Пазарът на недвижими имоти в България. Какво се случва реално. - Тема 58

• 37 386
  • 766
  •   1
Отговори
# 735
  • София
2013 точно там купихме - 65/75м2 за 43к Евро. Значи вече са повече от двойно цените

Е, това са цените в кризата.

# 736
2013 точно там купихме - 65/75м2 за 43к Евро. Значи вече са повече от двойно цените
Супер, това показва колко е важно да се купува в правилния момент, а не когато цените са най-надути. Доста добър пример. 2013-та година тепърва започваше да се излиза от кризата, която удари света през 2008-ма.

# 737

Ако някой търси топ център НС
Снимах има тел. може да пита.
2 те сгради се намират на Бачо Киро на 200м. от "Триъгълника на Власта"

# 738
О да, това е сградата на спирката на трамвая, която стои недовършена на груб строеж вече колко години - 3-4-5 май (поне)? Съседната (от юг, към Дондуков) не е спирана.
На спирка на трамваи 20 и 22, между 2 завоя (Дондуков-Бачо Киро и Бачо Киро-Искър) не е най-добрият избор за жилище за живеене за собствено ползване.

# 739
Мандаринке,
Точно, но
и 2 те сгради с пълна скорост в момента се довършват.  Снимката ако се вгледаш е на съседната има дорама и изолация;)
Предполагам , че този е купил и съседната..успоредно се работи Simple Smile

# 740
Ако причината за недовършването на едната сграда са финансови проблеми на инвеститора - ОК. Но може да са и проблеми с изискванията при проектиране. Дали са съществени или отстраними проблеми при проектирането, няма как да знам. Добре е, който ще купува, да си провери.
Има цяла довършена кооперация до СМГ, на отсрещния тротоар (на ъгъла на Чумерна и Искър), която стои необитаема вече сигурно 10 години, ако не и повече. Като казвам довършена, имам предвид докрай - с дограма, мазилки, настилки на балконите, от-до. Явно там проблемът е много съществен и нямам представа какъв е, а ми е любопитно.

# 741
Новата сграда мисля, че ще са офиси, а старата повече от 10 години стоя незавършена и сега са залепили някаква изолация без никакво укрепване. Не е лоша локацията там като цяло и цените са по 3000+ евро в големите ъглови кооперации на Бачо Киро и Веслец, но не знам дали чак толкова си заслужава. Отзад на Будапеща има 2 нови сгради.

# 742
къде ще паркират там ? все трябва да се приберат в къщи.

# 743
Доста хора живеещи в района не използват кола ежедневно.

# 744
и къде ги слагат за седмично или месечно?

# 745
Ами на улицата, както 99% от софиянци.

# 746
И кой е казал, че трябва да можеш да си паркираш баш пред входа?
Всички нови сгради трябва да имат подземен паркинг и/или двор с паркоместа.

# 747
Въпроса е тези двете имат ли и също, че на това местоположение където и да паркираш си пред нечий вход.

# 748
Щом имат разрешение за строеж, трябва да имат предвидени гаражи и паркомества в сградата или в двора ѝ.
"Пред нечий вход" е общинската улица, не е частна, т.е. всеки може да паркира там. По "Искър" има определени места за паркиране, и успоредно, и перпендикулярно (върху половината тротоар, защото тротоарите там са много широки).

# 749
То не е забранено, но дали ще успееш е друг въпрос. Защото във всеки вход живеят хора. Интересно ще ми е как ще се отразят новите сгради?

Общи условия

Активация на акаунт