МАРТ все още далече, маминка усеща своето човече

• 13 445
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Zayo, ние най-накрая си харесахме Кая, Киа или Карина за момиченце или Давид за момченце. Ако си харесаш някой от женските, заповядай  Wink
А от мъжките  Wink Шегувам се. Ами на мен също ми харесва Карина и съм го мислила още при първото, но се отказах. Обаче пак ще го премисля  Simple Smile

Zayo, давай мъжки имена , на мен нищо не ми идва в главата все женски ми се въртят...
Ами на мен много мъжки ми харесват, обаче женските им еквиваленти  Sick хич не ми харесват нещо...
Та ако беше момче щеше да се казва Йордан на баща ми, обаче женското на това име хич не ми харесва и не можах Деница да я кръстя от сорта на Йорданка..
Иначе любимото ми е Кристиян, нищо че е станало мода, също ми харесват Владимир/Владислав, Филип, Теодор, Алекс, Ясен, Антон, Матей, Денислав, нашумелото Мартин...
ама ако трябваше мое дете да си кръщавам щеше да е Кристиян или Филип.

# 136
Аз също много харесвам Карина. За женско се бяхме спряли на Марина, харесвам още Михаела, Елена, Стела.

# 137
А иначе аз засега си мисля за следните имена
Габриела, Михаела, Лъчезара, Анелия, Ралица, Лора ...включвам и Карина..и спирам с темата за имената, да не разводнявам темичката  Simple Smile
Най-лошото е като трябва да избера само 1 от тези имена, тогава ги зачерквам всичките и оставам на изходна позиция - събирам, зачерквам и пак така  Sad Докато преди Деница винаги ми оставаше в списъка  Wink

# 138
Цитат
Вие замисляли ли сте се за замразяване на стволови клетки?
Тези суми са просто непосилни за мен. А кредити и без това имаме до изнемогване. Предпочитам да осигуря дом за децата си.
Пък както казва Дейна - Господ решава.
Надявам се да не се стига дотам, но знам че не можеш да опазиш детето си от всичко. Понякога съдбата е толкова жестока само 1 миг и всичко вече е различно. Затова не се замислям.
НО, ако имах парите бих ги дала.
хм много жалко,че малко хора могат да си го позволят,аз не съм много на ясно какви са разходите някой има ли точно инфо.Колко струва самата процедура и после какви такси има за съхранението.Знам,че биха ми отговорили в гореспоменатите банки,но слесд като не мога да си го позволя защо да се обаждам,но така от чисто любопитство питам.

# 139
Бимба, всъщност май не са толкова много, някъде от порядъка на 3000 лв бях чела. Имаше си сайт и си пишеха цените, обсъждано беше някъде във форума.
Май няма повече такси за 20те години, има след това пак....
Иначе плащаш 800 май предварително, като ако не е успешна пробата, не ти ги връщат....
За мен просто на този етап тези пари са ми много, а заем да тегля за това не искам. Имаме достатъчно...
Но  ако ги имаш, защо да не ги дадеш - пък ако се запазят успешно, ок, като не, здраве.

# 140
Аз също много харесвам Карина. За женско се бяхме спряли на Марина, харесвам още Михаела, Елена, Стела.
Стела е един и отнашите фаворити Grinning

# 141
Бимба, всъщност май не са толкова много, някъде от порядъка на 3000 лв бях чела. Имаше си сайт и си пишеха цените, обсъждано беше някъде във форума.
Май няма повече такси за 20те години, има след това пак....
Иначе плащаш 800 май предварително, като ако не е успешна пробата, не ти ги връщат....
За мен просто на този етап тези пари са ми много, а заем да тегля за това не искам. Имаме достатъчно...
Но  ако ги имаш, защо да не ги дадеш - пък ако се запазят успешно, ок, като не, здраве.
мерси зайо ,абе не са много за който ги има,а някакъв 4Наем" за съхраняването няма ли или тове е

# 142
Тези около 3000 лв. включват таксата за съхранение за първите две години, а след това се плаща по около 150 евро на година.
И все пак аз май съм най-навита на варианта за обществена донорска банка, дано да се появи такава.

# 143
За 'Малинов' - плаща се 3100 лв (предварително) , което включва процедурата по извличането и съхранение за 3 години. След това - по 150 евро на година само за съхранение.

За Cryo-save - искат 3000 лв - 400 при подписването на договора и 2600 след извършване на процедурата. Цената включва и съхранение за 20 години.

