Пубертетът при момчетата - тема 10

• 45 677
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
  • София
И нас не ни подмина Найк модата.
Има два чифта маратонки техни, под 200 лева са стрували със сигурност, намалени. Добре се държат, нямам забележки.
Обаче купихме един супер-дупер анцуг, над 400 лв беше комплектът, и след няма два месеца се отлепи единият надпис, както и едни ленти около циповете са доста захабени вече. Пран и сушен според указанията. Rage
А синковецът само зяпа в нета за други подобни и ме залива с линкове.
Да си купува сам, втори път толкова пари няма да дам за нещо подобно.

# 511
Ааааа, за анцузите хич не давам да ме занимава. Купувам от ФБ някакви Найкове за по 80 лв комплекта, които е ясно, че не са оригинални, защото оригиналния модел е 300+, обаче са много хубави и съм много доволна. Не мърдат нито като цветове, нито като шевове, нито се свиват. Супер са, като за пубери - 100% памук. Че пък дрехите какво ги прави...... Все паднал, все не разбрал как се е скъсало и т.н.

# 512
  • Пловдив
Ааааа, за анцузите хич не давам да ме занимава. Купувам от ФБ някакви Найкове за по 80 лв комплекта, които е ясно, че не са оригинални, защото оригиналния модел е 300+, обаче са много хубави и съм много доволна. Не мърдат нито като цветове, нито като шевове, нито се свиват. Супер са, като за пубери - 100% памук. Че пък дрехите какво ги прави...... Все паднал, все не разбрал как се е скъсало и т.н.
пусни ми линк на ЛС, моля! Simple Smile

# 513

Я да пробвам първо тук дали ще мога

https://www.facebook.com/sportstore8/

# 514
  • Пловдив
Има ли по-тънки? И дали отговарят номерата?

# 515
  • София
Точно това е Анцугът! Значи пускам му линка и да се оправя Wink

# 516
  • София
И моят беше на Найк вълна. Сега купувам по 3-4 евтини китайски, от плат. Колкото издържат - толкова.
Някак си мога да преглътна да рита мач с китайска маратонка, а не с Найк Simple Smile
Залита от време на време по футболни екипи с имена на не знам си кой. Облича ги по 1-2 пъти. Има оригинална тениска на Ливерпул, купена на място от официалният магазин... две години стои с етикет Simple Smile

Все още не робува на марки за дрехи. Носи каквото му купя.

За миризмата... нищо не знаете. Синът ми тренира кикбокс. 10-15мин след началото на тренировка в залата не се диша.

# 517
Има ли по-тънки? И дали отговарят номерата?

Тези не са много дебели - за пролет и есен са супер. Суичърите са идеални - могат да си се носят, като връхна дреха точно сега, пролетта. Гледам, че са пуснали за лятото тениски с къси панталони, но по-тънки анцузи не съм виждала. Но можеш да им пишеш на ЛС - много са отзивчиви и отговарят на всякакви "мамини" въпроси Joy
Аз много ги изтормозих с въпроси, преди да поръчам, но те търпеливо отговориха на всичко хахахаха

За размера - водят се мъжки. Поръчвам размер S и му стават идеално. Висок е..... май е към 175 см.

Грейпфрут - оригиналните са много скъпи и според мен не си заслужава да се дават толкова много пари за дечурлига, дето хич не обичат да пазят. А качеството на тези от линка наистина е много добро.

# 518
Моите момчета са вече в мъжката номерация.
Колко пари се нариват в спортни дрехи и обувки не е истина.
Фитнес дрехи по няколко комплекта, хандбал трика клубни и неклубни,  наколенки и налакътници, загряващи трика, дрехи за крос. Бандажи, смола, превръзки, компреси, топки, релефни рула. Обувки за хандбал професионални по 2 чифта, за бягане, за фитнес. Отделно екипи за зимни и водни спортове, това е основна активност през ваканциите. Един спортен магазин мога да отворя с наличностите в къщи. Разбира се всичко е точно определен модел, цвят и марка, нищо не може да е импровизация.
Е, доста от нещата си финансират сами с парите, които изкарват като треньори, но всички сметки минават през мен и сърцето ме боли от сумата под чертата.
Сега имам за задача да им намеря цели неопрени с предно закопчаване и точно определена плътност. До гуша ми идва понякога, признавам си.

# 519
  • София
Грейпфрут - оригиналните са много скъпи и според мен не си заслужава да се дават толкова много пари за дечурлига, дето хич не обичат да пазят. А качеството на тези от линка наистина е много добро.
Мерси лейди, веднага го метнах на пубера, а той пусна запитване.
Те и така наречените оригинали, поне в БГ, са ми съмнителни. Мъжът ми познаваше на времето един, който зареждаше скъпи магазини в моловете със стока от Илиенци.
Иначе и двамата с баща му бяхме твърдо против да даваме такива суми (ние за по-малко се оженихме Smiley), но понеже сума време го ръчкахме да си избере подарък за Коледа и той избра това, не вървеше да откажем. Та закупихме мечтания комплект, който към днешна дата не изглежда никак добре Sad

# 520
Перете ги на 30 градуса и за всеки случай, понеже са памук, не ги сушете в сушилня. Аз ги слагам на радиаторите и за 24 часа са готови. Центруфугирам ги на 800 оборота.

# 521
  • София
Отказвам аз да слугувам на дрехи. Мъжът ми мрънка понякога за тениски с принт, тийнът също - да си ги перат, сушат и прочее сами. Аз слагам в пералня и местя в сушилня след това. Който си е купил дрехи със сложна поддръжка, ако обича да я осигури лично.

# 522
  • София
Отказвам аз да слугувам на дрехи. Мъжът ми мрънка понякога за тениски с принт, тийнът също - да си ги перат, сушат и прочее сами. Аз слагам в пералня и местя в сушилня след това. Който си е купил дрехи със сложна поддръжка, ако обича да я осигури лично.

Скоро гледах етикет на поло от мерино, на чийто етикет за пране и поддръжка, имаше надпис от рода на: "дай го на майка ти, тя знае как" Simple Smile
Mößbauer-Effekt, впечатляващо!
Относно спортни екипи - заредих за следващата година при ходенето ни в Истанбул около НГ Simple Smile Там комплект на Джордан излизаше около 16-20Е, а маратонки Найк - около 40Е... Изобщо, смятам нататък така да пазарувам - хем екскурзията ще ми излезе без пари, хем младежът доволен Simple Smile Само трябва да се преборя с мрънкането и досадата му, докато обикаляме магазините

# 523
  • Пловдив
Ще ходим в края на мес.в Истанбул...та ще се огледам, ако остане време Simple Smile

# 524

Я да пробвам първо тук дали ще мога

https://www.facebook.com/sportstore8/
Лейди, разгледах им сайта и има отзив на клиент, че при първото пране на 30 градуса са се разлепили и паднали лепенките, от скоро ли сте го купували?

Общи условия

Активация на акаунт