оправят

# 230
Не мога да препоръчам дерматолог, но мога да споделя крем, от който съм изключително доволна. Изчисти пъпките на тийна за 1 седмица!

А как се ползва?

# 231
  • Пловдив
Да помня' но всяка седмица едва ли може да ходим до стара загора
Колко скъпи са
Ноеми' има ооогромни черни точки' не знам с крем дали ще се оправят
що всяка седмица? Веднъж месечно е в началото.

# 232
И моят ходи веднъж месечно, 45 лева.
Черните точки се махнаха на първото ходене.

# 233
  • Пловдив
И моят ходи веднъж месечно, 45 лева.
Черните точки се махнаха на първото ходене.
за Пловдив ли говориш?

# 234
Не, за София.

# 235
Моля дайте някакви координати' да я захванем отнякъде

# 236
За София - ул. Солунска 38, 088 606 6405, Таня се казва козметичката.

# 237
  • Deutschland/HE
За проблемна кожа при децата може да опитате и ето това хомеопатично Juglans D6, при сина ми се повлия много добре, давах 3 пъти дневно по 5 глобули, като всяка вечер почистваше с мицеларна вода и се опитахме да ограничим шоколад и чипс. Лицето му се изчисти много добре.

# 238
Когато закарах дъщеря ми на дерматолог ѝ изписа Епидуо и по думите на лекарят той ще премахне и черните точки. Излезе прав. И каза никакво почистване при козметик.

# 239
  • Пловдив
Все още, година вече, ползваме Епи дуо. Преди него друго...Но...нека не предписваме, трябва си посещвние при специалист.
Аз съм ти писала коя е клиниката.

Общи условия

Активация на акаунт