Значи това го копнах от една тема във форума. Аз имах предвид че съм чела за второто даже изнамерих сайта му.
Ето:http://cryo-save-bulgaria.agcabinet.info/?page_id=15

# 144
Преди време и аз се бях зачела за замразяването на стволови клетки. Не съм се замисляла сериозно по въпроса поради няколко причини: първо - сумата можем да я придобием с кредит , а такива имаме вече предостатъчно. Второ - струва ми се за не е изчистена много тази процедура в нашата родина. Трето - моля се на Господ да са ми живи и здрави дечицата. Убедена съм ,че понякога сме безсилни да се проборим със съдбата си!

И ние имаме затруднение с измислянето на имена. Трябва да измислим име за момиченце и за момченце ooooh!Твърдо сме решили ,че няма да кръщаваме на никого .

# 145
И ние не сме измислили име. Имам един списък е 15-20 имена  Rolling Eyes и трябва да почнем постепенно да ги изключваме
Да ви кажа, много ми е гот, че вече си усещам бебока всеки ден. Ох и все се чудя дали вече да започвам да говоря за нея в женски род, или да не избързвам, въпреки че и двете докторки твърдо казаха "Момиче е!"

# 146
Ехооооо, вашата wish е тук. Благодаря ви от сърце за милите пожелания за сватбата. Последния топъл ден беше запазен за мен. Ако си спомняте в понеделник какъв студ беше, а в моята неделя - приказка.
Сложих снимки в албума не февруарките. Simple Smile Можете да ги видите тук ... http://www.snimka.bg/album.php?album_id=71089&photo=21
Само 4 са и са с лошо качество но за сега само това имам. Очаквам тези дни да получа и останалите. Чувствах се толкова красива и специална, стана голям купон и се забавлявах страхотно.  Не бях толкова притеснена колкото си мислех че ще съм и успях да обърна внимание на всичките си гости, да участвам пълноценно във всички ритуали и да се забавлявам до припадък. Дори в ритуалната зала се смях с глас - малко сконфузно стана, но ми беше толкова забавно и бях толкова щастлива.  Всички се смяха на изблика ми.
Сватбеното пътешествие ще е другата седмица. Заминаваме за Париж за една седмица. Ще ви покажа снимки и от там.
След-сватбената еуфория е също толкова голяма както пред-сватбената. Всички тези честитки, подаръци, мили съседи, но най мило ми става като видя халката на неговия пръст.  Живота ни не се промени с нищо след след сватбата, но най- милата картинка е неговата дясна ръка!  Не мога да го опиша...
Стана много оплетено обяснението ми, но все още много се вълнувам. Иначе да кажа че вече се подритваме.  Усещам го най-после това бебе, че е в мен.
Когато пристигнат другите снимки ще ви покажа и тях.
Прегръдки и целувки за всички!   

# 147
Сложих снимки в албума не февруарките. Simple Smile Можете да ги видите тук ... http://www.snimka.bg/album.php?album_id=71089&photo=21
Само 4 са и са с лошо качество но за сега само това имам. Очаквам тези дни да получа и останалите. Чувствах се толкова красива и специална, стана голям купон и се забавлявах страхотно. 
............
След-сватбената еуфория е също толкова голяма както пред-сватбената. Всички тези честитки, подаръци, мили съседи, но най мило ми става като видя халката на неговия пръст.  Живота ни не се промени с нищо след след сватбата, но най- милата картинка е неговата дясна ръка!  Не мога да го опиша...

Wish, изглеждаш страхотно! Много се радвам, че сте се забажлиажали, това мможе да се види дори и на тези 4 снимки Simple Smile

А за халката на пръста на любимия... май малко ти завиждам Wink Моят мъж с хитра усмивка обяви, че трудовата безопасност не позволявала да носи пръстени  Joy Е, на официални събития след неколкократни увещания от моя страна успявам да го склоня да си сложи халката Simple Smile

И много се радвам, че вече усещаш бебето. И аз отскоро усещам моето и знам колко е прекрасно, като ти е за първи път Simple Smile

# 148
Wish, много хубава булка си!

Страхотно време, точно като миналата година, когато беше нашата сватба. Ние отпразнувахме на Рибарица една година от сватбата.

Ние заминахме на сватбено пътешествие на 11 ноември до Париж... вълшебно ми е като си спомня! Искам пааааааак!

Пожелавам ви много хубаво да си изкарате, много романтично и задължително посетете Айфеловата кула, когато е тъмно. Гледката, която се открива от светлините е просто уникална!

# 149
Wish страхотни сте! Пожелавам ви от сърце да изкарате  най-страхотната медена седмичка!
Чакаме още снимки    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт