Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 55

• 43 485
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Дами, ако някоя от вас мисли да освободи час при доц. Карагьозов в началото на февруари, ще се радвам да пише.

# 376
Ако има повече от един час и аз бих се радвала, защото заради ковид не успях да си ползвам часа този месец.
Благодаря.

# 377
  • София
Карагьозов ли Ви прави LEETZ ?
Не, д-р Иван Димитров.

# 378
  • София
Не, д-р Иван Димитров.

Доволна ли сте от д-р Димитров? Лежахте ли в болницата или след 1 час си тръгнахте? Как протече при Вас?

# 379
Не, д-р Иван Димитров.

Това е бримката точно, а при дъщеря ми каза обикновено изгаряне с ток, което силно ме разколеба....

# 380
  • София
Мина много бързо, лежах 1 час и си тръгнах.
R@N, възможно лие да не сте се разбрали, защото по самата бримка тече ток и едновременно изгаря и премахва участъка?

# 381
Мина много бързо, лежах 1 час и си тръгнах.
R@N, възможно лие да не сте се разбрали, защото по самата бримка тече ток и едновременно изгаря и премахва участъка?
Ами питах, това горене като онова дето се правеше преди 20 години ли? Да същото.... Къде правихте манипулацията? В Адела ли? Не знам вече при него ли пак или при Крумов да е? Къде са по-добри цитонамазките според вас, във Вита или в Адела?

# 382
  • София
Цитонамазките от Адела се гледат в Щерев. Но пък за щастие патологът, който ги гледа, вече не е изкукуригалият Дренски.

# 383
  • София
В Адела ми правиха манипулацията.

# 384
Цитонамазките от Адела се гледат в Щерев. Но пък за щастие патологът, който ги гледа, вече не е изкукуригалият Дренски.

Нищо не ми говорят тези неща, защото не съм от София, с една дума- Адела или Вита за цитонамазка?

# 385
Дренски пък беше с добри отзиви от Карагьозов. В момента във Вита ги гледа Мавров, за него нищо не съм чула. Ако имате съмнение - взимате стъклата и носите в Онкологията при Милев.

# 386
  • София
Дренски в последните години се беше променил. Масово пишел в резултатите за наличие на паразити!
Хванал си е младо гадже и вече не е в България.

# 387
Колко време трябва да мине за контролен скрининг за високорисков чпв след конизация. Пия АХЦЦ от Ремедиум 94 лева 120 т.

# 388
6 месеца беше при мен от започване на таблетките и две конизации по-късно. Почнах ги Юни и през Ноември дадох отрицателен тест.

# 389
Аз не съм пила нищо и не съм се тествала(чак след 10г)

Общи условия

Активация на акаунт