Пубертетът при момчетата - тема 10

• 45 959
  • 721
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Използване на гирички и подобни, упражнения със собствена тежест е ОК, но за повече е рано, според нас.

# 271
Използване на гирички и подобни, упражнения със собствена тежест е ОК, но за повече е рано, според нас.
Разбира се. Има цял набор фитнес уреди и упражнения, крайно неподходящи за тийнове в активен растеж. Скоро подписвахме абонамент за фитнеса на първородния, много сериозна лекция му дръпна инструктора.

# 272
Моят синковец е на 15 и от скоро започна да пие 3 в 1. Не пие редовно - от време на време. Иска и кафе да пие, но аз за сега го стопирам. Изчетох му лекцията за това как сърцето на едно дете бие много по-бързо от това на възрастен и как кафето може да забърза сърдечния ритъм, та уж си стиснахме ръцете да почака до 16 г. Казах му, ако иска, да пие безкофеиново.

Нашият се е запалил по стрийт фитнес. Всяка свободна минута ходи да тренира - събират се компанията, пускат си музика на една колонка и тренират, като луди А след това ядат нечовешки количества храна хахаха. Ако е много студено - на фитнес. По негово настояване му взех един веган протеин /след мнооого проучвания намерих такъв, който е подходящ за тийнове/ и сега е много доволен. Ама какво тяло е направил...... преси, бицепс, трицепс...... ММ много му се радва Simple Smile

# 273
  • Пловдив
Лейди, дай да го видя къв е тоя протеин...да имам вариант Simple Smile

На моя пак му се появиха пъпките по гърба...мажем, ама...едва ще дочакам часа при дерматоложката...Чааак 21ви март.

# 274
Лейди, дай да го видя къв е тоя протеин...да имам вариант Simple Smile

На моя пак му се появиха пъпките по гърба...мажем, ама...едва ще дочакам часа при дерматоложката...Чааак 21ви март.

Заповядай - синковеца си го избра с вкус на ягода

Но го има и с вкус на шоколад и ванилия

А за пъпките мога да препоръчам този серум - на нашия тийн много добре му действа

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 11:07 от Lady Cassiopeia Duval

# 275
В пакетчетата 3 в 1 има доста гадости - прочетете съдържанието. По-добре нормално слабо кафе с повечко мляко - може и ядково.

# 276
  • В полите на Пирин планина
Големият от 9-ти клас пие нес кафе с мляко. Отскоро и еспресо с мляко. По едно на ден максимум, даже не и всеки ден.
Иначе е спортист (футболист) и тренира всеки ден, понякога ходи и на фитнес. Тогава преди тренировка във фитнеса пие протеин.
Малкият е на 14 и не пие все още. Не проявява интерес даже.

# 277
  • Пловдив
Лейди, линковете не се отварят...

# 278
Лейди, линковете не се отварят...

Ми не знам защо е така. Пратих ти ги на ЛС

# 279
може ли и на мен
Освен гърба и лицето му е в ужасно състояние

# 280
Здравейте! Може ли да ми препоръчате някакви витамини за подсилване на организма? Моят тийн изкара двустранна пневмония и сега искам да му дам витамини, но не знам какви.

На каква възраст е тийна?
На 13г.

# 281
Лейди Касиопея, прати линковете и на мен моля.

Сменям темата - какво правите, когато не харесвате някой от приятелите на тийна?

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 12:23 от мама-ени

# 282
  • Перник
Моят младеж е на 14. Понякога като ме види, че пия кафе иска и той. Сръбва една глътка, заявява, че е ужасно и толкова. Аз започнах да пия кафе точно на неговата възраст.

Няма приятели, които да не харесвам. По-скоро не ми харесва това, че, като че ли няма много приятели, не излиза с никой...

# 283
И аз се нареждам за линковете, моля.
Момчето е на 13 и половина, кафе не е опитвал, а също и никакъв алкохол. Пожела да опита някаква ел цигара измислена, защото много съученици имали. Отврати се.

# 284
Божеее какво доживяхме - собсвена електронна цигара на 13 години Angry. Не отива на добре светът...

Общи условия

Активация на акаунт