Пубертетът при момчетата - тема 10

• 45 948
  • 721
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Моят доскоро носеше бельо от Лидл (размер 154). Близо 180 е вече, но е много слаб, и му ставаше. Бяха едноцветни боксерки, на ластика на някои имаше надпис, другите бяха съвсем без нищо.

# 316
Знам, знам. И моите имаха период с вид на недохранен спагет, но мина. Големия вече е размер "гардероб" , малкия стандартен M/L , но всичко , което в кръста му е добре, надолу му е късо.

# 317
И моят е висок и слаб. Панталоните или са къси, или широки. Редовно слагам допълнително ластик за спортните долнища, които предпочита.
Купувам S от мъжката номерация. Дънките все още слага само по мое настояване.
Дали, ако се появи някое гадже ще смени гардероба? 😁

# 318
  • София
Дали, ако се появи някое гадже ще смени гардероба? 😁
Гаранция Simple Smile
Анцугът беше най-ползваната дреха с години, от миналата (на 15 като стана) започна да носи долнищата само като играе футбол. Вече само с дънки или панталони ходи.
А, забравих, има един комплект на Найк, който явно не е със статут на спортен екип Joy

# 319
Една колежка ме успокоява с думите "като си намери гадже ще се къпи и мие зъбите без напомняне". 😁

# 320
  • София
Дребни са още за мъжко моите. Най-обичам някоя продавачка да започне да ми обяснява, как нали били деца да им е весело и шаренко. Вече не смея да им купувам дрехи в тяхно отсъствие, особено единия е решил, че трябва да има определен стил, избира си сам дрехи онлайн основно от зара и някакъв сайт shein.

# 321
Една колежка ме успокоява с думите "като си намери гадже ще се къпи и мие зъбите без напомняне". 😁

И да знаеш, че е много права Joy

Нашият точно така се научи. Сега се къпе всеки ден по два пъти, а зъбите така си мие, че може да бъде рекламно лице на паста за зъби. Това, след като едно момиче, което си харесваше, му беше казало "Ех, какво красиво момче си, а с какви жълти зъби" От тогава жълти зъби не видях Joy

# 322
На момчето ми зъбите са леко жълти по рождение, не е от липса на грижи.

# 323
  • Пловдив
И моя иска напомняне...може и от липсата на гадже да е Grin

# 324
  • Plovdiv
О, момичетата определено имат роля за външния им вид. На моя син не му бяха приоритет дрехите, все аз ходех да опявам как да се облича. Сега е забелязал, че като е с риза и ухае на хубав мъжки парфюм, мацките го заглеждат. Онзи ден ходих спешно за ризи. За парфюма вече не се налага да напомням. Ха дано си хване скоро гадже, та да не ходя да му проверявам вече и зъбите.

# 325
  • София/Севлиево
Кажете ми кога горе-долу спират да растат.Големият ми е на 13 и 8 месеца за последния месец е пораснал с 1,5 см,а преди това за 8 месеца още 6 см.Вече е 172 и знам,че има още да расте ама до кога?И обувки носи 43 номер (баща му е 42).На пазара в Бг има ли по-големи от 44-ти,че вероятно и него ще мине.На килограми поне е добре-67.Дрехи от детските му стават най-големите 170-176,иначе носи мъжко М и Л,че е с много дълги крака и което му стане на дължина.

# 326
  • София
172 см. не ми се виждат много за мъж Simple Smile Спокойно, и обувки, мъжки, по-големи има от 44 номер. Нека си расте детето. Високи мъже трябват Wink

Моят е 173, 44 номер, който май израства вече. Според мен тепърва ще израства на височина, дано поспре с обувките.

# 327
  • София/Севлиево
За мъж не е много,но той още няма 14 и ако продължи да расте с това темпо ще стане 2 метра.Пък аз съм 163,а баща му около 175...

# 328
За мъж не е много,но той още няма 14 и ако продължи да расте с това темпо ще стане 2 метра.Пък аз съм 163,а баща му около 175...
Спокойно няма как да стане 2 метра...това са гени все пак. Освен ако съседа не 2 и 10. Шегувам се Simple Smile
Сина ми е на 12. Висок е 170 см. Обувки 42. Килограми 55 и хич не е слаб.

# 329
Нашият синковец /15 г./не съм го мерила скоро, но виждам, че още е пораснал. Гледам, че трупа на бутчетата, което значи, че лятото ще дръпне на височина. Последния път беше 175 см, с 44 номер обувки. За сега е, като хобит, пък да видим дали ще му растат краката още.
Според това, което сме качили на първа страница, мисля, че буйния растеж е до към 16 години - после продължават да растат, но с доста по-бавни темпове

Общи условия

Активация на акаунт