Любители на котки - Тема 167

• 27 638
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
Клиент/ка-  спазва дистанция Simple Smile

По повод Мюсли, залепени са обяви за изгубени в района котки със снимки. Добра идея е
Аз винаги се зачитам и разлеждам внимателно снимките / класифицирам инфо и оглеждам

# 316
Здравйте, моля за мнение ! От вчера Марси не е ок, не се храни, спи почти постоянно, унила е , не играе. Утре ще я заведем на ветеринар, но много се притеснявам. Възможно ли е да  е от смяна на зъбите-на три месеца и половина е.

Ну Заяц, какво каза доктора? Как е Марси?

Лалка, красавец е голям.
Чудя се, дали минава периода на пакостите:) Дивчо е разнищил вече две възглавници на дивана и с кеф си играе с конците. Дърпа, дъвче ги..
Да не казвам на какво ми приличат ръцете...С любов ми оставя следи от зъбките си. Аз го галя, а той ме хапе, чисти с езиче и пак хапе.

# 317
Рози и Бодли, сега се връщаме от ветеринар. Взеха й кръв, много ниски показатели. Каза, че е вирусно, с висока температура е. Тя е  с първа ваксина от 20 дни. Предполага, че не е от страшните котешки болести. Биха й три инжекции, изобщо не питах с какво, бях ужасно разтревожена. Чакам да стане 20 часа, за да се чуя с него . Би трябвало да й "светне" след инжекциите.
Търси храна ( което е хубаво предполагам ), но казаха да не й давам преди 20 часа.
Буда  много страда, заради апатията на Марси, разиграва циркове, театри, закача я.
Днес съм се молила на глас в колата, много ми е мъчно. Покрай мен само болести и смърт, психически не издържам на постоянното напрежение.

# 318
Пиши, като се чуеш с доктора, какво е казал.

# 319
Ох, милото.. Трябва да и "светне" И да и мине! То вече и вирус е кофти диагноза! Sad
Свива ми се сърцето.  Съвет, не мога да дам..Защото, всичко ми е ново.Sad

А правилата в къщи, още са химера..Докато пиша..

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 20:32 от Рози и Бодли

# 320
Ну Заяц, отделете Буда, ако няма симптоми!!!

# 321
Яде с огромен апетит, опитва се да играе. Чух се с ветеринаря, утре сме пак при него за инжекции.

Питах дали да я отделим, ветеринаря каза, че вече няма смисъл, а и чисто физически няма как да стане.

# 322
Тигърче сладко ..
То при вирус, вече е предаден. Но имунитета при дребната след ваксина, явно е отслабен! 
Да се чудиш, къде го хващат в къщи..Или в клиниката, когато са я доднали.
Аз Дивчо като го водих за обезпаразитяване онзи ден, не го вкараха вътре, защото имаше болно коте.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 20:43 от Рози и Бодли

# 323
Моментна снимка:

Оставих календара да пиша кога почивам тоя месец и той се намести. Виждате хубавия диван ама ... Тя като беше самичка си беше харесала гърба на един фотьойл и го направи на нищо. Той си хареса това място, сега и тя. Като сме в стаята им се караме, но останат ли сами ...

Феликс го копира а и застудя. Като се прибера от работа, тя е първа на вратата, после идва и той. Галя първо нея, после и него. Мия си ръцете, тя се качва на шкафа и се бута в лицето ми. Той, нали още не може да се качва, започва да се катери по крака ми. Днес разделих пауч на две и тя яде.

На каква възраст е нормално да започне да се качва на мивката?

# 324
Зуки Су, към 3 месеца; зависи от телосложение и ловкост.

# 325
Той е на четири - пет месеца. Качва се на леглата, от стола на масата в кухнята. На няколко пъти, подлъган с плюшена мишка, катери дъската от към главата на спалня. И толкова ...

Слаб и гъвкав е.

# 326
People EyesОдин е като сварена спагета, иначе Бамби от 3-4мес. скачаше навсякъде-мивка,шкафове,хладилника.. People Eyes

# 327
  • София, Лагера
По повод Мюсли, залепени са обяви за изгубени в района котки със снимки. Добра идея е
Аз винаги се зачитам и разлеждам внимателно снимките / класифицирам инфо и оглеждам
Heart
Аз днес много се разкиснах емоционлано и звъннах на астроложката ми... и на още една приятелка, несвързана с нея, пак с астрология се занимава...
казаха ми ... ужасни неща... не спирам да плача...
Астроложката ми ме беше предупредила преди месеци за тежки събития ноември-декември и загуби в 6-ти дом, където е луната ми, където е и кариерата.. Мислех, че ще са пробреми в работата, прекратяване на договор (по Плутон). Прекратяване, край. Но по 6ти дом са и домашните любимци... Прекратяване... нямам нищо в работата...
Много ми е тъжно за Мюсла!
Тази нощ, както си спах, се събудих от мяукане. Джинги беше до мен, под юргана, гушната, не беше от нея. Станах и излязох на прозолеца. Беше тихо. Не ме беше събудило реално мяукане, нямаше и как да е, на затворени прозорци...
За 6 дни 2 пъти я сънувам аз и 2 пъти големия ми син... Не съм и предполагала, че може да ми се скъса сърцето за шепа пух...
След малко, като поутихне дъжда, пак ще ходя да я викам...
Скрит текст:
Нещо много ми дойде, 1 приятелка почина преди дни, млада с малко дете, днес още една позната, скоро и още една ще почине... много смърт, мамка му!... знам, че смъртта е част то живота, ама като е накуп е много гадно.
Извинете ме!

# 328
Ноеми, каквото й е писано ... Аз още се надявам да пишеш как си я намерила. Но ако не - ново другарче за Джинги и теб. Живота продължава и след загубите. Ти не знаеш на кой свят си, но помисли за сина ти и Джинги. Те как се чувстват след загубата и какво искат те?

# 329
Дивчо на 28-ми стана на два месеца..Маси, дивани, демек всичко до около 60 - 70 см.
Умнотия е, от едното към другото..
И забелязвам как прави опити от шкафовете, драска, набира се в опит за по-високо.
Зуки, има нещо, което те притеснява..още повече, че не гледаш първо коте..

Ноеми, недей така!  Малка крачка е, че има надежда Мюсли да е жива..После, страха и криенето! Време и търпение иска!
Отхвърлени котета, изоставени и изхвърлени на много км намират път и се връщат към познатото..Не мисли негативно!

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 21:56 от Рози и Бодли

Общи условия

Активация на акаунт